امشب باید خیلی راحت بازی رو میبردیم.
من نمیدونم این چه صیغه ایه که یکماه پیش با شش گل بحرین رو تحقیر کردیم و امشب انگار نه انگار!
ما ایرانی ها واقعاً قابل اعتماد نیستیم. هر تیمی جای ما بود ممکن نبود با بدست اومدن اون نتیجه در بازی رفت در بازی برگشت اینطوری بازی کنه. متأسفانه شخصیت تیم ملی اونقدر پایینه که با وجود توانایی انجام کارهای بزرگ خودشو در سطح پایینی میبینه.
خودمونو گول نرنیم! تیم ملی مغرور نبود! اصولاً عادتشه که این طور رو اعصاب مردم راه بره. تیم ملی اگر شخصیت جهانی داره نباید بذاره حشره هایی مثل بحرین باعث از دست دادن امتیازش بشن چه برسه به اینکه فکر پیروزی مقابل ایران به سرشون بزنه.
دلم خوش بود کیروش نمیذاره تیم ملی به اون سمت پیش بره ولی اون هم نمیتونه این رفتار بازیکنان رو اصلاح کنه و این رفتارشون انگار تو ROM شون قرار گرفته و پاک شدنی نیست.
ولی از اونطرف این بحرینی ها هم حد کثافت رو در بازیشون به شکل بسیار پسندیده ای حفظ کردن و انتظارها رو از خودشون به نحو مطلوبی برآورده کردن. تنها افسوس من از برنده نشدن تیم ملی به این برمیگرده که نتونستیم با پیروزی مقابل اونها کارشونو یکسره کنیم.
در این دوره حذف تیم های امارات و کره شمالی قطعی شده ولی متأسفانه عربستان امشب با پیروزی مقابل تایلند خودشو بالا کشید، هرچند در آینده بازی های سختی مقابل عمان و استرالیا داره. امارات دوره پیش دلیل اصلی سقوط تیم ملی بود چراکه این بی مروت در مقابل همه تیم های گروه بازنده شد ولی دو امتیاز از ایران گرفت و همین باعث حذف تیم ملی شد. کره شمالی هم که فقط بصورت دکوری به جام جهانی راه یافت و رنگ تفریحی برای تمام تیم های گروه شد. بحرین هم که نتونست از پس تیم راحت نیوزبلند بر بیاد در حالیکه ایران به راحتی تمام اون کار ها رو انجام میداد.
با این اوصاف با حذف کره شمالی تیم ملی ایران به طور اتوماتیک به سید 3 راه پیدا کرده و در صورت حذف تیمهای بحرین و عربستان هم میتونه به سید 2 راه پیدا کنه. دراین بین حذف بحرین محتمله ولی عربستان هنوز شانس داره و به فرض صعود عربستان، ایران با ازبکستان در سید 3 قرار میگیره .
اگر ایران با حذف عربستان به سید 2 راه پیدا کنه میتونه امیدوار باشه که تنها با یکی از تیم های کره جنوبی، ژاپن و استرالیا همگروه بشه و این میتونه مسیر هموارتری رو برای صعود به جام جهانی برای تیم ملی محیا کنه ولی در صورتی که به سید 3 منتقل بشه که احتمالش خیلی خیلی زیاده کار خیلی مشکل تر میشه و چاری ای نداریم که احتمالاً در گروهی قرار بگیریم که دو تا از سه تیم یاد شده در اون قرار دارن و برای صعود به جام جهانی باید یکی از اونها رو قربانی کنیم تا به جام جهانی راه پیدا کنیم.
هر چند تاریخ نشون داده که سید بندی کشکی بیش نیست به عنوان نمونه سید بندی جام جهانی 2002 ژاپن و کره رو یادتون بیاد که باید ایران و عربستان در یک سید قرار میگرفتن ولی با کارشکنی (پارتی بازی) اماراتی ها، امارات به جای ایران با عربستان در یک سید قرار گرفت و به طرز بسیار عجیبی بدترین قرعه ممکن برای فوتبال ایران بدست اومد و ایران و عربستان در یک گروه و امارات و چین هم در یک گروه قرار گرفتن. واقعاً حال آدم از این کنفدراسیون فوتبال آسیا به هم میخوره و تاریخ نشون میده که ایرانی ها چقدر بی عرضه بودن که اجازه دادن اونجوری حقشون خورده بشه و با بلاژویچ به خیال خودشون فکر میکردن بتونن عربستان رو حذف کنن ولی غافل از اینکه شاهنامه آخرش خوشه (البته برای عربستانی ها!) افتادن تو دام بلا و نمایندگان شایسته آسیا عربستان و چین!!!!!! تونستن به جام جهانی راه پیدا کنن.
خیلی ببخشید که زیاد نوشتم ولی واقعاً دلم پر بود.