تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 98 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

به این سادگی هم نیست که خراب بشه ولی در کل خاموش کردن با کنترل یا همون حالت استندبای هم مصرف برق رو بالا میبره هم اینکه tv شما حدود 70 درصد سیستمش روشن مونده. بهتر اینه که واسه خاموشیهای بیشتر از 2 ساعت tv رو حتما از کلید پشت خاموش کنید.
    به نظر من هم زدن مدام هر شب اون دکمه به ش ضربه میزنه
    من با کنترل که خاموشش کردم مستقیم از برق میکشمش بده؟ نباید این کار رو. بکنم؟ راستش من همچین حسی ندارم که تی وی اذیت بشه
    یه بار امتحان بکنید با کنترل خاموش کنید بعد بدون زدن دکمه پاور روی بدنه از برق بکشیدش
    نظر بقیه چیه؟

2. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستام من این مدل رو میخوام بگیرم اما یه کم دو دل هستم واسه هرتز پایینش...مدل های دیگه که 100 هرتز هستند و 3 بعدی اونا رو حتما باید با عینک 3 بعدی ببینیم؟...من توی فروشگاه که دیدم تصویرش فرقی نداشت..جریان چیه میتونه عادی هم نشون بده؟..
    مرسی

4. این کاربر از capitan black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزیز چند تا از دوستان tv مدل مال شما رو خریداری کردن اما وبکم همراش نبوده؟ شما از بانه خرید کردن؟ جریانش چیه مدل اروپایی اسیایی داره؟؟؟؟ (HX925)
    جدی میگی؟
    آره من از بانه خرید کردم.
    سرشون کلاه رفته، چون توی دفترچش جزو وسایل همراه تی وی اسمش هست! من قبل از اینکه بخرم Manual انگلیسیشو دانلود کردم و اونجا هم نوشته بود که دوربین و میکروفون همراهش هست! HX925 مدل آسیاییه و فرقی با هم ندارن!

6. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر من هم زدن مدام هر شب اون دکمه به ش ضربه میزنه
    من با کنترل که خاموشش کردم مستقیم از برق میکشمش بده؟ نباید این کار رو. بکنم؟ راستش من همچین حسی ندارم که تی وی اذیت بشه
    یه بار امتحان بکنید با کنترل خاموش کنید بعد بدون زدن دکمه پاور روی بدنه از برق بکشیدش
    نظر بقیه چیه؟
    منم مثل شما خاموش میکنم و از برق میکشم و اصلا اون دکمه ای که روی تی وی هست و شما میگید رو تا حالا ندیدم!

8. 2 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستام من این مدل رو میخوام بگیرم اما یه کم دو دل هستم واسه هرتز پایینش...مدل های دیگه که 100 هرتز هستند و 3 بعدی اونا رو حتما باید با عینک 3 بعدی ببینیم؟...من توی فروشگاه که دیدم تصویرش فرقی نداشت..جریان چیه میتونه عادی هم نشون بده؟..
    مرسی
    دوست من هر قدر یبودجه دار یخرید کن
    به نظر من خرید تی وی 2d ضرر محسوب میشه
    به نظر من یکم بزار روش ex720 بردار حد اقل اینه که 200 هرتز سه بعدی و تصویرش بهتره
    تصاویر به دوسته تقسیم میشم 2 بعدی و 3 بعدی اگه تصویر فرستنده 2 بعدی باشه شما میتونی هم 2 بعدی ببینی هم 3 بعدی
    2 بعدی نیازی به زدن عینک ندارهوساده میتونی بشینی ببنی عین همین تی وی های ساده فعلی و لی برای 3 بعدی حتما عینک نیاز داره
    اما اگه تصویر فرستدنه 3 بعدی باشه نمیتونی 2 بعدی ببینیش یعنی بدون عینک فقط با عینک و 3 بعدی میشه ببنیش
    مثال
    شما شبکه های ایران رو همشون رو میتونی 2 بعدی ببنی هم تی وی های 2 بعدی هم با تی وی های 3 بعدی بدون عینک ساده چون 2بعدی از فرستنده ارسال میشن
    اما اگه تیوی شما 3 بعدی باشه میتونی با زدن دکمه 3 بعدی اونها رو با عینک هم 3 بعدی ببینی البته عمق زیادی نداره ولی خوب بالا خره 3 بعدیه

حالا اگه خدایی نکرده از ری+ سی + ور های فول اچ دی استفاده مینی یه سری شبکه ها ارسال برنامه هاشون سه بعدیه اونها رو فقط با تی وی 3 بعدی و با عینک میتونی ببینی

امید وارم توضیحم کامل بوده باشه همه این مطالب توی انجمهای سونی بوده شما فقط کافی بود تاپیک سونی 2011 رو کامل میخوندی یا لا اقل 10 یا 15 صفحه آخرش رو
    Last edited by hovo; 14-10-2011 at 16:57.

10. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashp30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طرح یک سئوال:
    آیا با استفاده از دریافت کننده های دارای خروجی اج دی ام آی HDMI برای EX520 تغییر فوق العاده ای در کیفیت تصویر مشاهده شده ایجاد می شود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم مثل شما خاموش میکنم و از برق میکشم و اصلا اون دکمه ای که روی تی وی هست و شما میگید رو تا حالا ندیدم!
    تا حالا به ذهنم نرسیده بود که باید شب ها از دگمه روش خاموش کرد.من از کنترل را خاموش می کنم و به شخصه فکر نمی کنم لازم باشه از روی پنل هم خاموش کرد. لازمه؟
    Last edited by mycd2007; 15-10-2011 at 09:59.

13. این کاربر از mycd2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

طرح یک سئوال:
    آیا با استفاده از دریافت کننده های دارای خروجی اج دی ام آی HDMI برای EX520 تغییر فوق العاده ای در کیفیت تصویر مشاهده شده ایجاد می شود؟
    من تا به حال استفاده نکردم ولی بدون شک تاثیر خواهد داشت. مثلا اگه شما "قلب یخی" را بخری، روش FULL HD نوشته، ولی این سیم های معمولی سه رنگی که قابلیت انتقال این کیفیت را ندارند. این کابل های معمولی کیفیت کُشی می کنند. مثلا توی کامپیوتر، وقتی وضوح مانیتور را نگاه می کنیم، می بینیم که تفاوت بسیار زیادی بین استفاده از پورت آناکوگ و پورت دیجیتال کارت گرافیک هستش. اینجا هم همین طوریه.
    من به شخصه فقط یک کلیپ 4 دقیقه ایی با حجم 350 مگ داشتم که کیفیتش HD بود و تونستم با فلش وضوح واقعی این تلویزیون را ببینم.
    برای دیدن وضوح عالی، فکر کنم باید کنار این تلویزیون چیزی حدود 500هزار تومان دستگاه های جانبی هم باشه که علاوه بر پخش مناسب، بتونه با خروجی HDMI هم اطلاعات را ارسال کنه.
    حتما می دونید که سیم های HDMI قیمت خیلی زیادی داره. علتش همین انتقال حجم زیادی از اطلاعات هستش.
    Last edited by mycd2007; 15-10-2011 at 10:03.

15. 2 کاربر از mycd2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان من قصد خرید این تلویزیون رو دارم. در حقیقت بین این گزینه و سامسونگ 46D5950 یا همون 46d5500 تردید دارم، یک تاپیک هم ایجاد کردم برای این موضوع ولی کسی پاسخ نداد.

کسی از دوستان اینجا تجربه ای در این مورد داره که کدوم بهتره؟ ممنون
    Last edited by mohsen83ir; 15-10-2011 at 13:15.

17. این کاربر از mohsen83ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان در مورد خاموش کردن تیوی در شبها 2 تا نکته هست
    1- در هر صورت وجود برق توی تی وی از شب تا صبح در دراز مدت 10 سال آینده به زرر تیوی هست دقیقا تفاوت بین کار کردن و نکردن
    ضمنا مصرف حد اقل 10 وات هم خوب مصرفه دیگه میشه مثلا 1 هزار تومن تو ماه با هزار تومن چی کار میشه کرد ؟ آهان یک سالش 12 تومن یک ماه شارژ اینتر نته به همین سادگی
    پس حتما باید خاموش کرد

2- نحوه خاموش کردن الان جای سوال هست
    الف)بعضی ها بعد از خاموش کردن از روی کنترل مستقیم از برق میکشن(مثل خودم)
    ب)بعضی ها بعد از خاموش کردن از روی کنترل دکمه پاور روی بدنه تی وی کنار گوشه پایین سمت راست تی وی رو میزنن بعد از برق میکشن

یه دسته دیگه هم هستند که کارشون اشتباهه هیچ وقت تیوی رو از برق نمیکشن و همیشه با کنترل فقط خاموش میکنن

خوب بین دو دسته الف و ب کدوم کارشون درسته؟

19. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •