سودوکو فک کنم خیلی سخته! شطرنج خوبه.
سودوکو فک کنم خیلی سخته! شطرنج خوبه.
ن بابا سودوکو از اسان داره تا سخت شما اسون هاشو حل کن دست که راه افتاد برو سراغ سختاش
دوستان دوتا سوال صفحه قبلی مطرح کردین پس چرا نمیگین درست گفتیم یا نه؟![]()
خب سلام
طناب غیر همگن یعنی قطر طناب در همجا یکسان نیست،یعنی نمیشه با نصف کردن یک طناب دو تکه هم وزن از اون داشت.
یه راهنمایی می کنم برای ما مهمه که به زمان 45 دقیقه برسیم ما می تونیم هر دوتا طناب رو آتش بزنیم.
یالا مختون رو به کار بندازید.![]()
یه معمای دیگه:
من جعبه ای رو که شامل یه امانتی مهم هست رو می خوام به دوستم برسونم.کسی که جعبه رو حمل می کنه (دزد تشریف داره) اگه من در جعبه رو قفل بزنم(قفل معمولی دارم نه رمز دار) دوستم که کلید نداره و نمی تونه بازش کنه و اگه قفل نذارم محتویات جعبه به سرقت می رسه.
چیکار کنم.؟
ها اینو حلش کنید![]()
دوست گرامی شما که سوال طرح میکنید به صفحات قبلم یه سری بزنید
![]()
به مدت تقریبی ۳۰ ثانیه بر روی ستاره قرمز رنگ خیره شوید.سپس روی یک دیوار یا کاغذ سفید نگاه کنید
فک کنم قبلا گذاشتن یا تو نت دیدیم.
این یک تست هوش بسیار جالب است. شما باید بتوانید در این تصویر صورت یک مرد را بیابید.پزشکان معتقدند اگر بتوانید در عکس زیر ظرف ۳ ثانیه صورت مردی را در میان دانه های قهوه پیدا کنید، نیمکره راست مغز شما، بهتر از افراد دیگر پرورش یافته است. اگر بین ۳ ثانیه تا یک دقیقه طول بکشد، نیم کره راست مغز شما به صورت عادی پرورش یافته است. اگه بین یک دقیقه تا سه دقیقه طول بکشد، یعنی سمت راست مغز شما کند عمل می کند و باید پروتئین بیشتری مصرف کنید. اگر هم بعد از سه دقیقه هنوز نتوانستید آن را پیدا کنید،پیشنهاد می شود بیشتر به دنبال انجام اینگونه تست ها باشید تا آن بخش از مغزتان قوی تر شود.
![]()
یه کم به مغزتون فشار بیارین بعدا خودم جوابو میگم
اونایی که جوابو پیدا کردن به صورت پیام خصوصی واسم بفرستن تا بقیه هم فکر کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)