تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 113 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

میگم این سایت دانشگاه شهید بهشتی بین الملل اسامی و زده ولی برای باز کردن اسامی نام کاربری با رمز ورود برای تایید اعتبار می خواد مریم خانوم شما چطور وارد شدی ؟
    قراره بیستم اسامی رو بزنن.شاید فردا بعد ظهرم زدن.شما دقت کردین کل مصاحبه دندانپزشکی 2/30ساعته!!!

داره خودمونی میشه rezamousavifard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

قراره بیستم اسامی رو بزنن.شاید فردا بعد ظهرم زدن.شما دقت کردین کل مصاحبه دندانپزشکی 2/30ساعته!!!
    بابا اسامی رو زدن رو سایت ولی برا باز کردن باید تایید اعتبار بشه حالا نمی دونم چطور. اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بابا اسامی رو زدن رو سایت ولی برا باز کردن باید تایید اعتبار بشه حالا نمی دونم چطور. اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من دارم عربی حرف میزنم ؟میگم اسامی رو شنبه میزنن....چون هنوز وارد سایت نکردن اسامی رو که باید مصاحبه بشن.شنبه از اون لینک بالا که الان غیر فعاله وارد میشیم.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من دارم عربی حرف میزنم ؟میگم اسامی رو شنبه میزنن....چون هنوز وارد سایت نکردن اسامی رو که باید مصاحبه بشن.شنبه از اون لینک بالا که الان غیر فعاله وارد میشیم.

مریم خانوم شما اصلا رفتی تو سایت زده اطلاعیه مهم بعد اسامی پزشکی باز میشه ولی دندون می نویسه نام کاربری و رمز ورودو بزنین

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مریم خانوم رفتی مصاحبه ؟ چی ازت پرسیدن ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بابا یکی جواب بده ....................................

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آقا احسان شما که رفتی مصاحبه یزد چی ازت پرسیدن؟

در آغاز فعالیت annie_barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    پلاك 10

پيش فرض

منم رفتم يزد مصاحبه جوابش هم اومد هفته پيش از منطقه يك پارسال سنجشتوي بهمن فقط 10 نفر اعلام كرده اينو مسئول آموزشش گفت
    اما اينكه چيا پرسيدن:
    1. احكام: شرايط لباس نمازگزارو پرسيد بعدم گفت قرآن و باز كن از اول صفحه بخون (يه صفحه يادتون باشه همونو باز كنيد به ما گفته بودن جزء 22 منم كلي وقت گذاشتم قبلش كه بلد باشم)
    2. زبان: خودمونو و خانواده مونو انگليسي معرفي كنيم و يه 2 صفحه كاغذ داشتن انواع سوالا از روي اون از هر كس يه چيز ميپرسيدن بعدم محض رضاي خدا يكم وقت نميدن فكر كني جمله بسازي انگار ما از ناف آمريكا اومديم مثه بلبل صحبت كنيم (نگران نشيدا من يكم حرصم دراومده بود اينارو گفتم) بقيه شم آقا احسان گفتن ديگه كلاس بايد بياي و از اين حرفا.........
    3. كامپيوتر: با ورد و پاور پوينت و اكسل بلدي كار كني هر كدومو ميگفتي از اون سوال ميكرد من فقط با ورد و بلد بودم بعدم چندتا سوال ميپرسيد كه مثلا فلان چيز توي كامپيوتر كجاست به چه دردي ميخوره
    4. توانايي مالي هم من بابام تنهايي رفت نميدونم چي پرسيدن
    آهان يه چيز ديگه ميخوان مسجد بسازن گفتن ميتونيد كمك كنيد يا نه كه پدر من يه جواب سر بالا داده بهشون
    مصاحبه همه قبولن تقربا چون 2برابر اعلام ميكنه كار سنجش مهم تره

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

منم رفتم يزد مصاحبه جوابش هم اومد هفته پيش از منطقه يك پارسال سنجشتوي بهمن فقط 10 نفر اعلام كرده اينو مسئول آموزشش گفت
    اما اينكه چيا پرسيدن:
    1. احكام: شرايط لباس نمازگزارو پرسيد بعدم گفت قرآن و باز كن از اول صفحه بخون (يه صفحه يادتون باشه همونو باز كنيد به ما گفته بودن جزء 22 منم كلي وقت گذاشتم قبلش كه بلد باشم)
    2. زبان: خودمونو و خانواده مونو انگليسي معرفي كنيم و يه 2 صفحه كاغذ داشتن انواع سوالا از روي اون از هر كس يه چيز ميپرسيدن بعدم محض رضاي خدا يكم وقت نميدن فكر كني جمله بسازي انگار ما از ناف آمريكا اومديم مثه بلبل صحبت كنيم (نگران نشيدا من يكم حرصم دراومده بود اينارو گفتم) بقيه شم آقا احسان گفتن ديگه كلاس بايد بياي و از اين حرفا.........
    3. كامپيوتر: با ورد و پاور پوينت و اكسل بلدي كار كني هر كدومو ميگفتي از اون سوال ميكرد من فقط با ورد و بلد بودم بعدم چندتا سوال ميپرسيد كه مثلا فلان چيز توي كامپيوتر كجاست به چه دردي ميخوره
    4. توانايي مالي هم من بابام تنهايي رفت نميدونم چي پرسيدن
    آهان يه چيز ديگه ميخوان مسجد بسازن گفتن ميتونيد كمك كنيد يا نه كه پدر من يه جواب سر بالا داده بهشون
    مصاحبه همه قبولن تقربا چون 2برابر اعلام ميكنه كار سنجش مهم تره
    خیلی ممنون هانیه خانوم
    ببخشید یه سوال دیگه هم دارم . پذیرش نهاییشون از اون چیزی که گفتن بالاتره؟مثلا چند نفر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

چرا پیغام خصوصی نمی دی شما؟
    سلام!ایشالا به سلامتی..راستی من تا سازمان سنجش رفتم!!اسممو واسه تکمیل نوشت!!گفت امیدی هس ولی حتمی نه!!ولی درمقابل اینکه افرادی باکشوریه بالاترازمن اسمشون واسه2جااومده ولی من!!!!!!!!ج نگرفتم!!گفتن لابد سهمیش و منطقش فرق داشته!!جلفاهم رفتم!گفتن بااین نمره ها افرادی هستن معدل کمترازمن اونجان!و من باید به سازمان سنجش مراجعه کنم!ولی....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •