تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 186 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بعد از مدت ها چند خبر از یونایتد
    یه خبر از اسنایدر که زیاد خبر قوی نسیت اما نوشته امکان اومدن اسنایدر به یونایتد بیشتر شده که من حدس میزنم این مقاله پس لرزه خبرای گذشته از رفتن مودریچ به چلسی و تمدید نصری هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اما مثل اینکه اشلی یانگ هم با 17میلیون همین روزا اومدنی هست
    کد:
    رافائل وارانه هم یه مدافع وسط جوون هست که گفته میشه تا 48ساغت دیگه خبر اومدنش قطعی میشه اما من این خبر رو قبول ندارم...
    کد:
    Last edited by shutdown; 20-06-2011 at 19:41.

2. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من علی هستم لطفا مارو هم به عنوان عضو جدید این کلوپ بپذیرید
    سلام دوست گرامی

ورودتون رو در ابتدا به انجمن های P30world وسپس به انجمن ورزش خوشآمد میگم .

برای اینکه بتونید همانند سایر دوستان فعالیت مفیدی در این انجمن داشته باشید قبل از هرچیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید /

موفق باشید .

4. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پارک جی سونگ از احتمال جدایی از یونایتد می گوید

سایت گل- پارک جی سونگ،ستاره کره ای باشگاه منچستریونایتد درصحبتهایی اعلام کرد که برای مدتی طولانی در رختکن منچستریونایتد نخواهد ماند.این درحالی است که سران تیمهای سویا و اتلتیکومادرید برای جذب پارک ابراز تمایل کرده اند

این ستاره 30 ساله که در سال 2011 و با پایان رقابتهای جام ملتهای آسیا از فوتبال ملی خداحافظی کرد، تا پایان فصل 2-2011 با یونایتد قرارداد دارد.

میرر فوتبال در گزارشی به این نکته اشاره کرده که پارک جی سونگ پیشنهادی جنجالی از اتلتیکومادرید دارد و سران این تیم مادریدی آماده اند تا با وجه حاصل از فروش آگوئرو و دخئا برای خرید پارک وارد عمل شوند.

پیش از این روزنامه تلگراف در گزارشش به این نکته اشاره کرد که پارک درنظر دارتا بعد از بازگشت به اردوی یونایتد،در ماه آگوست، قراردادش را تمدید کند.

پارک اخیرا در ویتنام دیداری خیریه را ترتیب داد و در جمع خبرنگاران از احتمال پیوستنش به تیمی دیگر صحبت کرده بود:« بعد از یکی دو سال قادرنخواهم بود تا در اوج عمر فوتبالی ام باشم . نمی دانم تا چه مدتی می توانم در منچستریونایتد بمانم.الان هیچ وقت به خداحافظی از دنیای فوتبال فکر نمی کنم ولی می دانم که زمان زیادی به عنوان یک بازیکن ندارم.با توجه به شرایط، احتمالا منچستر را ترک خواهم کرد و فوتبالم را در تیم دیگری به پایان خواهم برد.»

کد:

6. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

خوب بعد مدتی امدم یکم فعالیت کنید
    یه سری اخبار دارم داغ داغ اول خوب بگم یا بد ؟ اول بد می گم
    اول اینکه همونطور که خودتون می دونید سانچز رفت بارسا . امیدوارم سال دیگه مثل ویا نیاد بهمون گل بزنه . ( ویا قرار بود به منچستر بیاد که به خاطر حضور تو اسپانیا نیومد )
    تیم زیر 21 سال انگلیس هم با اینهمه ادعا حذف شد.به خدا اینهمه ادعا نیشخند داره
    اها یه چیز دیگه اندی کول هم رفته اسم بچه اش رو نوشته تو اکادمی باشگاه منچستر سیتی ! چرا ؟ معلوم نیست بابا می اوردی پیش خودمون . بهتر از عربها هستیم ( تبعیض نژادی ؟؟؟ )

...................
    اها من نمی فهمم این یانگ عروسیش تموم نشد ؟ از دیگئا هم خبری نیست . معلوم نیست باشگاه داره چیکار می کنه خوب اگه قرداد بستین بیاین اعلام کنید دیگه.
    خبر های تکمیلی در پست های اینده

8. این کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

راستی گفتم پسر اندی کول , یه یادی هم از کی بکنیم
    مثل که رونی خیلی تاکید داره این بشر فوتبالیست بشه واسه همین بردتش اکادمی بچه های 15 ماهه!!! اخه بچه 15 ماهه چی یاد می گیره

اها از از وین و کالین و کی که بگذریم می رسیم به بکس دیوید هم اونور دنیا داره با بچهاش حالی می کنه
    (عکسش رو پیدا کنم می ذارم )

اها در یابید چیچا رو که همینطوری فرت فرت داره گل می زنه . نمی دونم چه جامیه اما داره می ترکونه انشا... کوپا امریکا هم اقای بشه.مکزیک هم بشه.این گل اخرش که باعث شد مکزیک بیاد نیمه نهایی.
    کد:

10. 3 کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

سایت باشگاه اعلام کرده معرفی دخه ا 1 جولای هست و الان امروز 21 جوئن...یعنی 9یا 10 روز دیگه معرفی میشه

12. 7 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

اها یه چیز دیگه اندی کول هم رفته اسم بچه اش رو نوشته تو اکادمی باشگاه منچستر سیتی ! چرا ؟ معلوم نیست بابا می اوردی پیش خودمون . بهتر از عربها هستیم ( تبعیض نژادی ؟؟؟ )
    اندی کول هر کاری کرد نتونست کاری کنه که پسرش یه یونایتد بیاد و پسرش سیتی رو انتخاب کرده بود ...

QUOTE=shutdown;6195704]بعد از مدت ها چند خبر از یونایتد
    یه خبر از اسنایدر که زیاد خبر قوی نسیت اما نوشته امکان اومدن اسنایدر به یونایتد بیشتر شده که من حدس میزنم این مقاله پس لرزه خبرای گذشته از رفتن مودریچ به چلسی و تمدید نصری هست
    کد:
    و اما مثل اینکه اشلی یانگ هم با 17میلیون همین روزا اومدنی هست
    کد:
    رافائل وارانه هم یه مدافع وسط جوون هست که گفته میشه تا 48ساغت دیگه خبر اومدنش قطعی میشه اما من این خبر رو قبول ندارم...
    کد:
    [/QUOTE]

اشنایدر فوق العادست ، واقعآ عالیه ، حتی تصور اومدنش به یونایتد هم حال میده
    اشلی یانگ هم میتونه خوب کمک کنه ، اما شاید آنتونیو والنسیا بره ، و یا اینکه ازش در هافبک راست استفاده بشه. اما نانی قطعآ موندنیه ...

14. 2 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من که از اومدن یانگ اصلا هیجان زده نمیشم هیچ، ناراحت هم میشم. نه واسه اینکه بازیکن بدی باشه ولی واقعا چیزی به کیفیت فعلی یونایتد اضافه میکنه؟
    سانچز هم هنوز نرفته البته خیلی امیدی هم نیست ما بگیریمش! ولی اشنایدر، واقعا دوست دارم بیاد. یکی دو کلاس خط هافبک تیمو بالا میبره.

16. 2 کاربر از flatrish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

من که از اومدن یانگ اصلا هیجان زده نمیشم هیچ، ناراحت هم میشم. نه واسه اینکه بازیکن بدی باشه ولی واقعا چیزی به کیفیت فعلی یونایتد اضافه میکنه؟
    سانچز هم هنوز نرفته البته خیلی امیدی هم نیست ما بگیریمش! ولی اشنایدر، واقعا دوست دارم بیاد. یکی دو کلاس خط هافبک تیمو بالا میبره.
    اشلی یانگ قطعآ میتونه کمک کنه ، فرگی بی دلیل دنبال بازیکن معروف نمیره.
    سانچز 90 درصد به بارسا میره ...

18. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

خبری که امروز تو اسکای اسپورت دیدم زیاد دور از انتظار نبود.....
    ماسیمو موراتی رئیس باشگاه اینتر گفته مایکون اتوئو و وسلی اسنایدر این تابستون هیچ جا نمیرند
    کد:
    موراتی گفته من با هر 3تا صحبت کردم و همشون میخوان با باشگاه بمونن و من هم دلیلی برای فروششون نمیبینم...

20. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •