تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 156 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان کسی به قدرت اپل شک نداره ولی من حقیقتا 2 دلم بین خرید iPad 2 و Galaxy Tab 10.1 که جدید اومده.
    من 90% کارم با اینترنت و ایمیل و مسنجره!میخوام همیشه و همه وقت با بیشترین امکانات به اینترنت هم از طریق سیم کارت و هم وایفای وصل باشم.
    من درمورد سیستم عامل اپل ios و android گالاکسی اطلاعاتی ندارم چون کار نکردم.
    من برای فیلم دیدن یا بازی کردن احتیاجی ندارم هر چند مثلا ممکنه سالی یه بار یه فیلمم باهاش ببینم.
    ولی در کل اولویت من اینترنت و کار با مسنجر و ایمیل و ایناست
    به نظر شما کدوم انتخاب درست تره؟
    مرسی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من با هانی کامب کار نکردم ولی با جینجربرد و فرویو و اکلیر که کار کردم ، کاملا توهین میدونم که کسی این دو تا رو بزاره کنار هم
    از لحاظ سیستم عامل ، 100% iOS... و در کل هم من آیپد 2 رو به شدت ترجیح میدم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم.تا الان خفنترین بازی که برای Ipad عرضه شده چی بوده ؟ برای تهیه بازیهاش حتما باید هزینه واقعی محصول رو پرداخت کرد {مثلا یه چی تو مایه های PSP نیست که بازی کپی توش بریزیم؟ }

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم.تا الان خفنترین بازی که برای Ipad عرضه شده چی بوده ؟ برای تهیه بازیهاش حتما باید هزینه واقعی محصول رو پرداخت کرد {مثلا یه چی تو مایه های PSP نیست که بازی کپی توش بریزیم؟ }
    بهترین بازی از چه نظر؟
    جایزه بهترین بازی رو cut the rope برد چند وقت پیش.
    از نظر گرافیک فکر کنم infinity blade
    بازی خوب خیلی زیاده نمیشه بگی فلانی بهترینه

دوستان کسی به قدرت اپل شک نداره ولی من حقیقتا 2 دلم بین خرید iPad 2 و Galaxy Tab 10.1 که جدید اومده.
    من 90% کارم با اینترنت و ایمیل و مسنجره!میخوام همیشه و همه وقت با بیشترین امکانات به اینترنت هم از طریق سیم کارت و هم وایفای وصل باشم.
    من برای فیلم دیدن یا بازی کردن احتیاجی ندارم هر چند مثلا ممکنه سالی یه بار یه فیلمم باهاش ببینم.
    مرسی

آیپد۲ بگیرید و مطمئن باشید نیازهاتون رو بطور ۱۰۰درصد رفع میکنه

5. 4 کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مرسی
    ببین همه میدونیم کهios و اپل و آیپد چی هستن این همه هم صفحه نوشته شده و هیچ کس از خریدنش پشیمون نشده بلکه روز به روز داره بیشتر عاشق آیپدش میشه این از آیپد

حالا گالاکسی تب میدونی که بهترین رقیبش موتورولا زوم هست که اونم از اندرویید مشابه استفاده میکنه یعنی در عمل مثل همن از سخت افزار هم چیزی از هم کم ندارن و شبیه همدیگن من از گالاکسی چیزی پیدا نکردم اما این ریویو رو از زوم پیدا کردم(توجه داشته باش جفتشون 2 هسته ای هستن با تارگا ) تو ریویو یه چیزایی از خود سیستم عامل هم گفته که میتونی با گالاکسی هم یکسان بدونیشون حالا خودت این ریویو رو بخون و تصمیم بگیر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بسیار متشکر از پاسختون
    همه مسائل روشن شد
    من قمی هستم، به نظرتون خودم برم تهران بخرم بهتره یا اینترنتی سفارش بدم؟ تو سایت فروشگاه سیب موجود داشت.متاسفانه فقط مشکیشو
    راستی در مورد سوال اولت یه چیزی هم من اضافه کنم
    من خودم رفتم یه 64 wifi گرفتم فکر نمیکردم به اینترنت 3g یا همون gprs نیاز پیدا کنم اما حالا پشیمونم (البته اون موقع که من گرفتم 3g یک ملیون ششصد بود که خوب به ظاهر نمی ارزید ان که قیمت ها معقول شده اگه میتونی حتمی 3g بگیر
    اونقدر به نتش اعتیاد پیدا میکنی که اگه یه جا به نت دسترسی نداشته باشی کلا حالت بد میشه
    Last edited by Hamid..God; 01-07-2011 at 00:57.

8. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

حالا گالاکسی تب میدونی که بهترین رقیبش موتورولا زوم هست که اونم از اندرویید مشابه استفاده میکنه یعنی در عمل مثل همن از سخت افزار هم چیزی از هم کم ندارن و شبیه همدیگن من از گالاکسی چیزی پیدا نکردم اما این ریویو رو از زوم پیدا کردم(توجه داشته باش جفتشون 2 هسته ای هستن با تارگا ) تو ریویو یه چیزایی از خود سیستم عامل هم گفته که میتونی با گالاکسی هم یکسان بدونیشون حالا خودت این ریویو رو بخون و تصمیم بگیر
    فقط اینکه زوم از نسخه 3 استفاده میکنه که حرف دوستان درسته، باگ داره ولی گلکسی از نسخه 3.1 استفاده میکنه که تقریبا همه باگا از بین رفته و خیلی خوب شده.
    یه چیز دیگه به نظر من اصلا نمیشه زوم با گلکسی مقایسه کرد. اگرم ریویو گلکسی رو می خواید سایتای معروف گذاشتن مثل gsmarena , engadget و این سایتم گلکسی رو با آیپد مقایسه کرده phonearena .
    Last edited by aref_m; 01-07-2011 at 02:12.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب من اينو نمي دونستم ممنون از شما بابت اطلاع رساني
    من خودم چون از اندروييد متنفرم خيلي دنبال اخبارش نبودم خبري از ٣.١ نداشتم

در آغاز فعالیت ali14978's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    yazd

پيش فرض

Ipad2 بهترينه،شك نكن.اصلا قابل مقايسه با ipad2 نيستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بهترین بازی از چه نظر؟
    جایزه بهترین بازی رو cut the rope برد چند وقت پیش.
    از نظر گرافیک فکر کنم infinity blade
    بازی خوب خیلی زیاده نمیشه بگی فلانی بهترینه
    مرسی از پاسختون.من بیشتر گیم مد نظرم هست و بعدش موزیک که فکر کنم آیپد گزینه ی مناسبی نیست و فعلا باید با همون PSP-م سر کنم

13. این کاربر از mehdi_47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •