قراره بیستم اسامی رو بزنن.شاید فردا بعد ظهرم زدن.شما دقت کردین کل مصاحبه دندانپزشکی 2/30ساعته!!!
قراره بیستم اسامی رو بزنن.شاید فردا بعد ظهرم زدن.شما دقت کردین کل مصاحبه دندانپزشکی 2/30ساعته!!!
بابا اسامی رو زدن رو سایت ولی برا باز کردن باید تایید اعتبار بشه حالا نمی دونم چطور. اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم عربی حرف میزنم ؟میگم اسامی رو شنبه میزنن....چون هنوز وارد سایت نکردن اسامی رو که باید مصاحبه بشن.شنبه از اون لینک بالا که الان غیر فعاله وارد میشیم.
مریم خانوم شما اصلا رفتی تو سایت زده اطلاعیه مهم بعد اسامی پزشکی باز میشه ولی دندون می نویسه نام کاربری و رمز ورودو بزنین
بابا یکی جواب بده ....................................
منم رفتم يزد مصاحبه جوابش هم اومد هفته پيشاز منطقه يك پارسال سنجشتوي بهمن فقط 10 نفر اعلام كرده اينو مسئول آموزشش گفت
اما اينكه چيا پرسيدن:
1. احكام: شرايط لباس نمازگزارو پرسيد بعدم گفت قرآن و باز كن از اول صفحه بخون (يه صفحه يادتون باشه همونو باز كنيد به ما گفته بودن جزء 22 منم كلي وقت گذاشتم قبلش كه بلد باشم)
2. زبان: خودمونو و خانواده مونو انگليسي معرفي كنيم و يه 2 صفحه كاغذ داشتن انواع سوالا از روي اون از هر كس يه چيز ميپرسيدن بعدم محض رضاي خدا يكم وقت نميدن فكر كني جمله بسازي انگار ما از ناف آمريكا اومديم مثه بلبل صحبت كنيم(نگران نشيدا من يكم حرصم دراومده بود اينارو گفتم) بقيه شم آقا احسان گفتن ديگه كلاس بايد بياي و از اين حرفا.........
3. كامپيوتر: با ورد و پاور پوينت و اكسل بلدي كار كني هر كدومو ميگفتي از اون سوال ميكرد من فقط با ورد و بلد بودم بعدم چندتا سوال ميپرسيد كه مثلا فلان چيز توي كامپيوتر كجاست به چه دردي ميخوره
4. توانايي مالي هم من بابام تنهايي رفت نميدونم چي پرسيدن
آهان يه چيز ديگه ميخوان مسجد بسازن گفتن ميتونيد كمك كنيد يا نه كه پدر من يه جواب سر بالا داده بهشون
مصاحبه همه قبولن تقربا چون 2برابر اعلام ميكنه كار سنجش مهم تره
خیلی ممنون هانیه خانوم
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم . پذیرش نهاییشون از اون چیزی که گفتن بالاتره؟مثلا چند نفر؟
سلام!ایشالا به سلامتی..راستی من تا سازمان سنجش رفتم!!اسممو واسه تکمیل نوشت!!گفت امیدی هس ولی حتمی نه!!ولی درمقابل اینکه افرادی باکشوریه بالاترازمن اسمشون واسه2جااومده ولی من!!!!!!!!ج نگرفتم!!گفتن لابد سهمیش و منطقش فرق داشته!!جلفاهم رفتم!گفتن بااین نمره ها افرادی هستن معدل کمترازمن اونجان!و من باید به سازمان سنجش مراجعه کنم!ولی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)