تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 171 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان عزیز توجه داشته باشین که 5110 دل برای بازی طراحی و ساخته نشده . البته برداشت اشتباه نکنید منظور من این نیست که نمیشه و یا سخت افزار داخلیش این اجازه رو نمیده ، بلکه کلا این دست لب تاپ ها مختص گیم نیستند اگه به لب تاپ های مختص گیم نگاهی دقیق تر بی اندازید به علاوه سخت افزار مناسب دارای سیستم خنک کننده گی بهتری جهت تهویه صحیح هستند که در نهایت خنک بودن لب تاپ رو در گیم و کارهای گرافیکی تضمین میکنن .

البته این نظر من هست شاید دوستانی هم از گیم زدن با این مدل لذت ببرن ( ! )

اگر کاربریه این مدل صرفا در جهت کارهای روزمره و اموری چون تماشای فیلم و کارهای گرافیکی سبک همچون فتوشاپ باشه ، این لبتاپ با قیمت بی رقیب اش در بازار داخلی (که کمتر به همچین موردی بر می خوریم ) می تونه گزینه بسیار مناسبی باشه.

........
    در ضمن جا داره از مطالب بسیار بجا و کامل دوستان عزیز فعال در این تایپیک و الخصوص manisa عزیز تشکر کنم . به واقع استفاده می بریم .

دوستان گرامی موفق باشین

2. این کاربر از BIONIC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان عزیز توجه داشته باشین که 5110 دل برای بازی طراحی و ساخته نشده . البته برداشت اشتباه نکنید منظور من این نیست که نمیشه و یا سخت افزار داخلیش این اجازه رو نمیده ، بلکه کلا این دست لب تاپ ها مختص گیم نیستند اگه به لب تاپ های مختص گیم نگاهی دقیق تر بی اندازید به علاوه سخت افزار مناسب دارای سیستم خنک کننده گی بهتری جهت تهویه صحیح هستند که در نهایت خنک بودن لب تاپ رو در گیم و کارهای گرافیکی تضمین میکنن .

البته این نظر من هست شاید دوستانی هم از گیم زدن با این مدل لذت ببرن ( ! )

اگر کاربریه این مدل صرفا در جهت کارهای روزمره و اموری چون تماشای فیلم و کارهای گرافیکی سبک همچون فتوشاپ باشه ، این لبتاپ با قیمت بی رقیب اش در بازار داخلی (که کمتر به همچین موردی بر می خوریم ) می تونه گزینه بسیار مناسبی باشه.

........
    در ضمن جا داره از مطالب بسیار بجا و کامل دوستان عزیز فعال در این تایپیک و الخصوص manisa عزیز تشکر کنم . به واقع استفاده می بریم .

دوستان گرامی موفق باشین
    برای گیم بد نیست ولی اگه بخوای روی درجه اخر بازی کنی فایده نداره من خودم روی مدیوم بازی میکنم و بعد کمتر کسی میاد 2 میلیون حداقل برای گیم بده وقتی کارش با 750 راه میوفته ولی کولر پد حتمان استفاده کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام؛
    بعد از نصب ویندوز فقط آپدیت‌هایی که توی CD ویندوز بود را نصب کردم (سرویس پک1 و دو تا آپدیت KB958559 و KB977206 و برنامه Windows XP Mode)، به نظر شما ویندوز را بدون این آپدیت‌ها دوباره نصب کنم مشکلم حل میشه؟
    با تشکر
    مشکل فقط از خود ویندوزت هستش همین و بس چون منم همین مشکل برام پیش اومد
    هر وقت تو حالت استندبای قرار میگرفت بعد از مدتی Restart میشد

5. این کاربر از MN200224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گرافیک نصب نمیشد ، CPU ، خیلی از قطعات .... دیگه الان نمیتونم بگم ! ... چون دوباره ویندوز 64 بیت نصب کردم ! ...

فعلا تا موقعی که بتونم مشکل درایور ها رو حل کنم !
    من الان ویندوز 7 32 بیت نصب کردم فقط گرافیک مشکل بود که اونم اینتل رو از سایت خودش گرفتم انویدیا رو هم که لینک براتون گذاشتم بقیه رو هم که از همون 64 بیتیه استفاده کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لپ‌تاپ DELL INSPIRON N5110 با این مدل 7XDVTP1 ریفر هست یا نه؟
    فکر میکنم ریفر نباشه
    ریفر نیست

---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------

با سلام خدمت دوستان خصوصاً mansia

من درایور های Dell Inspiron 5110 Core i 7 را از سایت دل دانلود کردم و چند تا سؤال دارم .

1- سایت دل 32 تا درایور برای دانلود گذاشته بود . آیا این تعداد خیلی زیاد نیست ؟ یعنی دانلود همشون لازمه ؟

2- با این که من ویندوز 7 ، 64 بیتی را نصب کردم ولی با این حال 4 تا از 32 درایور نصب نشدن و هنگام نصب ارور می دهند . آیا در لپ تاپ شما همه ی 32 تا نصب شدند ؟

3 - ازبین این 32 درایور ، برای بعضی از قطعات مانند بلوتوث و وایرلس ، چندین درایور گذاشته شده است . آیا برای این قطعات واقعا نصب چند درایور لازم است ؟

4 - با این که چند درایور مربوط به بلوتوث را نصب کرده ام ، اما باز هم نمی توانم از بلوتوث استفاده کنم .
    مشکل از کجاست ؟ آیا باید نرم افزار دیگری را نصب کنم ؟ اگر به نرم افزار یا درایور خاصی نیاز است ، لطفا لینک آن را قرار دهید .

5- با این که درایور ها نصب شده اند ، اما من هنوز نرم افزار وب کم را مشاهده نمی کنم . برای استفاده از وب کم به کدام قسمت باید برویم و آیا برای راه اندازی آن به نرم افزار خاصی نیاز است ؟

6- آیا این لپ تاپ قابلیت تشخیص چهره را دارد ؟ برای راه اندازی آن باید از چه نرم افزاری استفاده کنیم .

با تشکر
    همه ی 32 درایور رو لازم نداری حدودا 10-12 تا رو باید نصب کنی پس همه ی درایور ها رو لپ تاپ شما نصب نمیشه برای بعضی ها هم اونی که مناسب دستگاه هست باید نصب کنید مثلا برای بلوتوث و وایرلس معمولا 1702 هست نرم افزاری برای وب کم نداره ویندوز 7 هم مثل ویندوز ایکس پی شرت کاتی براتون درست نمیکنه برای تشخیص چهره هم یه سری نرم افزار هست که باید از آن استفاده کنید من استفاده نکردم

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------

دوستانی که مدل n5110 corei5 رو دارن یه سوال داشتم من موقعی که گیمهای سنگین مثل cod. black ops رو اجرا میکنم لب تاب خیلی داغ میکنه و سرعت فن هم شدیدا میره بالا میخواستم ببنم برای همه اینطوریه یا فقط من این مشکل رو دارم؟؟؟ ممنون میشم اگه زود جواب بدید چون میخوام اگه ایراد داره سریع عوضش کنم اخه تازه 2 روزه خریدمش
    دمای خفنی که گفتید برای انویدیا هستش اگه به صداش توجهی نکنی مدت استفاده از بازی هم برات زیاد نباشه بقیه اش حله

8. این کاربر از MN200224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت alireza1262's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نمیدونم شاید حق با شما باشه ولی یه مشکل دیگهای که دارم اینه که وقتی با فوتوشاب روی یه عکس کار میکنم وقتی زومش میکنم کیفیت تصویر خیلی بائین در واقع تصویرو مثل موقعی نشون میده که کارت گرافیک نصب نیست ولی اونم چک کردم کامل نصبه کیفیت عکسمم بالا بود! کسی میتونه راهنماییم کنه؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بالاخره پس چند ماه به خاطر ایراد داشتن لپ تاپ به خاطر B2 بودن شنبه خریدمش که امروز صبح به دستم رسید. همه چی OK هست این هم سرویس تگ: 2H9ZFPI
    همه چی خوبه ولی ایرادش به نظر من DVD/RW

واقعا لپ تاپ خوبی هست تا حالا بدون ایراد داره کار میده فقط مونده تست بازی.
    Last edited by MeHrDaD-91; 11-07-2011 at 23:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مشکل فقط از خود ویندوزت هستش همین و بس چون منم همین مشکل برام پیش اومد
    هر وقت تو حالت استندبای قرار میگرفت بعد از مدتی Restart میشد
    دوست عزیز؛
    مشکلت رو آخر چه جوری حل کردی؟

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

با سلام
    بعد از نصب ویندوز و همه ی درایورهام الآن نمیتونم با بلوتوث چیزی از روی لب تاب بفرستم یا دریافت کنم بهم ارور میده که:
    یعنی لب تاب من فاقد بلوتوث هست یا برای فعال سازی اش باید کار خاصی انجام بدم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    مشکل وایرلس 5110 در ویندوز سون 32 بیتی با این درایور حل می شود .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

intel centrino 1030

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •