تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 65 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 647

نام تاپيک: همه چیز درباره نت بوک ASUS Eee PC 1215B

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

1

یک لحظه سکته کردم مبارکه با قیمت خیلی عالی گرفتی .

به نظرم همون مدل خودشو بگیری بهتره ... چون توی دوال چنل شدن تاثیر داره ... باید همه ی باس ها اوکی باشه

همچین میگی ویندوز اورجینال ادم فکر میکنه 64 آلتیمیت روش بوده بابا یه ویندوز استارتر که این حرفها رو نداره
    ولش کن بک آپ میخوای چیکار

من همون اول که رم اضافه کردم ویندوز 32 بیت بود ولی 3 گیگ قابل استفاده شد ولی با یه پچ 4 گیگ رو برای 32 بیت اوردم ولی توی سرعت تاثیری نداشت

ولی وقتی ویندوز 64 بیت نصب کردم سرعتش زمین تا اسمون هم توی بازی هم توی سرعت فرق کرد و عالی شد ... یه نت بوک تمام عیار

باوس رو باید با این برنامه نصب کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل Rom رو بده بهش ادامه ماجرا توی این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای تمامی برنامه ها که از همون بالا میای پایین باید اونی رو دانلود کنی که اخرین اپدیت باشه مثلا برای همین vga اونی که Version 8.871 که برای 2011.07.21 هست و ورژن قبلیش قدیمیه نمیخواد
    (برای همه ی شاخه های دانلود ورژن اخر و جدیدترین تاریخ رو بگیر)

چیزهایی رو که نمیشناسی نصب نکن که باعث کندی سیستم میشه برنامه های بیخودی ایسوس هستن بیشتر جنبه تبلیغاتی دارن
    64 بیت رو از همین الان خودت نصب کن و درایور های 64 بیت رو دانلود کن چون بعدا مجبور میشی دوباره همه رو دانلود کنی از اول

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

source code و others برای epress gate هستن یعنی همون لینوکسی که 3-4 ثانیه ای بالا میاد (میخوای ببینی چی هست نت بوک رو خاموش کن سمت چپ بالا دو تا دکمه روی کی برد هست سمت چپیش رو بزن یه چیزی بالا میاد سریع)

به نظرم نمیخواد کاربردی نداره ارزش اون همه دانلود نداره

سلام
    واقعا نتو ستم فقط دکمه تشکر رو بزنم
    واقعا ممنونتمmohmrg جان
    باورتون نمیشه 3 4 ماه بود میخواستم بایوس mb کامپیوتر رو اپدیت کنم اصلا نمیتومستم...از هر کی هم میپرسیدم یه چیز میگفت هیچ کدوم هم درست نبود..یه پست هم زدم تو قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی کسی جواب نداد......تا امشب که داشتم تو فروم میچرخیدم که یهو پست شما رو دیدم......نمیدونید چقدر خوشحال شدم ....بازم تشکر
    دوستان واقعا شرمنده که پست خارج از بحث زدم .... ولی نتونستم فقط دکمه تشکر خالی رو بزنم
    از همه عذر میخوام

2. 2 کاربر از amin n & i series بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان با E350 سراغ دارم قیمت 595 کسی خواست PM بده تلفن فروشنده رو بدم.ضمنا مشکی داره

ضمنا 1215N هم 655 هزار
    سلام میشه برای من هم شماره و آدرسشو بفرستید ممنون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من....
    قیمتی برای اونموقع بود و نه الان
    بعید میدونم کسی بتونه 620 یا 630کمتر بخرهمتاسفم

5. این کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من....
    قیمتی برای اونموقع بود و نه الان
    بعید میدونم کسی بتونه 620 یا 630کمتر بخرهمتاسفم
    اشکال نداره همین قیمتم فعلا طلاست (اگه داشته باشه)
    اگه میشه شمارشو بدید زنگ بزنم ببینم چه قیمتی داره
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان

می خوام داستان 1215B مو براتون بگم، چند وقت پیش گفتم که به دلیل مشکل تاچ پد، بالاخره تصمیم گرفتم که، بعد از دو ماه از خریدش ببرمش سازگار، یک مشکلشم این بود که فیش هدفونو که میزدی توی جک سریع نمی شناخت و اسپیکر قطع نمی شد که بعداً تعمیرکار سازگار گفت که مشکل سخت افزاری بوده و حل شد. البته از ابتدا یا شاید چند هفته بعد از خریدنش مشکل تاچ پد رو داشت ولی کم و زیاد می شد تا اینکه 3 هفته پیش بالاخره بردمش سازگار. آقایی که در ریسپشن بود نت بوکم رو تحویل گرفت و وقتی پرسیدم که کی میدین به من؟ گفت که اگه فقط تاچ پد باشه احتمالاً فردا بهت می دیم. فردا که ندادن هیچ بعد از یک هفته که به زور تونستم با تعمیر کارش صحبت کنم گفت درست بشو نیست. گفتم این اشکال شایعیه تو این نت بوک انگار. گفت نه این اشکال که مال تو داره اون یکی نیست. خلاصه بعد از کلی پیگیری و صحبتب که به رئیس بخش و ... کشید بالاخره بعد از 8 روز بهم زنگ زدن و گفتن همین الآن فاکتور و کارت گارانتیتو بیار بده. منم که فکر کردم خیلی فورسه سریعاً بردم دادم ولی آقای مسئول گفت که باید صبر کنی ولی احتمالاً، احتمالاً می خوان یه دونه نوشو بهت بدن. سرتونو درد نیازم از روزی که دادم 22 روز میگذره و من هر روز تماس می گرفتم و یکی از راهنمایان محترم می گفت که یکی دو روزی به من فرصت بدین تا کارتونو پیگیری کنم، منم گفتم باشه. تقریباً به همه کارمندای سازگار یکی دوروزی من وقت دادم تا الآن. خلاصه از چند روز پیش کار کشید به رئیس بخش که دفعه اول بود باهاشون صحبت می کردم. خیلی آدم محترمی بود و خوش برخورد ولی گفت که ما دستگاه شما رو تموم کردیم و دستگاه خودتون هم که درست نشده و باید پولتونو بهتون پس بدیم. منم گفتم : پولی که همون موقع با دلار 1200 دادمو؟ گفت ما به دلار کار نداریم. منم گفتم که آقا من 2 ماه پیش اینو خریدم 530 هزار تومن ولی الآن شده 700 هزار تومن، یعنی من باید این ضررو بدم ؟ گفتم شما وظیفه ندارید پول به من بدید حالا چه کم چه زیاد، ولی موظفید که یه دستگاه نو مثل مال خودم به من بدید. گفت که یه چند روزی بهمن فرصت بده ببینم می تونم یکی مثل مال خودتو پیدا کنم. منم گفتم باشه، چند روزم به خاطر تو. و بهش گفتم این همه تو بازار دارند و با گارانتیه شما هم دارند، چطور خودتون ندارید؟!! خودشم تعجب کرد و گفت اگه ما نتونیم پیدا کنیم پس کی باید بتونه ؟!!! خلاصه بعد از چندین بار تماس تلفنی بهم گفتن که مثل دستگاه خودتو نداریم ولی یه مدل با سی پی یو N570 و هارد 320 داریم که اگه بخوای باید 47 هزار تومن بدی و اونو بگیری !!!! دیگه کف کردم، یعنی دستگاهی رو که به مراتب از دستگاه خودم پایین تر و ارزونتر بود رو باید 47 هزار هم سر بدمو بگیرم، جل الخالق ! چطور اینو به قیمت روز حساب می کنن ولی مال منو به قیمت 2 ماه پیش. به آقا محترمه گفتم آقا از گارانتی در ایران از این بیشتر نمیشه انتظار داشت پس شمارو به خیر و مارو به سلامت، همون پولو بدین، ضررشم خودم می دم و میرم گرونتر می خرم. و آقاهه اول گفت که اصلاً پول نمیشه و باید دستگاه ببری، که با اعتراض من گفت که باشه پولو می دیم و ازم عذر خواست و گفت که باید تا فردا صبر کنم تا چکش امضا بشه و شاید هم چند روزی طول بکشه ... حالا باید ببینیم آخرش چی میشه. ولی بازم باید بگم که رفتارشون خیلی خوب بود مخصوصاً آقای رئیس ولی چه فایده؟

ای بابا، حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ دوباره برم یکی نو بخرم ؟ اگه این مشکلو داشت دوباره چی ؟ تو رنج این دستگاه MSI-U270 هست که با AMD E-450 و کیف و ... 670 هست الآن ولی با قیافش حال نمی کنم، ال سی دیش هم 11.6 هست و انگار باتریش به خوبی 1215B نیست و حدود 4 ساعت جواب میده. می تونم اینبار با گارانتی امرتات بخرم چون از یه مغازه تو پایتخت که پرسیدم گفت که ما هر کدوم که مشکل داشته فرستادیم امرتات و درست کردن با آپدیت بایوسو درایورو اینا (البته من همرو تست کردم و نشد که نشد).
    عجب پستی شداااااا... راهنماییم کنید. آیا مدل جدیدی با این سی پی یو های AMD اومده ؟

مرسی

8. 3 کاربر از mreza_1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

من Asus Vx6 دارم با این کانفیگ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر شما در برابر 1215B کم میاره ؟

10. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arash_Pordel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Teh_elmosanat_khabgah

پيش فرض

دوست عزیز اون برای قدیما بود. بنده از همون مغازه گرفتم 620 هزار، تازه فکر کنم تموم کرده باشه. ولی باشه برات پخ می کنم. ضمنا، کلا توی پاساژ ایران بگردی مطمئن باش قیمت خیلی بهتری از بقیه ی پاساژ ها گیرت می یاد. شک نکن.

فقط اگه خواستی بخری توی فروم بچرخ! یه پیج هست در باره ی نکات هنگام خرید لپ تاپ. حتما بخونش تا مثل من 2 روز کاملت از بین نره.
    موفق باشی.

داره خودمونی میشه Arash_Pordel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Teh_elmosanat_khabgah

پيش فرض

سلام دوستان

می خوام داستان 1215B مو براتون بگم،
    ای بابا، حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ دوباره برم یکی نو بخرم ؟ اگه این مشکلو داشت دوباره چی ؟ تو رنج این دستگاه MSI-U270 هست که با AMD E-450 و کیف و ... 670 هست الآن ولی با قیافش حال نمی کنم، ال سی دیش هم 11.6 هست و انگار باتریش به خوبی 1215B نیست و حدود 4 ساعت جواب میده. می تونم اینبار با گارانتی امرتات بخرم چون از یه مغازه تو پایتخت که پرسیدم گفت که ما هر کدوم که مشکل داشته فرستادیم امرتات و درست کردن با آپدیت بایوسو درایورو اینا (البته من همرو تست کردم و نشد که نشد).
    عجب پستی شداااااا... راهنماییم کنید. آیا مدل جدیدی با این سی پی یو های AMD اومده ؟

مرسی
    آقا من که دقیقا نفهمیدم! به خاطر مشکل تاچ پد کلا می خوای قید نتبوکت رو بزنی؟ جلل الخالق

اگه می خوای بزنی عزیزم در 1215b نسبت به u270 به نظر من شک هم نکن. کیفیت صفحه نمایش 1215b به مراتب بهتره (رزولوشن 1366*768 در برابر فکر کنم 1024*620 یا همچین چیزی)

آخه تغییر سی پی یو در این حد تاثیر چندانی برای بازی یا پخش فیلم و غیره نداره! چون بازی های خیلی توپ رو که کلا نمی یاره. پس اصلا نمی صرفه براش کیفیت صفحه نمایشت رو فدا کنی. تازه اگه هدفت بازی باشه.

قیافه ی این مدل هم خداییش به u270 قابل مقایسه نیست. اصلا یه سر و گردن بالاتره
    مطمئن هم باشید خرابی این دستگاه هر چی که باشه از msi کمتره کلا این برند خرابی اش بالا هستش.

حالا خود دانی. من همین هفته گرفتم. کلی هم روشون تحقیق و بررسی کردم. پیشنهاد من به شدت روی 1215b هستش شکل نکن.

13. این کاربر از Arash_Pordel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    1215B رو تو شهرمون کسی نداره!
    اگه کسی توی تهران فروشنده ی معتبری میشناسه که پول براش واریز کنم و ارسال کنه ، ممنون میشم معرفی کنه .
    اگه کسی هم قصد فروش نت بوکش رو داره (دست دوم) پ.خ بده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

البته اسم صحیح پردازنده استفاده شده در این نوت بوک فیوژن هست نه فوزیون!

16. این کاربر از sajjadsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •