تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 37 اولاول ... 26323334353637 آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 366

نام تاپيک: Half-Life 2: Episode One

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

شما مطمئنی؟!
    آخه من قایقه رو از کجا بیارم کمی قبل ترشم هلی کوپتره انداخته بود دنبالم پی چوندمش بعد از لوله های گنده انداختم تا به اینجا رسیدم!!!
    قایقه هم خیلی وقت پیش تو یه مرحله جا گذاشتم همون جایی که یه سکویی بودش که نصفش داخل آب بود
    دوست عزیزم کل این مراحل را باید با قایق میومدی چون درست برای انهدام هلیکوپتر آخر این Episode و تانکها به اسلحه ای که دوستانت درست بعد همین جایی که گیر کردی روی قایق نصب می کنند احتیاج داری.

2. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوست عزیزم کل این مراحل را باید با قایق میومدی چون درست برای انهدام هلیکوپتر آخر این Episode و تانکها به اسلحه ای که دوستانت درست بعد همین جایی که گیر کردی روی قایق نصب می کنند احتیاج داری.
    حالا یعنی راه دیگه ای نداره یعنی باید این همه مرحله رو برگردم عقب
    اگه این همه مرحله رو باید با قایق می یومد پس چرا یه اروری چیزی ندادش که ما این همه راهو پیاده نکوبونیم بیایم تا اینجا بعدش اینجوری ضایع بشیم!!!
    حالا قایقه رو چه طوری باید از اونجا رد می کردم منظورم همون جایی که یه سکویی هستش که نصفش رو آبه وزیرش یه بشکه آبی بهش چسبیده اصلا موتور ازش بالا نمی یومد به خاطر همینم بی خیالش شدم!!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

حالا یعنی راه دیگه ای نداره یعنی باید این همه مرحله رو برگردم عقب
    اگه این همه مرحله رو باید با قایق می یومد پس چرا یه اروری چیزی ندادش که ما این همه راهو پیاده نکوبونیم بیایم تا اینجا بعدش اینجوری ضایع بشیم!!!
    حالا قایقه رو چه طوری باید از اونجا رد می کردم منظورم همون جایی که یه سکویی هستش که نصفش رو آبه وزیرش یه بشکه آبی بهش چسبیده اصلا موتور ازش بالا نمی یومد به خاطر همینم بی خیالش شدم!!!
    دوست عزیز کنار همون سکویی که نتونستی بالاش بیاری یک راهرو کوچک بود که وقتی توش میرفتی 3 بشکه آبی دیگه پیدا می کردی که باید آنها را به داخل آب هل می دادی و به زیر سکو می بردی تا سکو بالا بیاید.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوست عزیز کنار همون سکویی که نتونستی بالاش بیاری یک راهرو کوچک بود که وقتی توش میرفتی 3 بشکه آبی دیگه پیدا می کردی که باید آنها را به داخل آب هل می دادی و به زیر سکو می بردی تا سکو بالا بیاید.
    ممنونم بابت راهنماهات همه ی مرحله رو برگشتم سدم باز کردم رسیدم به جایی که یه زن سفیده هستش وقتی می رسه نزدیک آسانسور کلیدو می زنه آسانسور می یاد بعدش قفل می کنه از جاش تکون نمی خوره منم هر کاری کردم آسانسوره حرکت نکرد!!!
    مشکل از چیه، باگ شده؟!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

ممنونم بابت راهنماهات همه ی مرحله رو برگشتم سدم باز کردم رسیدم به جایی که یه زن سفیده هستش وقتی می رسه نزدیک آسانسور کلیدو می زنه آسانسور می یاد بعدش قفل می کنه از جاش تکون نمی خوره منم هر کاری کردم آسانسوره حرکت نکرد!!!
    مشکل از چیه، باگ شده؟!
    پیغام AI Disable نمیاد روی صفحه؟ قبل از اینکه بری توی پایگاه Save نداری دوباره Load کنی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

پیغام AI Disable نمیاد روی صفحه؟ قبل از اینکه بری توی پایگاه Save نداری دوباره Load کنی؟
    پیغام نمی ده اصلا بازی قفل نمی کنه زنه قفل می کنه از جاش تکون نمی خوره!!!
    2 بارم لود کردم از اولش رفتم ولی توفیقی نداشت
    زنه هم باید همرامون بیاد درسته، شما هم یه همچین مشکلی داشتین؟!
    کجاهایه بازیم، خیلی مونده تا تموم بشه؟!
    همون اولایه بازی هم یه زنه بود اونم قفل کرده بودش سوار آسانسور نمی شد خودمو از پنجره انداختم پایین و مردم از اولش اومد و مشکل حل شد اما اینجا مشکلش اینه که محیطش بسته و خیلی کوچیکه و نمی تونم خودمو بکشم!!!
    Last edited by Ali Pacino; 27-07-2008 at 06:34.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

پیغام نمی ده اصلا بازی قفل نمی کنه زنه قفل می کنه از جاش تکون نمی خوره!!!
    2 بارم لود کردم از اولش رفتم ولی توفیقی نداشت
    زنه هم باید همرامون بیاد درسته، شما هم یه همچین مشکلی داشتین؟!
    کجاهایه بازیم، خیلی مونده تا تموم بشه؟!
    همون اولایه بازی هم یه زنه بود اونم قفل کرده بودش سوار آسانسور نمی شد خودمو از پنجره انداختم پایین و مردم از اولش اومد و مشکل حل شد اما اینجا مشکلش اینه که محیطش بسته و خیلی کوچیکه و نمی تونم خودمو بکشم!!!
    این مشکل مال ورژن های اول Half-Life 2 بود دوست عزیز. حالا حالا داری بری به نصف هم نرسیدی فکر کنم. این فایل را از این جا دانلود کن و در پوشه اصلی Half-Life 2 کنار exe اصلی بازی قرار بده و اجراش کن. همین فایلو اجرا کن نه exe اصلی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

این مشکل مال ورژن های اول Half-Life 2 بود دوست عزیز. حالا حالا داری بری به نصف هم نرسیدی فکر کنم. این فایل را از این جا دانلود کن و در پوشه اصلی Half-Life 2 کنار exe اصلی بازی قرار بده و اجراش کن. همین فایلو اجرا کن نه exe اصلی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دم شما گرم ولی با اینم کار نکرد نسخه ی من فارسیه مال شرکت دارینوس
    وقتی هم از بازی خارج می شم یه ارور می ده می گه HL2.exe erorr Application یه چیزی تو این مایه ها
    مشکل عجیبیه من که تا حالا به یه همچین مشکلی برنخوردم تو بازیها، PC هستو این دردسراش دیگه
    می گم اگه راهی نداره بی خیالش شم آخه رنبو سیکس وگاس 2 رو هنوز نصب نکردم گذاشته بودم اینو تموم کنم بعد برم سراغ اون
    Last edited by Ali Pacino; 27-07-2008 at 09:38.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دم شما گرم ولی با اینم کار نکرد نسخه ی من فارسیه مال شرکت دارینوس
    وقتی هم از بازی خارج می شم یه ارور می ده می گه HL2.exe erorr Application یه چیزی تو این مایه ها
    مشکل عجیبیه من که تا حالا به یه همچین مشکلی برنخوردم تو بازیها، PC هستو این دردسراش دیگه
    می گم اگه راهی نداره بی خیالش شم آخه رنبو سیکس وگاس 2 رو هنوز نصب نکردم گذاشته بودم اینو تموم کنم بعد برم سراغ اون
    البته نسخه اول بازی اون اول که اومده بود همین مشکلو داشت اما نه اینجا مرحله We Don't go Renevholm این مشکل پیش میومد که با همین AI Fix حل می شد. شاید به خاطر دست کاری فارسی کردنش به مشکل برخورده. به هر حال اگر Save بعد از اینجا هم بگیری فکر کنم بعدا در جاهای دیگه بازی با همین مشکل مواجه بشی. نسخه اصلی انگلیسی بازیو گیر بیار دوست عزیز.

11. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

البته نسخه اول بازی اون اول که اومده بود همین مشکلو داشت اما نه اینجا مرحله We Don't go Renevholm این مشکل پیش میومد که با همین AI Fix حل می شد. شاید به خاطر دست کاری فارسی کردنش به مشکل برخورده. به هر حال اگر Save بعد از اینجا هم بگیری فکر کنم بعدا در جاهای دیگه بازی با همین مشکل مواجه بشی. نسخه اصلی انگلیسی بازیو گیر بیار دوست عزیز.
    من مشکلم رو حل کردم با کمک یکی از دوستام راه حلش می گم تا کسی تو کف بازیش نمونه
    باید تو همون اتاقی که آسانسور هستش یه کویئک سیو بزنید و از رو اون بازی رو لود کنید متاسفانه بازیش باگ زیاد داره
    می شه لطف کنید یه اطلاعاتی راجع به داستان اپیزود 1 و 2 بدین
    من اگه نسخه ی اصلیش رو تموم کنم نیازی هستش اینا رو هم تموم کنم منظورم اینه که بازیش ناقص تموم می شه و باید اپیزودا رو تموم کنیم تا آخرش مشخص بشه!!!
    درسته؟!
    اگه اشتباه کردم لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •