باید از notifications bar چرخش خودکار رو فعال کنی
یا
وارد ستینگ شو ->و بعد صفحه نمایش ->و چرخش خودکار رو فعال کن
باید از notifications bar چرخش خودکار رو فعال کنی
یا
وارد ستینگ شو ->و بعد صفحه نمایش ->و چرخش خودکار رو فعال کن
notifications bar کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی ستینگ هم یه گزینه هست auto rote screen وقتی تیک اونو میزنم فقط از حالت عمودی به عفقی مبره ولی کلا نمیچرخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی وقتی تیکشو میزنی افقی میشه و وقتی بر میداری عمودی
میخوام توری باشه که هر طرف بگیری تصویر بچرخه / و اینکه بازی میریزم توش موقع نصب
no appliction can perform میده البته بعضی بازی ها
یک مشکل دیگه هم دارم . هر بازی میریزم توش و جرا میکنم لگ داره و کند میشه
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی های معمولی angri brids . farm frenzy. و چند تا بازی دیگه حجمشون همش 10 مگابایت نمیشه . یعنی این گوشی انقدر ضعیفه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس این سی پیو 800 به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟
ورژن گوشیم اندروید 2.2.1 هست . تو رو خدا کمک کنید مشکلم حل شه /////// مر3000000000000000
Last edited by zadis; 24-06-2011 at 09:50.
سلام من از شیراز جیو خریدم. رنگ مشکی اش. رنگ سفیدش با هدفون بود و فارسی داشت ولی رنگ مشکی خیر. من الان رفتم جنوب و تا دو هفته هم جنوب هستم و به مغازه ای دسترسی ندارم. کسی نمیتونه کمک کنه برای فارسی کردن؟
یه چیز دیگه. من با یه جیمیل وارد talk شدم. حالا میخایم با یه جیمیل دیگه وارد بشم، ولی هر کاری میکنم sign out نمیشه. چرا؟
ممنون
جناب شما که بلد نیستید چرا رفتید گوشی هوشمند گرفتید؟
چرا هیچ یک از دوستان دیگه این مشکلاتی که شما دم به ساعت پیدا میکنید رو ندارن؟
بهتره به جای پرسیدن سوال های تکراری از صفحه اول این بخش رو مطالعه کنید.
مبارک باشه دوست من
برای دیس کانکت شدن جی تاک شما باید برید به setting/acunt and syc settin
و تیک دوم رو بردارید.
احتمالا تا دو هفته دیگه آندروید جینجربرد با پشتیبانی از زبان فارسی از راه میرسه.
توصیه میکنم صبر کنید
شما که این گوشی داری هیچ مشکلی نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه سوال های من رو جواب بدی
البته من بازی های با گرافیک روش نصب نکردم / ولی این بازی محصوصا angri brids لگ داره . من سوال کردم تا جواب بگیرم و شما دوستان کمک کنیدتا مشکلم حل شه . راهی هست بازی تو مموری نسب شه .............................بخشیدن از شما
شما اگر یکبار از اول کل این تاپیک رو بخونید خیلی چیزها دستگیرتون میشه و نیازی به سوال کردن نخواهید داشت.
من هیچ کدوم از مشکلاتی که شما میفرمایید رو ندارم
پیشنهاد من اینه
گوشیتون رو یک بار هارد ریست کنید
مموری رو هم فرمت کنید
از نو نرم افزار بریزید
برای نصب نرم افزار روی مموری هم پست آموزشیش رو قبلا گذاشتم.
سایت samfirmware یه آپدیت جدید(S5660ZSKC5) واسه قسمت آسیا گذاشته(قبلش باید عضو بشید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by morteza2001; 24-06-2011 at 16:56.
[QUOTE=roxh58;6205964]مبارک باشه دوست من
برای دیس کانکت شدن جی تاک شما باید برید به setting/acunt and syc settin
و تیک دوم رو بردارید.
ممنون از پاسختون، ولی من تیک دوم رو برداشتم. تیک گزینه Auto-sync. ولی نمیتونم sing out بشم و با یه جیمیل دیگه وارد بشم.
سلام به دوستان گرامی
من فکر می کنم rom گوشیم خود به خود پر شده من اینقدر نرم افزار نصب نکردم برنامه برای از بین بردن فایلهای بیخودی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)