تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 90 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در مورد حریفان آرسنال در گروه F بیشتر بدانید
    چقدر در مورد مارسی، المپیاکوس و دورتموند اطلاعات دارید؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسنال در دور گروهی مسابقات لیگ قهرمانان اروپا با المپیک مارسی، المپیاکوس و بورسیا دورتموند هم گروه است.
    در ادامه ی مطلب اطلاعات بیشتری در مورد حریفان آرسنال در گروه F کسب کنید.

نام کامل: المپیک مارسی
    از: مارسی، فرانسه
    زمین خانگی: ولودروم (60,031)
    سرمربی: دیدیه دشام

• آرسنال تا کنون در دیدارهای رسمی مقابل مارسی بازی نکرده است.

• مارسی در سال 1993 قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده است آن ها برای پنجمین فصل متوالی است که در دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا حضور دارند که یک رکورد برای این باشگاه است.

نام کامل: المپیاکوس پیرائوس
    از: پیرائوس، یونان
    زمین خانگی: کارایسکاکیس پیرائوس (33,334)
    سرمربی: ارنستو والورده

• آرسنال در فصل 2009/10 با المپیاکوس در دور گروهی هم گروه بود. آن ها در خانه با گل های ون پرسی و آرشاوین 2-0 مقابل این تیم پیروز شدند و در خارج از خانه 1-0 به این تیم باختند.

• المپیاکوس موفق ترین باشگاه یونان است آن ها 38 بار قهرمان لیگ، 24 بار قهرمان جام حذفی و 4 بار قهرمان سوپرکاپ یونان شده اند.

• ما بارها در یونان مقابل پاناتینایکوس بازی کرده ایم که آخرین آن ها در فصل 2004/05 و 1998/99 بوده است.

نام کامل: بالسلپیل ورین بورسیا 1909
    از: دورتموند، آلمان
    زمین خانگی: سیگنال آیدونا پارک (80,720)
    سرمربی: یورگن کلوپ

• آن ها برای اولین بار در دهه ی اخیر قهرمان بوندسلیگا شدند و در فصل 1997 نیز قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده اند

• آرسنال در فصل 2002/03 در مرحله اول گروه مقابل بورسیادورتموند قرار گرفت. ما در خانه 2-0 آن ها را شکست دادیم و در خارج از خانه 2-1 شکست خوردیم.

• ما با تیم های آلمانی نظیر هامبورگ، بایرن مونیخ و بایرلورکوزن نیز در دروه های اخیر بازی کرده ایم. در فصل 2006/07 در دور گروهی مقابل هامبورگ در خانه 3-1 و در خارج از خانه 2-1 پیروز شدیم. در فصل 2004/05 در مرحله یک هشتم نهایی مقابل بایرن مونیخ 3-1 در خارج از خانه بازنده شدیم و در خانه 1-0 پیروز شدیم.

منبع :
    GunnersTrust.com

2. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دورتموند با این که نوری شاهین رو از دست داد باز هم یه تیمه سریع و خطر ناک و خیلی سرعتی نشون داده تا حالا . چون وقعا یا مغز متقکر به نام یورگن کلوپ دارن.بعدها در مورد این مربی جوان بسیار خواهید شنید

4. 3 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به نظر من هم سخترین حریف ارسنال همین دورتموند هست .
    امیدوارم ارسنال و دورتموند بیان بالا!

6. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ونگر: به دنبال یک مهاجم دیگر هستیم
    رئیس تأیید کرد که نیکلاس بنتنر باشگاه را ترک می کند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر می گوید که وی انتظار دارد نیکلاس بنتنر این تابستان آرسنال را ترک کند.
    نیکلاس بنتنر که اکنون به دلیل آسیب دیدگی مچ پا خارج از ترکیب است به گفته آرسن ونگر تیم را در روزهای باقی مانده نقل و انتقالات ترک خواهد کرد.

آرسن ونگر اذعان می کند که خروج مروان شماک برای دیدارهای جام ملت های آفریقا موجب می شود آن ها به دنبال مهاجم دیگری باشند.

" ما به دنبال جذب یک مهاجم دیگر هستیم زیرا می دانیم که بنتنر اینجا را ترک خواهد کرد.

این فصل کم تعداد خواهیم بود زیرا شماک را هم داریم که برای جام ملت های آفریقا از اینجا می رود."

بنتنر مشکلی در قوزک پای خود دارد. مصدومیت بدی نیست و تهدیدی به شمار نمی رود بنابراین برای دو ماه بیرون از ترکیب نیست.

اما نمی توانم تاریخی برای بازگشت وی تعیین کنم."

ونگر: هر کاری انجام می دهم تا ترکیبم را تقویت کنم
    ونگر می خواهد در نقل و انتقالات تحرک داشته باشد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر "هر کاری" انجام خواهد داد تا بیش از اتمام نقل و انتقالات بازیکنان جدیدی به خدمت گیرد.
    سرمربی آرسنال تا اینجای فصل جروینیو، جنکینسون، چمبرلین، میاچی و کمپبل را به خدمت گرفته است اما با خروج سمیر صنری و سسک فابرگاس برنامه ای برای جذب بازیکنان بیشتر دارد.

آرسن ونگر اذعان می کند که تا 31 آگوست تمام توان خود را به کار خواهد بست تا بازیکنان جدیدی به ترکیب اضافه کند.

" سعی می کنم تا ترکیب خود را در عمق تقویت کنم زیرا در این لحظه از نظر نفرات کم تعداد هستیم اما اگر دو یا سه بازیکن دیگر جذب کنیم کیفیت کافی برای مبارزه کردن را در اختیار داریم.

مضطرب هستم بله زیرا می خواهم این کار را انجام دهم و هر کاری بتوانم برای انجامش خواهم کرد اما همچنین اعتماد به نفس دارم زیرا بازیکنان جوان خوبی داریم که می توانند به سرعت قدمی رو به جلو بردارند."

اما سرمربی توپچی ها هشدار داد تضمینی در خرید ها وجود ندارد زیرا همه چیز به خود انها بستگی ندارد.

" شانسی وجود دارد که ما خریدی انجام ندهیم زیرا همچنان به تمایل دیگران بستگی دارد که بازیکنان را برای فروش در اختیار بگذارند."

ونگر: بی نظمی به بهای از دست رفتن امتیازات تمام شد
    'مسائل انضباطی از شروع فصل بهای سنگینی برای ما داشته است'

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر باور دارد 3 کارت قرمز ابتدای فصل 5 امتیاز را از آن ها گرفت.
    آرسنال در حالی یکشنبه به مصاف منچستر یونایتد می رود که سه بازیکن محروم به نامهای جروینیو، سونگ و فریمپونگ در ترکیب خود دارند.

آرسن ونگر باور دارد این محرومیت ها به بهای از دست رفتن امتیازات در دو دیدار نخست تیم تمام شد.

" احساس می کنم که در ابتدای فصل انضباط بهای سنگینی برایمان داشت. اگر بر روی پاسخ ها و واکنش های خود تسلط کامل داشتیم می توانستیم 6 امتیاز بدست اوریم.

روشی که ما دو بازیکن را در دیدار با نیوکاسل از دست دادیم مجازات بسیار خشن و سنگینی بود اما ما باید با آن کنار بیاییم.

برای مثال شب گذشته بازی سویا و هانوفر را می دیدم و بازی بسیار درستی به نظر می رسید اما یک تیم 6 کارت زرد گرفته و دیگری 5 کارت زرد. آن به هیچ وجه دیداری نبود که 11کارت زرد در آن رد و بدل شود.

گاهی در ابتدای فصل به مانند فیلم های غربی است، کارت ها کمی زودتر از جیب بیرون می ایند."

منبع کلیه خبر ها و مصاحبه ها :
    GunnersTrust.com

8. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ونگر: پیروزی مقابل اودینزه تنش را از بین برد
    'من مطمئنم شما تیم متقاعدکننده تری خواهید دید'

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر باور دارد پیروزی چهارشنبه مقابل اودینزه فشار را از روی آن ها برداشت و او "مطمئن است که تیم متقاعد کننده تری را در بازی مقابل منچستریونایتد خواهیم دید"
    توپچی ها در چهارمین بازی این فصل خود دومین پیروزی اروپایی را بدست اوردند که به معنای حضور انها در دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا بود.

آرسن ونگر باور دار پیروزی چهارشنبه شب تنش و فشار را از بین برد و این مساله موجب می شود در ادامه عملکرد قابل قبول تری ارائه دهند.

" می توانستید پیش از دیدار با اودینزه تنش را در ترکیب ما احساس کنید. بعد از دیدار رفت با اودینزه ترکیب تاحدودی نا مطمئن بودم زیرا تنها 1 - 0 پیروز شده بودیم و همچنین به دلیل کیفیت عملکرد اودینزه که دیده بودیم.

وقتی مقابل لیورپول بازی می کردیم این بازی در ذهن ما بود اما اکنون دیگر تمام شده و من مطمئنم که عملکرد قانع کننده تری از تیم مقابل منستر یونایتد خواهید دید.

مطمئنم که یکشنبه مستحکم تر خواهیم بود و یک عملکرد خوب خواهیم داشت. برایمان بسیار حیاتی است که یکشنبه عملکرد بسیار خوبی از خود ارائه دهیم."

بعد از گذشت تنها دو بازی منچستر یونایتد 5 امتیاز بیشتر از آرسنال بدست آورده اما آرسن ونگر تاکید دارد که آنها در ابتدای فصل هستند.

" جدول مهم است، آن را انکار نمی کنم اما بعد از دو بازی شما باید کمی با آنها فاصله داشته باشید.

آنچه مهم خواهد بود عملکردی است که در بازی یکشنبه ارائه می دهیم، تا خود را متقاعد کنیم که می توانیم در سطح بالا نیز کار کنیم اما البته ما نمی خواهیم که شکاف زیادی را با صدر به وجود اوریم.

در بخش اول فصل ما، ما با همه تیم های بزرگ در خارج از خانه بازی می کنیم. این حتی مهمتر از گرفتن نتایج است و به منچستر یونایتد برای مثال اجازه نمی دهد که فاصله زیادی ایجاد کند. "

ونگر: منچستریونایتد مدعی اول قهرمانی است
    آرسن ونگر تأیید کرد که منچستریونایتد مدعی اول قهرمانی در این فصل است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر تأیید کرد که منچستریونایتد مدعی اول قهرمانی در این فصل است اما مطمئن است که آرسنال می تواند روز یکشنبه در الدترافورد نتیجه مناسبی بگیرد.
    سرالکس فرگوسن تیمش را این تابستان با جذب اشلی یانگ، فیل جونز و دیوید دخـآ تقویت کرده است.
    پیروزی مقابل وست بروم و تاتنهام در دو بازی اول لیگ برتر موجب شد که منچستریونایتد شروع قدرتمندی در این فصل داشته باشد ونگر می گوید آن ها تیمی هستند که برای برد بازی می کنند.
    " آن ها شرایط خوبی برای قهرمانی دارند زیرا فصل پیش قهرمان شده اند و ضعیف تر نیز نشده اند. این به ما بستگی داد که آن ها قهرمان نشوند."
    " البته ما عقیده داریم که می توانیم سه امتیاز را کسب کنیم. ما از سال 2006 به بعد همواره نزدیک به آن ها بودیم و فصل پیش در خانه نیز آن ها را شکست دادیم و بنابراین معتقدیم توانایی انجام این کار را داریم."
    " آن ها خیلی خوب تیم خود را تغییر داده اند و در مقایسه با فصل گذشته هنوز تیم خوبی هستند و بازیکنان با تجربه ای روی نیمکت دارند. به بازی هفته قبل نگاه کنید. به عنوان مثال وقتی آن ها می خواهند تعویض کنند برباتوف، گیگز، کریک و پارک را دارند. بنابراین متعجب نمی شوم اگر این بازیکنان در ترکیب ثابت بازی با ما قرار بگیرند."
    " آن ها در بازی مقابل تاتنهام تیم کاملاً خوبی بودند و فصل را قوی تر از معمول شروع کرده اند. با شیوه ی بازی آن ها من احساس می کنم آن ها همیشه آماده هستند."
    " بنابراین رویارویی جالی خواهد بود زیرا ما از نظر فیزیکی قوی هستیم. در محموع امیدوارم از نظر کیفی بازی ناامیدکننده ای نباشد. ما به آنجا می رویم که امتیاز کسب کنیم."

ونگر: گزارش رقم پیشنهادی ما برای کاهیل اشتباه است
    ’شما تنها اگر با قیمت موافق باشید بازیکن خود را می فروشید ‘

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کنفرانس خبری روز جمعه آرسن ونگر با سؤالاتی در مورد پیشنهادی که آرسنال برای گری کیهیل ارائه کرده است روبرو شد.
    در خبرگزاری های نیز اعلام شد که بولتون پیشنهاد 6 میلیون پوندی آرسنال برای این مدافع وسط 25 ساله که سال آخر قرارداد خود در ورزشگاه ریبوک را سپری می کند را رد کرده است.

اوون کویل مدعی شده که پیشنهاد آرسنال حتی نزدیک به خواسته انها نبوده اما سرمربی توپچی ها در کنفرانس مطبوعاتی خود به آن واکنش نشان داد.

" باور دارم که هر مذاکره ای که وجود داشته باشد بین دو طرف است و شما تنها اگر با قیمت موافق باشید بازیکن خود را می فروشید.

ما هرگز در مورد مذاکرات خود حرفی نمی زنیم. نمی خواهم در مورد هر چیز شخصی صحبت کنم، این درست نیست و من پیش از این هرگز چنین کاری انجام نداده ام."

و واکنش به صحبت های آرسن ونگر در کنفرانس به او گفته شد که آرسنال نیز برای فروش فابرگاس در انتظار بالاترین پیشنهاد بود.

" تا زمانی که از رقم پیشنهادی راضی نباشیم بازیکن خود را نمی فروشیم. اما هرگز نمی آییم و احساس کنیم به ما توهین شده است. این بیشتر راهی برای تغییر ذهنیت بازیکن است که می تواند موجب بی ثباتی او در تیمش شود.

من هرگز قبل از خرید بازیکنی با او و یا حتی وکیل او صحبت نمی کنم. بنابراین نمی توانم درک کنم مشکل چیست."

منبع کلیه خبر ها و مصاحبه ها :
    GunnersTrust.com

10. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به نظر من هم سخترین حریف ارسنال همین دورتموند هست .
    امیدوارم ارسنال و دورتموند بیان بالا!
    المپیک مارسی هم تیمه فوق العاده خوبی داره
    کلا کاره سختی داریم توی این گروه
    امیدوارم به عنوان تیمه اول صعود کنیم و مشکلاتی که پارسال داشتیم برامون تکرار نشه

موضوع صحبت: منچستریونایتد - آرسنال
    گزارشگران و نویسندگان آرسنالی در مورد مسابقه سخن می گویند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بخش جدید موضوع صحبت خوش آمدید.
    پیش و پس از هر مسابقه، تیم مخصوص برنامه ی روز مسابقه آرسنال - و یکی از نویسندگان آرسنالی - در مورد مسابقه نظرات خود را خواهند گفت.
    آرسنال روز 28 آگوست قابت های لیگ برتر را با دیدار در خانه منچستریونایتد ادامه خواهد داد و موضوع صحبت این بازی با دن روباک، مارتین هیس (توپچی سابق) و اندرو مانگان از Arseblog شکل می گیرد.
    صحبت های این افراد را پیش از انجام مسابقه بخوانید و پس از مسابقه هم می توانید صحبت های آن ها پس از مسابقه را پیگیری کنید.

دن روباک، مفسر
    تمامی دنیا شانسی برای آرسنال در بازی یکشنبه متصور نیستند و شما می توانید دلیل آن را به راحتی بفهمید. تیم آرسن ونگر مصدومان و محرومان زیادی دارد. اما روحیه توپچی ها با پیروزی وسط هفته در اودینزه افزایش یافته است و به زعم من آن ها برای تساوی بازی خواهند کرد. اگر کوسیلنی به این بازی برسد تعجب نخواهم کرد که جورو در خط میانی به کار گرفته شود و در کنار او روسیچکی و رمسی به بازی گرفته شوند. بازی به والکات نیز وابسته است او در سال های اخیر مقابل اورا خاطره های خوبی ندارد اما می تواند با بازی در مرکز خط حمله خط دفاع یونایتد را به دردسر بندازد.

مارتین هیس، مهمان استودیو
    بازی ای بزرگ تر از بازی منچستریونایتد - آرسنال وجود ندارد. اگ ما می خواهیم قهرمان لیگ برتر شویم باید در مقابل تیم های یونایتد و چلسی نتایج خوبی بگیریم تا خیلی پشت سر آن ها نباشیم. با احترام به اودینزه یونایتد تیم قوی تر ای است. نبرد سختی برای آرسن ونگر خواهد بود زیرا او باید بر موانع زیادی غلبه کند و احتیاط را کنار بگذارد زیرا گاهی بهترین دفاع، حمله است. در نیمه دوم بازی با ادوینزه تیم با اعتماد به نفس بیشتری کار کرد و آرسنال واقعاً برای پیروزی کار کرد. فوتبال همواره مبتنی بر اعتماد به نفس است و این که بدانید شما به اندازه کافی خوب هستید. بازی چهارشنبه اعتماد به نفس خوبی به تیم داد.

اندرو مانگان، آرس بلاگ
    صادقانه بگویم من کمی نگران هستم. با محرومیت ها، مصدومیت ها و خلأهای موجود در تیم با توجه به فروش برخی بازیکنان ما در موضع قدرتمندی برای مقابله با مدافع عنوان قهرمانی قرار نداریم. یونایتد قهرمان فصل گذشته شده است و تیمش را نیز تقویت کرده است. اما آرسنال پول زیادی باید خرج کند. اگر ما بتوانیم با همان ضخصیت و روحیه بازی چهارشنبه بازی کنیم می توانیم در این بازی امتیاز کسب کنیم. من فکر می کنم ما نیازمند عملکرد دفاعی قدرتمندی هستیم بنابراین امیدوار هستیم.
    * نظرات مطرح شده در این بخش لزوماً بیان کننده ی دیدگاه های باشگاه فوتبال آرسنال نیست.

منبع :
    GunnersTrust.com

پ . ن :
    دوستان اگه میبینین من اکثر خبر هارو میذارم فقط و فقط به خاطر اینه که همشون رو میخونم و عاشق آرسنالم
    روزمو تشکیل میده
    ببخشید خلاصه

12. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ونگر:براي پيشرفت آرسنال بهترين تصميم را ميگيرم

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، تاييد کرد که براي پيشرفت اين باشگاه بايد تصميماتي جنجالي بگيرد.

آرسنالی ها در این تابستان سمیر نصری و سسک فابرگاس را از دست دادند و طرفداران تیم ازاینکه ستاره جدیدی جای آنها را پر نکرده است، ناراحت هستند.

اما ونگر اعلام کرد که تمام تلاشش را برای اینکه بهترین تصمیم را برای باشگاه بگیرد، انجام خواهد داد.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه گفت:" البته من به نظرات بقیه توجه دارم اما اگر واقعا در مورد تصمیمی به قطعت برسم، آن را انجام خواهم داد. این تصمیمات ممکن است حتی جنحالی باشد. فکر نمی کنم همه چیز را در مورد فوتبال بدانم اما تجربه بالایی در این زمینه دارم.

باید روشنفکر و فروتن بود و البته در مورد اعتقادات مان باید مصمم باشیم. ما با عقاد بقیه احترام می گذاریم اما در نهایت خودمان تصمیم می گیریم. من شخصا تلاش می کنم تا بهترین تصمیم را برای باشگاه بگیرم.

بعد از اینکه آرسنالی ها نتوانستند یک دروازه بان بزرگ به خدمت بگیرند، این فصل هم از وویژک شچسنی، دروازه بان جوان لهستانی، به عنوان دروازه بان اول استفاده می کنند.

" برای مثال به شرایط دروازه بانی تیم نگاه کنید. پستی که همه از ما می خواهند بازیکن جدید به خدمت بگیریم.. اما امروز شرایط با حضور شچسنی و لوکاش فابیانسکی تغییر کرده است."

14. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خوب ترکیب 2 تیم معرفی شد:

آرسنال: ژسنی-جورو-کوسیلنی-ترائوره-جنکینسون-روسیچکی-کوکالین-آرون -والکات-فن پرسی - آرشاوین

منچستر: De Gea, Smalling, Jones, Evans, Evra, Nani, Cleverley, Anderson, Young, Rooney, Welbeck

بد بختی سانیا و ورمالن به این بازی نرسیدن. نیمکت خیلی ضعیفی هم داره آرسنال تو این بازی. 4 تا بازیکن از تیم رزرو رو نیمکتن + چمبرلین. ترکیب آرسنال رو تا الان به این داغونی ندیدم.

دوستان اینم لینک گزارش بازی از سایت گانرزتراست. گزارشگر محسن مدیره سایته و چون آرسنالیه 100 در 100 تو طول گزارش بیشتر آرسنالی گزارش میکنه (اینو واسه دوستان منچستری گفتم که اگه خواستن گوش کنن زیاد حساس نباشن):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخه خداییش کدوم تیمی تو دنیا مثل آرسنال هفته سوم این همه مصدوم داره: آبو دیابی (مچ پا)، جک ویلشر (مچ پا)، نیکلاس بنتنر (مچ پا)، کایرن گیبز (همسترینگ)، سباستین اسکیلاچی (ماهیچه ساق پا)، ورمالن و سانیا .... اه.
    Last edited by VBYOFSKI; 28-08-2011 at 18:34.

16. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

واییییییییییییییییییییی

7 تا گل

عجب آبرو رویزی شد!

خیلی تیم داغونه!

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خوب بازی رو 8-2 باختیم. 8-2 !!!!!!!!!!!!!!!!
    واقعا هیچ حرفی ندارم بزنم.

میرم بیرون بلکه حال و هوام عوض شه. فقط میگم از نصری و فابرگاس متنفرم که تو بدترین زمان ممکن از تیم رفتن. ازشون متنفرم .... !

19. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •