سلام طبق این آموزش پیش برید
ولی کلی بگم اول باید پچ 1.1 و نصب کنید بعد پچ 1.2 دیگه نیازی به کرک هم ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام طبق این آموزش پیش برید
ولی کلی بگم اول باید پچ 1.1 و نصب کنید بعد پچ 1.2 دیگه نیازی به کرک هم ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا من هر چی ترینر دانلود میکنم بازی و میبنده؟
چکار کنم؟
<unknown-symbol> - <unknown-file>
BaseThreadInitThunk()+18 - <unknown-file>
RtlInitializeExceptionChain()+99 - <unknown-file>
RtlInitializeExceptionChain()+54 - <unknown-file>
Script callstack:
EMPTY
چطوری حل میشه
هر چي روي آيكون بازي كليك مي كنم هيچ اتفاقي نميفته !!
ببخشید uninstall این بازی کجاس که میخوام پاکش کنم؟؟ من اصلا پیداش نمیکنم
سلام میشه یک لینکه سالم این بازی رو بدید که بتونم با خیاله راحت دانلودش کنم این بازی رو من 2 مرتبه دانلود کردم ولی موفق نشدم نصبش کنم راستی ویندوزم 7 و 64 بیتی هستش ممنون میشم راهنمایم هم تو نصبش بهم بدید که بتونم مثلا فایل کرکش کدام کدام رو کپی کنم
شما نسخه ی روس رو از وطن دانلود گرفتی ؟
اگه گرفتی نمیشه کاریش کرد من 2 روز برای نصبش وقت گذاشتم اما هر بار یه اروری میده
یکی وویگولنزج
از کنترل پنل فقط فایلهای نصبش پاک میشه
واسه پاک کردن خود بازی باید از فلدری که نصبش کردی پاکش کنی (اگه نداشت خود فولدر رو پاک کن حل میشه)
بچههایی که در نصب نسخهی روسی مشکل دارند راه حل زیر را به کار ببرند. من هم مشکل در نصب داشتم که با روش زیر که با حدس و گمان پیدا کردم حل شد.
از آنجایی که این نسخهها کار روسها است و فایل Setup تولید شده دارای کاراکترهای غیر یونیکد روسی است شما باید زبان غیر یونیکد ویندوز را هنگام نصب بازی روی زبان روسی تنظیم کنید.
که برای Windows 7 از مسیر زیر این کار انجام میشود.
Control Panel
Region and Language
Administrative
Change the system locale
در ویندوز XP هم مشابه روش بالا زبان غیر یونیکد ویندوز را هنگام نصب بازی روی زبان روسی تنظیم کنید.
و از لیست زبانها زبان Russian را انتخاب کرده و سیستم را ریاستارت میکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)