تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 310 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 3093

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 6

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط آرش-19
    آقا محسن در بازی Pes6 بر خلاف باقی بازی های فوتبال زمان بندی زدن ضربه دست خودته
    که برای اولین بار است که شاهد این چنین روشی برای شوت زدن هستیم و می شه گفت
    که کونامی ریسک بزرگی کرده که از این روش استفاده کرده اگه کمی رو زمان بندیت تمرین کنی
    ضربات سرت خیلی بهتر میشه
    در مورد قدرت شوت باید بگم که خودت میگی شوت . شوت یعنی چی؟ یعنی شوت
    منظور از شوت که پاس نیست وقتی از دکمه شوت استفاده میکنی یعنی می خوای
    شوت بزنی نمی خوای که با کلید شوت پاس بدی این حرف منو وقتی بهتر درک می کنی
    که خودت تو زمین چمن بازی کرده باشی و وقتی بخوای شوت بزنی حتی با کمترین قدرت
    می بینی که توپ تا چه بردی میره!!!!!
    بسه دیگه می خوام برم بازی منچستر و چلسی رو ببینم
    منظور از زمان بندي چيست؟! وقتي من دكمه مربع رو مثلا ميزنم بازيكن وقتي توپ بهش رسيد ميپره سر ميزنه ديگه جز اينه؟
    حالا مثلا اگر من صبر كنم توپ به سرش نزديك بشه بعد مربع رو بزنم فرق ميكنه سر زدنش؟

نكته بعد كه گفتي اگر توي چمن بازي كرده باشي!!
    اتفاقا توي چمن راحت تر ميشه شوت زد چون كفش ميخي پات داري و ضرباتت كمتر به زير توپ ميخوره و توپ بلند نميشه براي همين هم ميرزاپور كه قدش بلند بود نميتونيست زير توپ ضربه بزنه
    و زدن ضربه چيپ روي چمن خيلي سخته در حالي كه روي آسفالت همه به راحتي چيپ ميزنن
    من دارم از شوت حرف ميزنم به سمت دروازه نه ضربه كاشته !!!

بهتره متعصبانه از يك بازي دفاع نكنيم من خودم عاشق كونامي هستم زندگي من بدون كونامي نميشه !!! اما حيف كاشكي ميشد آنلاين بازي كنيم راحي بلدي؟

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام محسن جان
    بله که فرق می کنه شما امتحان کن فرقشو می بینی.
    اگه شما اون طوری که خودت گفتی مربع رو بزنی بازیکن برای زدن ضربه عجولانه عمل
    میکنه و زربه بدی رو می زنه چه با سر و چه با پا .
    قبل از زدن ضربه باید جاگیری مناسب داشته باشی و هیچ عجله ای برای زدن ضربه
    نداشته باشی.
    در مورد چگونگی شوت زدن خودم چند صفحه قبل توضیح کامل دادم سعی میکنم برات
    نقل قولشو بزارم تا بدونی چرا ضربات به زیر توپ می خورن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

پاك شود لطفا! تكراري بود
    Last edited by mohsen62k; 27-11-2006 at 17:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام محسن جان
    بله که فرق می کنه شما امتحان کن فرقشو می بینی.
    اگه شما اون طوری که خودت گفتی مربع رو بزنی بازیکن برای زدن ضربه عجولانه عمل
    میکنه و زربه بدی رو می زنه چه با سر و چه با پا .
    قبل از زدن ضربه باید جاگیری مناسب داشته باشی و هیچ عجله ای برای زدن ضربه
    نداشته باشی.
    در مورد چگونگی شوت زدن خودم چند صفحه قبل توضیح کامل دادم سعی میکنم برات
    نقل قولشو بزارم تا بدونی چرا ضربات به زیر توپ می خورن.
    آخه ميدوني نكته انحرافي اينجاست كه من همه اين مدلها كه ميگي رو امتحان كردم! فكر ميكني فرق داره اصلا فرق نداره
    تازه در مورد خنگي دروازبان و اينكه بازيكن برتر در بدترين شرايط با يك تنه توپ رو از آن خودش ميكنه چي ميگي؟
    مثلا بيا با ايران با انگليس بازي كن!
    توپ رو با ميرزاپور بفرست بلند روس سر نكونام وسط زمين
    نكونام آمادست كه سر بزنه يك دفع جناب اسكولز از راه ميرسه تنش ميخوره به تن نكونام نكونام برق ميگيرتش توپ از بغل سرش رد ميشه سر رو اسكولز ميزنه! ديدي نديدي؟!

من از سال 98 دارم ويننيگ الون بازي ميكنم!! تازه وارد نيستم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

راستي سرعت توپ رو هم گفته بودم سرعت شوتها به سمت دروازه در كل اصلا حالت طبيعي نداره!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

روش شوت به سمت دروازه در Pes6 که نسبت Pes5 تغییرات زیادی داشته رو من تا حالا نگفتم
    ولی امروز بخاطر اینکه این دوستمون از Pes6 زده نشه می گم :

در Pes5 برای شوت زدن مهمترین نکته حالت بدن نسبت به توپ بود که توپ باید نزدیک بدن و
    بدن در حالت تعادل می بود و همچنین بدن باید در زاویه مناسب در مقابل دروازه قرار می گرفت
    اما در Pes6 شما علاوه بر نکات بالا باید توجه خاص نسبت به وضعیت توپ نسبت به زمین داشته
    باشید که این یعنی چه ؟
    اگه توجه کنید هنگامی که بازیکن با توپ در حال دویدن می باشد بعد از هر ضربه به توپ برای جلو
    انداختن توپ -توپ مقداری از سطح زمین بلند شده و بعد روی زمین شروع به قل خوردن می کنه
    بدترین لحظه برای ضربه زدن به توپ لحظه ای است که توپ از زمین بلند شده و به دلیل عجله برای
    شوت زدن و از دست نرفتن موقعیت اکثرا در این لحظه اقدام به شوت زدن می کنند که اگه محکم
    بزنی با اختلاف زیاد به بیرون میره و اگه آروم بزنی دروازه بان میگیره.
    و اما بهترین لحظه برای شوت زدن زمانی است که توپ روی زمین در حال قل خوردن است ( در ضمن
    اون نکات اولیه که گفتم باید رعایت بشه ) و شما برای رسیدن به این حالت فقط باید صبر کنید که
    بازیکن و توپ در حالت مناسب قرار بگیرند و بعد اقدام به شوت زنی بکنیددر این حالت شما می تونید
    توپو با قدرت زیاد (البته نه خیلی زیاد ) به زاویه دلخواه شوت کنید.
    راستی توقع نداشته که همش بره تو گل و اصلا توپو به بیرون نزنید چون من خودم هم بعضی از
    تو پارو به بیرون میزنم.

3-اگه زمان ضربه سر توپ به صورت قوص دار از بالای دروازه بیرون میره مهمترین عامل اینه که شما
    زودتر از موعد شوت ( مربع ) رو می زنید و باید با تمرین زمان بندی درست را بدست بیارید
    در ضمن این مهمترین عاملش بود عوامل دیگری مثل حضور مدافع یا سانتر بد یا خوب زیر توپ نبودن
    و......... می تونن از عواملش باشند.
    از این روش استفاده کن حال می کنی
    راهی هم برای online بازی کردن بلد نیستم ولی اینشالله یه مسابقه ای پیش بیاد همه توش شرکت کنیم

به نکته زیر هم توجه کن بعد برو حال کن

وقتی توپ روی هواست کلید های R1 و L1 رو به طور هم زمان نگه دار بازیکن به طور خودکار میره زیر توپ
    بدون اینکه کلیدها رو رها کنی وقتی توپ تقریبا بیشتر از حدود 2 متر مونده به سر بازیکن برسه ضربدر بزن
    این همون زمان بندیه که گفتم و تو توپو می زنی.
    در ضمن اگه دروازبان حریف توپو زده باشه انجام این کار راحتتر از زمانیه که دروازبان خودت ضربه رو زده باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

از این رو ش استفاده کن حال می کنی
    راهی هم برای online بازی کردن بلد نیستم ولی اینشالله یه مسابقه ای پیش بیاد همه توش شرکت کنیم

به نکته زیر هم توجه کن بعد برو حال کن

وقتی توپ روی هواست کلید های R1 و L1 رو به طور هم زمان نگه دار بازیکن به طور خودکار میره زیر توپ
    بدون اینکه کلیدها رو رها کنی وقتی توپ تقریبا بیشتر از حدود 2 متر مونده به سر بازیکن برسه ضربدر بزن
    این همون زمان بندیه که گفتم و تو توپو می زنی.
    در ضمن اگه دروازبان حریف توپو زده باشه انجام این کار راحتتر از زمانیه که دروازبان خودت ضربه رو زده باشه
    آرش جان اين ال1 و ار1 كه گفتي رو از كجا فهميدي؟ آخه در قسمت كامنت و تمرينهاي خودش ذكر نشده مگه فوتبال هم رمز داره كه توي خودش نميگذارن؟!
    قبلا داشت مثلا فوتبال 98 دوبار بالا 2 بار پايين....... تا تيمهاي منتخب آزاد بشن ولي بعد از اون ديگه اين مسخره بازي ها رو برداشت كونامي و هر قابليتي كه توي فوتبال وجود داشت رو خودش در قسمت كامنت و يا تمريني ياد ميداد اين يكي جديد بيد!
    مثلا شوت كنترل شده كه بايد R2 رو بگيري توي پس4 نبود اما توي پس5 اومد و توي تمرينش هم آموزشش بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آرش جان سلام
    دمت گرم كلي حال كردم
    يك نكته شايد بلد باشي
    وقتي يه مهاجمت پاس ميدي قبل از اينكه توپ بهش برسه دكمه L1+r1 رو نگه داري مهاجمت بين مدافعان حريف حركت مي كنه و اونارو فريب مي ده
    بازم از نكات بازي بگو كارت درسته داداش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببخشيد دكمه هارو اشتباه نوشته بودم
    آرش جان سلام
    دمت گرم كلي حال كردم
    يك نكته شايد بلد باشي
    وقتي يه مهاجمت پاس ميدي قبل از اينكه توپ بهش برسه دكمه R2+r1 رو نگه داري مهاجمت بين مدافعان حريف حركت مي كنه و اونارو فريب مي ده
    بازم از نكات بازي بگو كارت درسته داداش

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ما مخلسیم آقا مهران
    به نکته خوبی اشاره کردی که از این روش می شه برای بردن بازیکن به زیر توپ وقتی توپو سانتر می کنی هم استفاده کرد به شرطی که نکات زیرو رعایت کنی:
    اولین و مهمترین نکته برای سانتر موفق تشخیص مسیر توپه که باید بتونی مسیر حرکت توپو پیش بینی کنی و ببینی که
    در مسیر بازیکنی در شرایط مناسب برای سر زدن هست یا نه اگه بود که هیچی ولی اگه نبود چند حالت داره
    اینم که میگم خوب گوش کنید : بعد از سانتر قبل از اینکه توپ به محوطه برسه توی محوطه یک مدافع برای سر زدن گارد میگیره که بهترین منطقه برای سر زدن درست جلوی این مدافع است و شما باید بازیکنتون رو به این منطقه هدایت کنید اگه بازیکن جایی بود که فقط با حرکت رو به دروازه در این منطقه قرار می گیره که فقط کافیه با جهت بازیکن رو به اونجا ببرید اگه نزدیک بود فقط با جهت ولی اگه دور بود با جهت و دویدن ( دور منظورم 20 متر نیستا )
    ولی اگه بازیکن جایی بود که احتیاج به حرکت مایل داشت اونم نه از فاصله دور باید حتما از R2 به همراه R1 و حتما جهت برای هدایت بازیکن به اوون منطقه استفاده کنید و هیچ عجله ای برای مربع زدن نداشته باشید چون اگه زود مربع بزنید
    بازیکن به سختی حرکت می کنه و بیشتر تمایل داره که توپ بیاد رو سرش تا اینکه اون بره زیر توپ.

اینم اگه بلد بودید به بزرگی خودتون ببخشید
    سعی می کنم که سری بعد نکات بیشتری رو براتون بگم
    اگه سوالی بود در خدمتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •