تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 36 از 49 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان باید برم حدودا دو ساعت بعد از بازی می تونم اینجا بیام... پیش بینی می کنم اون موقع منچستر 2 بر 1 برده
    در کل امیدوارم بازی خیلی قشنگی باشه و ما هم لذت ببریم...

2. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

وای کاپیتان چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بدبخت شدیم رفت.................
    وقتی میگم شانچستر یعنی این...
    یه کمی تو تردید افتادم

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

دوستان من میدونم اینجا جاش نیست ولی مجبورم و وقتی هم نمونده. یکی از اقوام درجه یک جایی زندگی میکنه که امواج UHF رو دریافت نمیکنن و تمام برنامه ها رو از طریق رسی**ور ماه*/واره میبینن و شبکه 3 هم که موقع پخش مستقیم قطع میشه. یکی میتونه اسم و فرک**انس های کانل هایی که بازی رو پخش میکنن + اسم ماه*وارش رو برام بفرسته؟ حالا پیغام خصوصی یا تو پروفایلم. پیشاپیش ممنونم.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

عاشق هر ۲ تیم هستم

منچستر محبوب ترین تیم منه و بارسا رو هم بازیش و شخصیت تیمیش رو خیلی دوست دارم ولی درکل بیشتر دوست دارم منچستر ببره :

بخاطر گیگز - اسکولز و به خصوص ادوین

6. 4 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمتر از یک ساعت به شروع فینال نمونده امیدوارم این بازی مثل فینال دو سال قبل کسل کننده نباشه.
    خدا رو شکر بازی تو انگلیس هست و قطعا جو ورزشگاه هم به نفع منچستر هست و فرصت خیلی خوبیه تا بتونه انتقام فینال دو سال قبل رو بگیره.
    امیدوارم تجربه عمو فرگی بتونه بارسلونا رو زمین گیر کنه.
    به امید قهرمانی من یو

8. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13 مدیریت

چون کمتر از نیم ساعت به بازی فینال CL مونده من مواردی رو متذکر بشم:

- کلیه پست هایی که به قصد گزارش بازی ارسال بشه که فرضا گل زده شد یا خطا بود یا .... تماما تلقی به عنوان اسپمه و حذف میشه....
    - پست های بعد بازی هم (امشب فردا یا یه هفته دیگه..) که صرفا به قصد تبریک گفتن باشد یا پست های بی فایده ای که تو اون صرفا کری خونده بشه و... هم حذف میشه.
    .
    پس بیاییم با رعایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خصوصا مورد 401، به رشد انجمن نوپای ورزش کمک کنیم.
    قربون همتون
    یاعلی

10. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

خب تركيب بازي تا حدودي مشخص شده ... بارسلونا در دفاع ميليتو رو نخواهد داشت و از ماسچرانو استفاده ميكنه + پيكه و پويول و دانيل آلوز در 2 سمت دفاع ...

خط دفاعي كه به نظر كامل ميرسه ... همه وظايف خودشون رو به خوب بلدن ...

يه مثال براتون بگم از خط دفاعي خوب بارسا...

يادم مياد چند بازي قبل بارسا همين تركيب بود ... پويول در كنار و پيكه وسط ... صحنه اي اتفاق افتاد كه پيكه كه دفاع وسط بود به توپ نزديك تر بود اما سريع برگشت به پستش يعني دفاع وسط و پويولي به توپ نزديك شد كه از صحنه دور تر بود اما دفاع كنار بود ... و اين هماهنگي بالاي اين مدافع ها رو ميرسونه...

پس كار منچستر براي ضربه زدن به بارسا خيلي سخت خواهد بود ... دفاع بارسا كاملا منسجم هست.

اما

ضعف :

ضعف خط دفاع بارسا مربوط ميشه به ماسچرانو ... بله خاوير ماسچرانو ... اما نه اينكه ماسچرانو در دفاع خوب نيست ... نه توپ گيري ها و جنگ هاي تن به تنش رو همه ديدند ... اما در چند بازي گذشته من بارها ديدم ماسچرانو كمي احساسي بازي ميكنه ... گاهي اوقات فراموش ميكنه كه يك دفاع وسط هست ... و به نظرم از همين غفلت ماسچرانو ميشه به بارسا ضربه زد. روني و و هرناندز ميتونند با سرعت خوب خودشون اين بازيكن تا حدي سر درگم در دفاع رو دور بزنند...

ضعف منچستر : عدم توانايي بالاي بدني رايان گيگز براي مبارزات در ميانه ي ميدان ... هرچند اين بازيكن خلاقيت خوبي داره.

جنگ سخت در خط مياني : در وسط ميدان ... جايي كه در منچستر مايكل كريك حضور داره و در بارسا بوسكتز ... 2 بازيكن قدرتي نبرد سختي رو خواهند داشت و به نوعي كسي كه از اين 2 در تخريب و توپ گيري بهتر عمل كنه و توپ رو به بازيكن هاي بازيسازشون برسونه سهم بزرگي در پيروز تيمش خواهد داشت...

از حضور گيگز و پارك به عنوان 2 بازيساز و والنسيا بازيكن سرعتي با سانتر هاي خطر ناك نبايد غافل شد...

در بارسا حضور آندرس اينيستا يه Alternative خواهد بود براي خط حمله ... قطعا بارها جابه جايي هاي اون با پدرو و حتي مسي رو در بازي خواهيم ديد كه اين جلوگيري خواهد كرد از يارگيري تن به تن كسي مثل مسي ... و مدافعان يارگير قطعا گيج خواهد شد.

منچستر براي كسب پيروزي بايد جلوي اين جابه جايي ها ايستادگي كنه ...

بارسا هم براي پيروزي بايد پوشش خوبي داشته باشه در جايي كه ماسچرانو حضور داره ...

از نقش بازيكن هاي مثل Edwin Van Der Sar به عنوان مدافع پوششي نبايد گذشت ... اين دروازبان برگ جهان فوتبال قطعا اين بازي پوشش خوبي خواهد داد پشت مدافعان خودش رو ...

اما در بارسا نبايد Xavi رو فراموش كرد ... كسي كه من تا به حال كمتر ديدم با يارگيري بتونن اون رو از باري خارج كنند ... فقط بايد جلوي بازيكن هاي مكمل رو بگيرند و اجازه ي حركت به اون ها رو ندهند.

اين بود ديدگاه من نسبت به بازي امشب.

موفق باشيد دوستان
    Last edited by Hamid Hamid; 28-05-2011 at 21:59.

12. 7 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان نمی دونم به تاپیک ربط داره یا نه
    ولی زمان بازی های لیگ قهرمانان شبکه ی 3 بنده قفل می شه
    راهی واسه مقابله با این قضیه هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ثانیه شماری میکنم واسه شروع بازی امشب شب بارسلوناست

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دوستان من میدونم اینجا جاش نیست ولی مجبورم و وقتی هم نمونده. یکی از اقوام درجه یک جایی زندگی میکنه که امواج UHF رو دریافت نمیکنن و تمام برنامه ها رو از طریق رسی**ور ماه*/واره میبینن و شبکه 3 هم که موقع پخش مستقیم قطع میشه. یکی میتونه اسم و فرک**انس های کانل هایی که بازی رو پخش میکنن + اسم ماه*وارش رو برام بفرسته؟ حالا پیغام خصوصی یا تو پروفایلم. پیشاپیش ممنونم.
    این لیست کانالاییه که CL رو پخش می‌کردن، به احتمال قریب به یقین فینال رو هم میدن (مگه اینکه کانال‌های Free این یکی رو نخریده باشن که بعیده !!)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از بین اینا، اونایی که فکر کنم رو هات برد Free باشه، Arm 1 و Lider TV Azerbaijan و Al Jazeera Sports هستن (که آخری نمی‌دونم رو هات برد هست یا نه)

16. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •