تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 44 اولاول ... 26323334353637383940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 440

نام تاپيک: خرید خودرو از مناطق آزاد

داره خودمونی میشه arash2860's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوستان شرایط و طرز خرید خودرو از منطقه ی آزاد ارس -جلفا چطوریه؟ من قصد خرید جی ام سی آکادیا دارم 5 سال هم تو جلفا زندگی کردم (7 سال پیش بود) چطوری و با چه شرایطی این ماشینو بهم میفروشن؟
    قیمتش فکر کنم 68 هزار دلار بود
    ممنون میشم
    زندگی کردم ، می کردم ، کرده بودم ... کلا افعال ماضی قبول نیست !
    الان باید ساکن منطقه آزاد باشید
    در ضمن شما به فرض که تحت شرایطی خودرو رو خریدید ، نمی تونید که از منطقه خارجش کنید
    تعهد محضری شما ، سفته ، چک و تعهد ضامن ها ، جی پی اس ، قانون مصادره خودرو به عنوان کالای قاچاق ... همه ی اینا هست!

2. 2 کاربر از arash2860 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

زندگی کردم ، می کردم ، کرده بودم ... کلا افعال ماضی قبول نیست !
    الان باید ساکن منطقه آزاد باشید
    در ضمن شما به فرض که تحت شرایطی خودرو رو خریدید ، نمی تونید که از منطقه خارجش کنید
    تعهد محضری شما ، سفته ، چک و تعهد ضامن ها ، جی پی اس ، قانون مصادره خودرو به عنوان کالای قاچاق ... همه ی اینا هست!
    تا تبریز و شعاع 150 کیلومتری مبدا میتونم خارج بشم . تبریز ماشینهای آمریکایی و... بسیاری هستن با پلاک ارس.من الان چیکار باید بکنم؟ یه خونه از جلفا بخرم حله؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

تا تبریز و شعاع 150 کیلومتری مبدا میتونم خارج بشم . تبریز ماشینهای آمریکایی و... بسیاری هستن با پلاک ارس.من الان چیکار باید بکنم؟ یه خونه از جلفا بخرم حله؟
    نه بابا شما بور به نمایشگاهایی که تو جلفا هست (مثل اتو نوری!)
    به راحتی میتونی موشوع ارس وندی رو حل کنی!
    چون 90 درصد ماشینایی که از ارس خریده میشن تو تبریز رونده میشن!
    تبریز ولیعر دورو بر قنادی پاک هم یه نمایندگی موجوده!
    البته کسی که قبلا" سابقه ی جلفایی بودن و زندگی و پیشینه داره میتونه به راحتی ارس وندی بگیره!

5. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه بابا شما بور به نمایشگاهایی که تو جلفا هست (مثل اتو نوری!)
    به راحتی میتونی موشوع ارس وندی رو حل کنی!
    چون 90 درصد ماشینایی که از ارس خریده میشن تو تبریز رونده میشن!
    تبریز ولیعر دورو بر قنادی پاک هم یه نمایندگی موجوده!
    البته کسی که قبلا" سابقه ی جلفایی بودن و زندگی و پیشینه داره میتونه به راحتی ارس وندی بگیره!
    یه نمایندگیش که اغور ارسه (نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه) که آقای نوری همه کارشه
    یکیم قنادی پاک نه ! روبروی مسجد تو همافر و همون خیابان فروغی هستش
    لپ ماجرا چیه؟ واقعیتش این قانون و طریقه ی واردات و اینچیزارو که خودت دیدی یه مقاله ی 400 صفحه ای میزنن تو سایت آدم خوابش میاد بخونه. اول باید ارس وندی بگیرم ؟ بعد پول و وثیقه و چی؟ ممنون

7. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام بچه ها من ساکن اهر هستم . یه ماهیه ماشین های منطقه ازاد ارس اینجا خیلی زیاد شده . تقریبا همه میرن از جلفا میارن . میخواستم بدونم شرایطش چطوریه ؟ بنزینش ؟ بیمش ؟ میتونم از کارت سوخت ماشین دیگمون استفاده کنم تو جایگاه ؟ با 20 تومن چی میشه خرید ؟ لطفا زود جواب بدین

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها ببینین قیمتا درستن ؟ آقا اینجوری باشه من فردا میرم یه تویتا کرولا بیارم ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

سلام بچه ها من ساکن اهر هستم . یه ماهیه ماشین های منطقه ازاد ارس اینجا خیلی زیاد شده . تقریبا همه میرن از جلفا میارن . میخواستم بدونم شرایطش چطوریه ؟ بنزینش ؟ بیمش ؟ میتونم از کارت سوخت ماشین دیگمون استفاده کنم تو جایگاه ؟ با 20 تومن چی میشه خرید ؟ لطفا زود جواب بدین
    کارت سوخت که موردی نداره ! هر کارت سوختی باشه قبوله ولی این ماشینا کارت سوخت ندارن!
    بیمشم مال اونجاست و گرونه تا 2 میلیون!

یه نمایندگیش که اغور ارسه (نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه) که آقای نوری همه کارشه
    یکیم قنادی پاک نه ! روبروی مسجد تو همافر و همون خیابان فروغی هستش
    لپ ماجرا چیه؟ واقعیتش این قانون و طریقه ی واردات و اینچیزارو که خودت دیدی یه مقاله ی 400 صفحه ای میزنن تو سایت آدم خوابش میاد بخونه. اول باید ارس وندی بگیرم ؟ بعد پول و وثیقه و چی؟ ممنون
    اینا رو متاسفانه من زیاد در جریان نیستم اگه بخوای یکی هست که کارش کلا" اینه میتونی ازش بپرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این قیمت هایی که گذاشتم راسته ؟ مگه با دلار نیست ؟ مثلا آزرا 2400 ,30500 دلار . دلارو بگذاریم 2500 که میشه حدود 76 میلیون . اینجوریه ؟ خوب اونوقت مگه آدم مغز خر خورده بره از منطقه آزاد بخره . پلاه ملی رو گمرکش رو کردن حداکثر 45 درصد تا این افزایش قیمت ارز روش تاثیر نگذاره و قیمتا ثابت بمونه . خوب عوض اینکه 20 درصد اونم واسه منطقه آزاد + هزینه های حمل و نقل و بیمه اونا بدیم میریم پلاک ملی میاریم دیگه . یا قیمت ارز اینا 1200 تومنه ؟ گیر کردم لطفا راهنماییم کنین

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

این قیمت هایی که گذاشتم راسته ؟ مگه با دلار نیست ؟ مثلا آزرا 2400 ,30500 دلار . دلارو بگذاریم 2500 که میشه حدود 76 میلیون . اینجوریه ؟ خوب اونوقت مگه آدم مغز خر خورده بره از منطقه آزاد بخره . پلاه ملی رو گمرکش رو کردن حداکثر 45 درصد تا این افزایش قیمت ارز روش تاثیر نگذاره و قیمتا ثابت بمونه . خوب عوض اینکه 20 درصد اونم واسه منطقه آزاد + هزینه های حمل و نقل و بیمه اونا بدیم میریم پلاک ملی میاریم دیگه . یا قیمت ارز اینا 1200 تومنه ؟ گیر کردم لطفا راهنماییم کنین
    گفتم که اونجا بپرسی سریع تر به جواب میرسی چون سجاد جان کارش اینه و هر روز یا هر هفته 2 یا 3 بار اونجاس!
    فک کنم درست باشه!
    ولی این ارس وندیه که من گیرشم!
    اگه ارس وندی رو بگیرم حله حله!

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بچه ها ببینین قیمتا درستن ؟ آقا اینجوری باشه من فردا میرم یه تویتا کرولا بیارم ؟
    دوست من اینا رو از کجا آوردی؟
    از سایتی برداشتی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •