سلام خدمت همه بچه های گل بارسایی
امیدورام منو تو جمع بارسایی ها بپذیرید
به امید قهرمانی بارسلون در 6 جام فصل آینده (هر چند کسب جام های متعدد توسط بارسلونا خوب هست ولی انتظار من از بهترین تیم تاریخ جهان کسب مجداًً 6 جام تو یک فصل هست)
سلام خدمت همه بچه های گل بارسایی
امیدورام منو تو جمع بارسایی ها بپذیرید
به امید قهرمانی بارسلون در 6 جام فصل آینده (هر چند کسب جام های متعدد توسط بارسلونا خوب هست ولی انتظار من از بهترین تیم تاریخ جهان کسب مجداًً 6 جام تو یک فصل هست)
گواردیولا به من اطمینان داشت و از حمایت هم تیمی ها و دوستانم برخوردار بودم.خیلی سخت است که همیشه در اوج باشی ولی مربی تیم همیشه به من اعتماد دارد؛ چه گل بزنم و چه نه
![]()
سایت گل- داوید ویا، مهاجم باشگاه بارسلونا درمورد صحبتهایی که ساندرو روسل در کنفرانس خبری اش در روز پنجشنبه مطرح کرد، نظرش را اعلام کرد:« روسل به بهترین نحوی که بلد بود به دفاع از تیمش و بازیکنانش برخاست.»روسل روز پنجشنبه در صحبتهایی اعلام کرده بود که ممکن است روابطش را با باشگاه رئال مادرید پایان دهد. ویا هم روز پنجشنبه درکنفرانسی خبری در منطقه آستوریا شرکت کرد. او جایزه بهترین ورزشکار منطقه آستوریاس در سال 2010 را مال خود کرد و دراین رابطه گفت:« خیلی سخت است که بخواهی ارزش موفقیتهای بارسا در سالهای اخیر را از این تیم بگیری.»ویا در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که که صحبتهای روسل را نشنیده ولی اطمینان دارد:«رئیس باشگاه کاتالان همیشه این کار را انجام می دهد و به بهترین نحو ممکن از تیمش و بازیکنانش دفاع می کند.»ویا از کسب جامهای قهرمانی با بارسا، بسیار خوشحال است:« بسیار راضی ام که با بارسا این جامها را کسب کردم و امیدوارم تا بتوانم عملکردم را بهبود داد و در فصلهای بعد گلهای بیشتری به ثمر برسانم؛ چه در بارسا و چه در تیم ملی اسپانیا.»ال گواخه درادامه به این نکته اشاره کرد که فصل گذشته و هنگامی که برای چندین هفته درگلزنی ناکام مانده بود احساس آرامش می کرد:« آرام بودم.چون گواردیولا به من اطمینان داشت و از حمایت هم تیمی ها و دوستانم برخوردار بودم.خیلی سخت است که همیشه در اوج باشی ولی مربی تیم همیشه به من اعتماد دارد؛ چه گل بزنم و چه نه.»پس از قهرمانی دریورو2008، جام جهانی 2010 با تیم ملی اسپانیا و فتح لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا با بارسا ویا به پیشرفت اعتقاد دارد:« هدفم این است که همچنان بهتر و بهتر شوم و سالهای بیشتری با پیراهن تیم ملی اسپانیا بدرخشم.»
الان من این کاریکاتور رو که دیدم یه سوالی برام ایجاد شد...
رئال واقعا توی ورزش های دیگه هیچ جامی بدست نیورده؟![]()
راز موفقیت بارسا در شش بخش نهفته است: مالکیت توپ، زبان بارسا، آکادمی فوتبال این تیم، تلاش کارشناسان و مسیر بین لاماسیا و نوکمپ
![]()
سایت گل- مارتی پرارنائو، دروزنامه نگار سرشناس فوتبال اسپانیا درتمجید از باشگاه بارسلونا گفت:« اگر بخواهیم شجره نامه باشگاه بارسلونا را بکشیم، لائرئانو رویس، پدربزرگ است؛ کرویف پدر بارساست و گواردیولا هم وارث او.»درمراسم معارفه کتاب پرارنائو که «مسیر قهرمانان» نام دارد، او به سیستم کاری باشگاه بارسلونا درتیم پایه ای اش اشاره کرد و یادآوری کرد که گواردیولا ،مربی بارسلونا با توجه به ویژگی های بازی تیمش،«فرقه فوتبالی» جدیدی را راه اندازی کرده.او در کتابش رازهای موفقیت بارسا را در شش بخش خلاصه کرده و به این نکته اشاره کرده که ایده ابتدایی و پایه ای باشگاه آبی اناری، مالکیت توپ است.پرارنائو اعلام کرد که دومین بخش کتابش به زبان بارسا اشاره دارد. بخش سوم به آکادمی فوتبال لاماسیا پرداخته. بخش چهارم به عملکرد کارشناسان و بازیکن یابهای بارسا در سرتاسر دنیا اختصاص یافته و بخش پنجم به مسیر بین لاماسیا و نوکمپ است.در بخش ششم کتاب هم لیستی از بازیکنان جوان بارسا منتشر شده که در آینده به موفقیتهای فراوانی خواهند رسید.
اي كاش اين كتاب به فارسي يا انگليسي ترجمه بشهدرمراسم معارفه کتاب پرارنائو که «مسیر قهرمانان» نام دارد، او به سیستم کاری باشگاه بارسلونا درتیم پایه ای اش اشاره کرد و یادآوری کرد که گواردیولا ،مربی بارسلونا با توجه به ویژگی های بازی تیمش،«فرقه فوتبالی» جدیدی را راه اندازی کرده.
خداييش اگر متن انگليسيش دستم برسه بدون مقدمه ترجمه اشو شروع ميكنم فكر ميكنم ارزشش رو داشته باشه از زبان يه اسپانيايي تحليل و بررسي يه ساختار اسپانيايي رو بخونيم و بدونيم(البته اميدارم در اين كتاب به اصالت و خواستگاه انگيزه و نيروي مردم كاتالان هم فارغ از استقلال طلبيشون نگاه شده باشه)
خيلي دلم ميخواد ببينم درباره مسير بين لاماسيا و نيوكمپ چي نوشته
شايد به زبان تمثيل بشه گفت مسير بين لاماسيا و نيوكمپ از يك جاده خاكي و كم عبور حالا به يه آزادراه هموار و شلوغ تبديل شده
بارسای گواردیولا موانع را از پیش رو بر میدارد
بارسا این فصل علاوه بر تداوم انباشت جام های بیشتر در قفسه های باشگاه ، برخی از موانعی را که تا قبل از این برایش لاینحل بودند از از سر راه برداشت . پیروزی در زمین تیم های مانند اسپانیول و والنسیا دو نمونه بارز هستند.
جام ها به پرکردن ویترین موزه باشگاه ادامه میدهند و رکوردها و آمارهای فضایی که تیم کنونی بارسا به آن دست یافته است اکنون در حال پرکردن صفحات تاریخ فوتبال هستند . فصل آخر ، علاوه بر این ، بازیکنان گواردیولا بر چالش هایی که تا پیش از این در مقابل انها ایستادگی میکردند فائق آمدند .
اولین بردها در زمین های خاص
استادیوم های اسپانیول ، اتلتیکو مادرید و والنسیا قبل تا قبل از فصل آخر ، نتایج ضعیفی را برای بارسا رقم زده بودند . در زمین اتلتیکو مادرید بارسا متحمل دو شکست 3-4 و 1-2 شده بود . در ورزشگاه تازه تاسیس اسپانیول آن ها تنها قادر به کسب یک تساوی 0-0 شده بودند و در والنسیا نیز آنها در دو سال اول گواردیولا نتایجی بهتر از تساوی 2-2 و 1-1 کسب نکرده بودند . در سال 2010/11 تیم گواردیولا در هر سه زمین طعم پیروزی را چشید .
بدون شکست در مرحله گروهی
برد مقابل روبین قازان و کپنهاگن در خانه ، و برتری در رفت و برگشت مقابل پاناتیناکوس و دو مساوی خارج از خانه مقابل کوپنهاگن و روبین قازان ، نتایج کسب شده در مرحله گروهی لیگ قهرمانان بودند . در دوسال گذشته انها در هر سال یک بازی را در همین مرحله با شکست پشت سرگذاشته بودند .
پیروزی های خارج از خانه در مرحله حذفی
بارسا با وجود قهرمانی پیکارهای لیگ قهرمانان در 2008/09 و 2010/11 و رسیدن به نیمه نهایی در 2009/10 در کمال تعجب هیچگاه در یک بازی خارج از خانه مرحله حذفی پیروز نشده بود ، امسال سرانجام در یک چهارم نهایی مقابل شاختار که 0-1 پیروز شد این طلسم را شکست .
مسی اکنون مقابل مورینیو و در خاک انگلستان گلزنی کرده است
52 گل به ثمر رسیده توسط مسی ارزش فراوانی داشتند ، بالاتر از همه بخاطر گلزنی مقابل یک تیم تحت مربیگری مورینیو و همچنین گلزنی در خاک انگلستان برای اولین بار در طول سابقه فوتبالی اش. او مقابل رئال مورینیو سه بار موفق به گلزنی شد ، یکبار در لیگ و دو بار در لیگ قهرمانان و در خاک انگلستان نیز در ومبلی افسانه ای دروازه حریف را گشود .
Eusebio Sacristán بازیکن سالهای 88 تا 95 بارسا به عنوان سرمربی بارسا B برای فصل بعد انتخاب شد.
این مربی بین سالهای 08-2003 روی نیمکت بارسا به عنوان کمک مربی و از سال 2009 تا 2010 مربی سلتا بوده است.
تیتر روزنامه اسپورت در روز 17 ژوئن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رویارویی روسل با...
مادرید: "اگر آنها یك بار دیگر حدود اخلاق ورزشی را بشكنند، ما روابطمان را خواهیم شكست"
فلورنتینو: "او تحت تاثیر مربی اش است ولی او بیشترین مسئولیت را دربارهی باشگاه دارد"
مورینیو: "كلمات او مایهی شرم هر بازیكن فوتبالیست. بدترین دشمن او غرورش است"
و آنها پاسخ نمی دهند. رییس سفیدها [مادرید] از پاسخ دادن خودداری می كند و باشگاهشان بیانیه ای پر از حرفهای توخالی صادر كرد.
بارسا بیش از 40 میلیون برای سسك نخواهد پرداخت.
سلام
بازی بعدی این تیم (( که از شبکه 3 پخش میشه )) چه روزی و چه ساعتی خواهد بود...؟؟
مرسی![]()
ستاره بارسا که گل اول تیمش در فینال لیگ قهرمانان را نیز به ثمر رساند معتقد است فابرگاس باید به بارسا برگردد
![]()
سایت گل – پدرو هافبک کناری بارسلونا ابراز علاقه مندی کرد تا سسک فابرگاس کاپیتان آرسنال را برای فصل آینده در نوکمپ ببیند.پدرو می گوید :" سسک بازیکن بزرگی است و رهبر آرسنال است.امیدوارم او را فصل آینده با پیراهن بارسا ببینم."پدرو هم چنین در مورد الکسیس سانچس که مورد توجه بارسا قرار گرفته است گفت:" سانچس هم بازیکن بسیار خوب است که از سرعت بالایی برخوردار است. همین که بارسلونا خواهان جذب این بازیکن است یعنی او فوق العاده است.""امیدوارم بارسا همانند فصل گذشته بتواند موفقیت های خود را تکرار کند بار دیگر قهرمان اروپا و لالیگا شود."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)