بد به دلت راه نده! نمایندگی شرکت های معروف و فروش محصولاتشون تو ایران از طریق اینترنت
بد به دلت راه نده! نمایندگی شرکت های معروف و فروش محصولاتشون تو ایران از طریق اینترنت
دوستان گرامی :
نام بردن از سایت های اینترنتی فروشگاه های اینترنتی و مواردی نظیر اونها ، به منزله ی تبلیغ برای اون سایت محسوب شده و منجر به حذف پست خواهد شد /
بنابراین ممنون میشیم چنین مسائلی رو از طریق پیام خصوصی خود دنبال کنید .
ممنون از توجه و همکاری شما /
کار کردن توبیمه ایران نسبت به بقیه بیمه هابرتری داره؟ ممکنه با کار کردن تو این نمایندگی بعدا اگه بخوام برم تو شعبه های اصلی کار کنم، برام یه امتیاز باشه؟منظورم اینه که ایا سابقه کاری رو به عنوان سابقه کاری مفید قبول میکنن؟ حداقل چند ماه باید تو نمایندگی کار کنم تا بتونم بگم تو این زمینه سابقه کار مفید دارم؟
عالیهمخصوصا اگه لباس و کیف و کفش زنونه بیاری.خیلی خوب جواب میده
به نظر شما با 90 میلیون تومن تو شهری مثل اردبیل یا تهران چیکار میشه کرد؟
تجربه:ساختمان و نجاری
+
فروشگاه اینترنتی هر روز چقد وقت میبره؟چقد درامد داره؟
+
گیم نت یا کافی نت چقد سرمایه میخواد و چقد درامد داره
خیلی ممنون![]()
کسیجواب مارو نمیده؟؟![]()
الان بازار دكوراسيون داخلي خيلي بازار خوبيه و كم كم همه گير خواهد شد
به نظر من شما كاري كه مي كني سعي كن بيمه بشي تا سابقه كار برات محسوب بشه و تا بتوني تو شركت هاي معتبر كار كني
نظر من اينه اگه به رشته خودت علاقه داري حيف هست ولش كني بري سراغ يك كار ديگه بخسوس كه ول هم توشه اما من به شخصه مي گم تو همه كاري پول هست اگه حرفه اي و درست وارد بشي
اما بازهم مي گم تو شهرهاي بزرگ بازار دكوراسيون داخلي به يك بازار بزرگ تبديل خواهد شد كه حيف ادم از دستش بده مثلا من يك اشنا دارم واسه طراحي داخلي منزلش 15 ميليون داده تازه طرف خيلي پول دار هم نبوده از اين ادما و چشم و هم چشمي ها زياده
بايد ديد تعريف شما از عالي چيه ! از راه قانون جنس اونم پوشاك اوردن يعني عوارض گمركي بالا (فكر كنم 100 يا 60 هست) اينم يعني ضرر !! الان ديگه همه الان تو كار اوردن لباس از تركيه هستن و اونجوري كه ميلاردي قبلا سود مي داد الان نميده اما خب از راه قاچاق بد نيست يه كم پول از توش در مياد ( البته بگم تعريف هر كس از ميزان ول كم و زياد و كار خوب و بد فرق داره )
سلام دوستان
اگه کسی طراحی وب سایت بلد باشه.میتونه بدون اینکه جایی استخدام بشه تو خونه یا محل کارش از این کار درآمد کسب کنه؟
خوب این حرف شما درست . من به دکوراسیون داخلی و معماری علاقه دارم و توی این راسته حرف برا گفتن دارم . ولی چنتا مسئله هستش که من نمیدونم چیکار باید بکنم در موردش :
یکی اینکه شما میگید برو تو شرکت معتبر کار کن و بیمه هم بشو! خوب چجوری باید برم تو یه شرکت معتبر؟ منظور اینکه وقتی اکثرا پذیرش ندارن من چجوری میتونم برم و تو این شرکتا کار کنم ؟ من چطور میتونم خودمو معرفی کنم بهشون؟
شما ميگيد مدرك معتبر داريد كارتون خوبه و رزومه خوبي داريد
خب بايد بريد سراغ شركتها و بالاخره يه جايي كه بدون سابقه كاري رسمي هم استخدام دارن استخدام شيد
به هر حال شما الان هم مشغول كار كردن هستيد و خيلي از شركتهاي معتبر خصوصي به كار شما نگاه مي كنند نه سالهاي سابقه
در كل بايد رزومه خودتون رو ر كنيد با كارهايي كه كرديد و مداركي كه داريد و بعد بريد سراغ شركت ها مطمئن باشيد كار هست ولي پيدا كردنش يه كم تحمل سختي مي خواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)