تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 36 از 76 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بابا دیگه انقدر دعوا نداره که ، حالا رئال یا بارسلونا ، چه فرقی می کنه کدوم بیاد بالا ؟ آخرش که قهرمان منچستر یونایتده .

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

در این که تیم فقط منچستر یونایتد هست شکی نیست.

همین منچستر یونایتد فینال بارسا رو میشکنه از وسط.....

فینال رویایی من

MANCHESTER UNITED VS BARCELONA

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

مورینیو:چرا همیشه تیم های مقابل بارسا، اخراجی میدهند؟/صعودمان، ماموریت غیرممکن است
    خوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید که پس از باخت 2-0 برابر بارسلونا، از قضاوت اشتارک آلمانی بشدت عصبی بود در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی گفت "به بارسلونایی ها تبریک میگویم. اما هرگز نمیفهمم که چرا داوران به بارسا کمک میکنند؟ این سوالیست که در تمام عمرم در ذهنم هست و امیدوارم روزی جوابش را بگیرم."
    مورینیو سپس در مورد شکست گفت"بازی 0-0 مساوی بود و میخواستم کاکا را بجای دیارا به بازی بیاورم تا دقایق پایانی را حمله کنیم که داور پپه را اخراج کرد. همین راه را برای شکست ما باز کرد. حالا صعودمان، ماموریت غیرممکن است."
    مورینیو سپس مجددا به داوریهایی که به سود بارسا میشود اعتراض کرد"خیلی ناراحت نیستم اما متوجه نمیشوم که بارسا این قدرت را از کجا می اورد. 2 سال قبل در بازی برابر چلسی(نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا) نیز چنین اتفاقی افتاد. در بازی سال قبل با اینتر نیز تغریبا چنین اتفاقی افتاد و امسال نیز در برابر بارسا این رویداد رخ داد."
    وی ادامه داد" چرا همیشه تیم های مقابل بارسا، اخراجی میدهند؟ پشت این قضیه چیست؟ شاید این بخاطر قدرت زیاد یونیسف است! یا شاید هم ویار (رئیس فدارسیون اسپانیا) در یوفا نفوذ بسیار زیادی دارد! بردن این بارسا کار بسیار سختیست. بردهایی مثل برد امشب بارسا، برایم بسیار زشت است "
    مورینیو سپس افزود که هرگز دوست ندارد جای بارسایی ها باشد"اگر در سال 2009 و به شیوه بارسا قهرمان اروپا میشدم، احساس شرم میکردم. آنجا فاجعه استنفورد بریج بود و حالا فاجعه سانتیاگو برنابئو"
    مورینیو در مورد اخراجش نیز گفت" به داور چه گفتم؟ هیچ چیز! فقط خندیدم! حقیقت این است که اگر بخواهم احساس واقعیم را اکنون بگویم، مجبورم میکنند مربیگری را کنار بگذارم! واقعا این برایم جای تعجب دارد"
    مورینیو سپس در مورد گواردیولا گفت"من دو بار و با 2 تیم متفاوت قهرمان شدم. با پورتویی که هیچ امیدی نداشت و اینتری که 50 سال بود قهرمان نشده بود. این قهرمانی ها، نتیجه بازی و زحمات من و بازیکنانم بوده اما پپ با وجود اینکه مربی خوبیست. قهرمانی را کسب کرده که من شرمم می آید چنین قهرمانی کسب کنم. اکنون نیز میتواند قهرمانی دوم را کسب کند اما این یکی، بسیار بدتر از قبلیست. به او همیشه احترام خواهم گذاشت اما امیدوارم روزی قهرمانی را کسب کند که بدور از هرگونه کمکی بیرونی باشد"

منبع:
    چندین سایت خبری
    مثل این:
    espn.co.uk/football/sport/story/87695.html
    بله اقای خاص،تیمهایی که نمیتونن با تاکتیک بارسا رو مهار کنن و رو به خشونت میارن باید نتونن بازی رو تموم کنن نه اینکه 1 کارت قرمز بگیرن...
    دیشب حقتون بود 6 7 نفره شید و شاید اگه داور،داوری میکرد قیل از سوت پایان میباختید...
    تو بازی نیمه نهایی پارسال هم دیدیم داوران به طرف کدوم تیم سوت میزنن!!!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

...
    هنوز فکر می کنی جاودانی طرفدار بارساست؟!
    والا من با پیش فرض مجری و کارشناس ذوب در بارسا غرق در لیدر شدم و نتیجه ای هم که بدست اومد حس و حالی نگذاشت برای دیدن صحبت های کارشناسی ، ولی برام سخته قبول کنم جاودانی از تیکی تاکا دل بکنه

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

چه قدر بازی دیشب تنفر منو به بارسا بیشتر کرد!!! تا داور سوت مزد 22 نفری میریختن روی سر داور که یه کارت بده!!!

الان اگر به من بگن 5 میلیون میدیم بهت طرفدار بارسلونا بشو عمرن قبول کنم...
    Last edited by Mohammad King; 28-04-2011 at 10:19.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

چه قدر بازی دیشب تنفر منو به بارسا بیشتر کرد!!! تا داور سوت مزد 22 نفری میریختن روی سر داور که یه کارت بده!!!

اگه دیروز بارساییها این کارو نمیکردن راحت 10 تا مصدوم از 11 تا بازیکنشون بیرون میومد،داور همون جایی که به ادبایور کارت زرد داد 10 ثانیه قبلش هم ادبایور یکی رو زد و وقتی دید داور خطا نگرفت اومد و بوسکتس رو زد(نمیدونم اسم ورزشی که اون ضربه رو داره چیه!!!)

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

اوه اوه چقدر جالب
    اول این که برد بارسلونو تبریک می گم
    در اینکه تا اخراج پپه بازی پایاپای بود شکی نیست اما در اینکه پپه هم باید اخراج می شد شکی نیست.
    در مورد حرکت ماسچرانو خشن بود ولی به وضوح با حرکت پپه فرق داره.
    در کل رئال با بچگی پپه بازیو باخت.
    یک چیز دیگه که برام عجیبه اینه که رئالیا اینقدر گیر دادن به فیلم بازی کردن بازیکنای بارسا و تیم مارو لایق چند تا اسکار دونستن چطور خطاهای بسیار بد و غیر ورزشی بازیکنای خودشونو نمی بینن که تو این دو بازی هم کم نبود(مثل پریدن مارسلو روی پای پدرو ) هرچی باشه فکر می کنم نسبت به کار بارسایی ها جای بحث بیشتری داره.
    در مورد مو هم به نظرم راحترینت کار ممکنو کرد بجای اینکه بیاد جواب بده چرا بازیکناش اینقدر خشن بازی می کنن ( که دلیل همیشه 10 نفره بودن تیمشونه ) میاد کل بارسا - داورا - مسئولین مقصر می دونه جوری هم حرف می زنه که ارزش برد تیم بارسارو کم رنگ می کنه . من می گم بازی برگشت مو هم مربی رئال باشه هم داور وسط هرکیو هم دوست داشت کمک بگیره شاید این طوری دیگه نیاد بگه مارو جلوی بارسا 10 نفره کردن.
    چقدر دیشب با پویول حال کردم .

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

وقتی رئالیا توپ - پا - صورت بارسایی هارو یکی میبینن و گاهی وقتا حرکت های شیطنت آمیزی انجام می دن که داور نمی بینه که اون حرکت 1 بازیکونو مدتی از میادین دور می کنه مجبور می شن از اینجور کولی بازی ها در بیارن.
    یخورده انصاف هم خوبه والا

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

چقدر دیشب با پویول حال کردم .
    ارزش کاپیتان هر تیم اینجا مشخص میشه...
    برای مثال به بازیهایی که لیورپول با جرارد و بدون جرارد بازی کرده نگاه کنید...
    پویول واقعآ بهترین دفاع دنیاست و در این شکی نیست

---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------

کاپیان هر تیم یه بار روانی مثبت برای اون تیم ایجاد میکنه مخصوصآ اگه اون کاپیتان پویول باشه...

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

ارزش کاپیتان هر تیم اینجا مشخص میشه...
    برای مثال به بازیهایی که لیورپول با جرارد و بدون جرارد بازی کرده نگاه کنید...
    پویول واقعآ بهترین دفاع دنیاست و در این شکی نیست

---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------

کاپیان هر تیم یه بار روانی مثبت برای اون تیم ایجاد میکنه مخصوصآ اگه اون کاپیتان پویول باشه...
    جدای اینکه تو تیم بار روانی مثبت داره برای تماشاگرا هم مثل قرص ضد تپش قلب می مونه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •