این کجاش انحراف هستش دوست من؟مگه نه اینکه اسلام ازدواج موقت رو کاملا درست میدونه؟نوشته شده توسط bibo
![]()
در این مورد شک نکنید که حقیقته و خود مهدی هم فقط گفته که توی تله افتادم(یعنی این کارو نباید میکردم.نوشته شده توسط Ship Storm
بله
خير
این کجاش انحراف هستش دوست من؟مگه نه اینکه اسلام ازدواج موقت رو کاملا درست میدونه؟نوشته شده توسط bibo
![]()
در این مورد شک نکنید که حقیقته و خود مهدی هم فقط گفته که توی تله افتادم(یعنی این کارو نباید میکردم.نوشته شده توسط Ship Storm
نوشته شده توسط Diego
با با اسلاميست!!!!!!
ولي خداييش خيانت به زن اول انحراف نيست؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
تهمت زدن بهش اصلا مگه كار بدي كده
بابا جون تهمت چيه اون خودشم گفته كه اشتباه كردم باز شما بگين خبر دروغه يا تهمتهنوشته شده توسط Ship Storm
اي بابا چيزي نشده كه . ايشالا همه چيز درست ميشه و فقط ازدواج موقت بوده و بس كه اونم گناه نيست . من كه تجربه دارم ميدونم . شوخي بوداااااا برام دست نگيريد . من عاشق مهدي هستم . من خوندم كه اين خانوم اصلا كارش كلاه برداريه كه حالا مهدي رو تور كرده .
سلام
از نظر اسلامي و شرعي كه گناهي نكرده و كار خلافي به حساب نمي آد. اما از نظر عرف اين كار پسنديده نيست. در ضمن از مهدوي كياي عزيز كه هميشه به عنوان الگوي اخلاق در بين فوتباليست ها مشهور بوده اين كار بعيد بود.
در ضمن به نظر من اينقدر مهدي چه از نظر فني و چه از نظر اخلاقي عالي بوده كه اين يك كار رو نديد بگيريم.
یه موضوع دیگه ای هم که هست, اینه که ایشون متولد یه خانواده ی مذهبی هستن و به محض اینکه معروف شد خانواده اش زنش دادند که نکنه منحرف بشه.گویا زنش فامیلشونم بوده و به همین خاطر ایشون دچار مشکل شدن در روابط خانوادگی.
دوستان من!
پروفسور سمیعی بزرگترین جراح مغز و اعصاب دنیا و رئیس آکادمی جراجان مغز و اعصاب جهان! و ریئس جراجان اعصاب آلمان هست. اونقدر مهمه که هلموت کهل صدر اعظم وقت آلمان با اینکه آلمانیها از خارچی ها بدشون میاد و به اونا مخصوصا شرقی ها می گن " کله سیاه : دستور ساخت بزرگترین و مجهز ترین مرکز جراجی اعصاب دنیا رو برای شخص پروفسور سمیعی داد و اون مرکز به شکل یه مغز با دو نمیکره ساخته شد. پسر دکتر سمیعی هم از دستیاران بنام و زبده تو این زمینه هست. دکتر سمیعی اونقدر به وطنش ایران علاقه داره که علی رغم همه بی مهری ها ی برخی مسئولین حاضر نشده شناسنامه آلمانی بگیره و هنوز هم که هنوزه خودشو ایرانی و تابع جمهوری اسلامی می دونه. من صفحات قبل رو کامل نخوندم. اگر تکراری حرفام ببخشید. ولی پروفسور سمیعی اونقدر تو دنیا سرشناس و پرکار هست که نخواد با یک سری صحبت های نادرست اعتبار و آبروی خودش رو زیر سوال ببره. من میشه به مهدوی کیا افتخار می کردم ( والان هم به شخصیت ورزشی اون افتخار می کنم... فقط ورزشی )متاسفانه با گفتگویی که با چند تا از دوستانم دو آلما ن هستند انجام دادم متوجه شدم که قضیه کاملا درسته. ...
شخصیت اخلاقی و خانوادگی رو مهدوی کیا خودش از بین برده....همین ....
این پروفسور سمیعی بزرگترین و معروفترین جراح مغز و اعصاب دنیا که باید حرفهاشوبخاطر یه فوتبالیست نادیده بگیریم!!!
![]()
و اینم ساختمان بیمارستانی که براش تو آلمان ساختن:
![]()
اینم لینک جالب در مورد ایشون که گرچه گویای همه چیز نیست ولی بد ک هم نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ALIAK28; 24-04-2006 at 02:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)