به خاطر موفقیت هست که ادامه میده وگرنه اگر شکست خورده بود که 2 و ... نمیساخت. درست مثل حالتی که واسه سری میلستون بود .
به خاطر موفقیت هست که ادامه میده وگرنه اگر شکست خورده بود که 2 و ... نمیساخت. درست مثل حالتی که واسه سری میلستون بود .
دوستان سلام.پاسخی که دوست عزیزمان دادن دقیقآدرست است چون دربازارگوشی وتبلت رسم است
که هرگوشی که به بازارمیاداگرازفروش خوبی برخوردارباشدکارخانه سازنده دست به تولید دوباره گوشی
می زندالبته باتقیرات جدیدروی گوشی ویایک عددبه اسم آن اضافه می کندیایک حرف مثل گوشی خوبه
زیمنس SL45بعدازآن SL45iکه درزمان خودش فروش خوبی داشت یاتبلت آیپادوآیپادتو وغیره............
درموردقیمت تبلت زوم امروزدرگوشی بازار دیدم موجودبودقیمت آنهم 975هزارتومان بود
حذف شود....
Last edited by metallica is me; 04-06-2011 at 21:44.
آیپد ۲بخر براش حال کنه......برنامه هاش معرکه هست +بازی هاش.....
مدیر محترم پاک کنید
Last edited by metallica is me; 04-06-2011 at 21:44.
سلام.من هم مثل شما می خواستم برای برادرم تبلت بگیرم وهم برای خودم حدود دوماه پیش یکماهی
تحقیق کردم تابه این نتیجه رسیدم توتبلتهای که توبازاروچه درحال ورودبه بازارهستند دوگزینه ازهمه بهتر
هستند یکی آیپادتو و دیگری تبلت زوم چون حدودیکماه پیش بود هنوزتوداخل کشور خیلی نادر بود خلاصه
گرفتم درمورد آیپادتو بسیارخوب ازهرجهت که بگی ولی بدیشم این هست که بابولوتوس آن نمی توانی
باگوشی یاتبلتهای دیگرارتباط برقرارکنی فقط با محصولات اپل می توانی یاباکامپیوتربایستی برنامه آیتونز
راداشته باشی تا هرچه ازکامپیوترمی خواهی بریزی واما زوم تبلت زوم سیستم آن آندروید 3هست و
برنامهایش تابیست روزحدود میاد تمام کارهای که با گوشیهای آندروید می شود انجام داد تقریبآروی این
تبلت هم می شود من الان چندتا بازی روش ریختم عالی اجرا می کند آهنگ وفیلم روش ریختم حرف
ندارد
ممنون فقط این قسمتو نفهمیدم منظورتون چیه؟
.
.
سلام.من هم مثل شما می خواستم برای برادرم تبلت بگیرم وهم برای خودم حدود دوماه پیش یکماهی
تحقیق کردم تابه این نتیجه رسیدم توتبلتهای که توبازاروچه درحال ورودبه بازارهستند دوگزینه ازهمه بهتر
هستند یکی آیپادتو و دیگری تبلت زوم چون حدودیکماه پیش بود هنوزتوداخل کشور خیلی نادر بود خلاصه
گرفتم درمورد آیپادتو بسیارخوب ازهرجهت که بگی ولی بدیشم این هست که بابولوتوس آن نمی توانی
باگوشی یاتبلتهای دیگرارتباط برقرارکنی فقط با محصولات اپل می توانی یاباکامپیوتربایستی برنامه آیتونز
راداشته باشی تا هرچه ازکامپیوترمی خواهی بریزی واما زوم تبلت زوم سیستم آن آندروید 3هست و
برنامهایش تابیست روزحدود میاد تمام کارهای که با گوشیهای آندروید می شود انجام داد تقریبآروی این
تبلت هم می شود من الان چندتا بازی روش ریختم عالی اجرا می کند آهنگ وفیلم روش ریختم حرف
ندارد
.
.
و یه سوال دیگه روت میشه و آیا برنامه هایی که مثلا روی گوشی گلکسی اس اجرا میشه رو ورزن 3 و رو زوم اجرا میشه؟ فول اسکرین؟ فارسی تو وبگردی ساپورت میکنه؟
میشه از مدل 3g به عنوان موبایل هم استفاده کرد؟
من خودم آیفون دارم راضیم ولی آیپد جیل نمیشه
Last edited by metallica is me; 04-06-2011 at 20:15.
تا دو هفته دیگه جیلبریک آیپد هم میاد...بعد داداشی شده تاپیک مشاوره![]()
ببخشید دوست من
تو تاپیک مشاوره پرسیدم
Last edited by metallica is me; 04-06-2011 at 21:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)