تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 314 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من در مورد در باتريش متوجه نشدم منظورتون چيه حقيقتش... وقتي دكمه رو به سمت راست حركت بديم باتري همراه با درش در مياد و اين مشكلي نيست و همه لپتاپها اينجوري هستن پس جاي نگراني نيست ....
    در مورد فن هم يك ايت سليقه ايه بعضيا ميرن كول پد مارك دار ميخرن مثل كول مستر و بعضيا هم يه مارك كاملا معمولي ميخرن مثل خود من!! بعضيا هم كولپد نميخرن و فقط يه سطح شيبدار ميگيرن كه زيرش بسته نيستو هوا از زير لپتاپ در جريانه...اما به نظرم كول پد مناسبي داريد به 2 دليل : 1- از 5 ولت بيشتر نيس
    2- 3تا فن داره
    و در مورد سوال اخرتون اينكه كول پد چرا هوا رو ميكشه به سمت بالا و نه به زمين ... اساس كار همينه و درست عمل ميكنه چون اگه دقت كنيد زير لپتاپتون شيارهايي هستن كه هوا از اونجا وارد سيستم لپتاپتون ميشه و از كناره هاش با فن خارج ميشه پس كول پد بايد هوا رو از زير بكشه به سمت لپتاپ تا هوا داخل لپتاپ جاري باشه و كول پد شما مشكلي نداره
    به نظر من كول پد بايد هوا رو از زير لپ تاپ بكشه به سمت پايين
    چون اگه بخواد هواي بيرون رو بده تو لپ تاپ هرچي كرك و گرد و خاك رو كه زير و اطراف لپ تاپ هست رو ميفرسته تو لپ تاپ كه اين به نظر منطقي و عقلاني نيست

2. این کاربر از arashkhan56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا hp همراه لپ تاب کیف و موس هم میده؟
    من این مدل

رو میخام بخرم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نظرتون چیه؟

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

به نظر من كول پد بايد هوا رو از زير لپ تاپ بكشه به سمت پايين
    چون اگه بخواد هواي بيرون رو بده تو لپ تاپ هرچي كرك و گرد و خاك رو كه زير و اطراف لپ تاپ هست رو ميفرسته تو لپ تاپ كه اين به نظر منطقي و عقلاني نيست
    ببخشيد دوست عزيز پس ميشه بفرماييد فن اين وسط چيكاره هستش؟!! گيريم كه حرف شما درسته هوا اگه از زير لپتاپ وارد سيستم نشه اصلا هوايي واسه تهويه نداره!!! اگه دقت كنيد سمت چپ لپتاپ فن كار ميكنه و هوا رو ميده بيرون ... هدف اصلي كول پد هم اينه كه تهويه مطبوعي داشته باشيم حالا شما كه نميخواين با لپتاپتون خاك بازي كنيد كه خاك بره تو سيستم!! مگه لپتاپتونو كجا ميزارين كه قراره خاك بره داخل سيستم؟؟؟؟

5. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kian00sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه یکی از بچها تو صفحه ی 34 گفته بود ریکاوری گرفتم و الان هاردم پارتیشن بندی شده و بوت نمیشه والا من که هیچی سر در نمیارم از این جور چیزا میگم یعنی منم اگه ریکاوری کنم اینجور مشکلا که اثلا نمیدونم چیه واسم پیش میا یا نه ؟
    پیشاپیش تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

آقا hp همراه لپ تاب کیف و موس هم میده؟
    من این مدل

رو میخام بخرم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نظرتون چیه؟

Cpu~~~>Core i5 2500k Oc To 4.8
    Vga~~~>Msi 2*6950 Cf
    Main~~~>GA-P67a-Ud3p
    Memory~~~>2*2Gb 1600 Kingmax Oc To 2133
    Power~~~>Thermaltake 900
    Monitor~~~>p22500
    عجب سيستم مخوفي داري!! فكر كنم اگه اين لپتاپ رو هم بخري يه لپتاپ مخوفي هم همراهت هست ولي كيف و موس نداره من كلا كيف و موس رو خودم خريدم ولي با قيمت خوب و كيفيت خوب حول و حوش 25 تومن ميتونيد با هم بخريد چون نماينده رسمي تو ايران نداره پس مثل ايسوس يا ام اس اي كيف و موس نداره به نظرم اين لپتاپ بهترين لپتاپ موجود از نظر كانفيگ و قيمته ولي ميخواين يه هفته صبر كنيد شايد لنوو 570 هم بياد تا يه مقايسه با هم داشته باشيم اون موقع شايد بهتر بتونيد تصميم بگيريد ايشالا كه موفق باشي
    Last edited by .princess; 19-05-2011 at 15:01.

8. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

یه سوال دیگه یکی از بچها تو صفحه ی 34 گفته بود ریکاوری گرفتم و الان هاردم پارتیشن بندی شده و بوت نمیشه والا من که هیچی سر در نمیارم از این جور چیزا میگم یعنی منم اگه ریکاوری کنم اینجور مشکلا که اثلا نمیدونم چیه واسم پیش میا یا نه ؟
    پیشاپیش تشکر
    شما وقتي كه 4تا دي وي ديه ريكاوري رو گرفتيد هر زماني كه ويندوزتون خداي نكرده پريد ميتونيد با داشتن اون دي وي دي ها لپتاپتونو مثل روز اولش برگردونيد و فكر نميكنم مشكلي واستون پيش بياد اگه ريكاوري رو كاملا اجرا كنيد فقط عرض كردم هروقت خواستيد ريكاوري كنيد باتريتونو به برق بزنيد

10. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

پرنسس جان اونجا هم بگم میگن اینجا نپرس!
    چون یه سری از دوستان و خودت تجربه کار با یه لپ تاپ دیگه رو داشتین اینجا پرسیدم
    502 رو نمی خوام بگیرم...
    یه لپ تاپی که خوب کار کنه با اون کانفیگی که گفتم میخوام... ممنون میشم راهنماییم کنید
    راسی دکمه تشکرمم سرو کلش پیدا شده. هر کی زودتر بگه 2تا تشکر میگیره

دوست عزيز من خودم اگه جاي شما بودم يا اين مدل رو ميخريدم يا منتظر لنوو ميموندم شايد يه هفته ديگه بياد ولي با اين وجود اگه قيمت ارزون با كانفيگ مناسب ميخواين بهتره بريد سمت acer لپتاپهايي مثل 4750 كه core i 5 هستن و از نوع سري جديد سندي بريج هم هستن گرافيكشون هم خوبه ميتونيد 830 تومن تو بازار پيدا كنيد ولي از نظر كيفيت من خودم اچ پي رو ترجيح ميدم و ايسوس البته به غير از N53 هر جور ايسوس رو كه دوست داشتيد بخريد من تو ايسوسا K53 رو پيشنهاد دادم به دوستان خودم هم كار كردم ولي قيمتش كمي گرونه 1380 تومنه ولي اگه هزينه كمتر ميخواين پرداخت كنيد باز هم ايسر بهترين گزينه هست
    اميدوارم تونسته باشم راهنماييتون كنم و ايشالا موفق باشيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

لامصب سونی وایو سری f قیافه خوشگلی دارن اما گرافیک و سخت افزار ضعیفی نسبت به این مدل hp داره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

راستی دوستان الان چه مدلی از لب تاپها ویندوز اورجینال همراشون میدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ببخشيد دوست عزيز پس ميشه بفرماييد فن اين وسط چيكاره هستش؟!! گيريم كه حرف شما درسته هوا اگه از زير لپتاپ وارد سيستم نشه اصلا هوايي واسه تهويه نداره!!! اگه دقت كنيد سمت چپ لپتاپ فن كار ميكنه و هوا رو ميده بيرون ... هدف اصلي كول پد هم اينه كه تهويه مطبوعي داشته باشيم حالا شما كه نميخواين با لپتاپتون خاك بازي كنيد كه خاك بره تو سيستم!! مگه لپتاپتونو كجا ميزارين كه قراره خاك بره داخل سيستم؟؟؟؟
    امروز چند تا کول پد رو تست کردم حرف شما کاملا درست بود
    کول پد هوا رو از بیرون میده تو لپ تاپ

15. این کاربر از arashkhan56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •