تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 77 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیجی کالا بهترینه.رشت زندگی میکنم.چند روز پیش رفتم تهران برای خرید یه سری اکسسوری که تو دیجی کالا ناموجود بود.علاوه بر اینکه کل پاساژ ایران و رضا و پایتخت هم موجود نداشتن،حتی چیزایی هم که دیجی کالا داره رو هم اونا گرون تر از دیجی میدن.بر فرض کول پدی که دیجی کالا 83 تومان میده تو پاساژها از 88 تومان تا 110 تومان قیمت گرفتم.شما باید میومدین چند سال پیش پاساژهای رشت که اینا چقدر به مردم گرون میدادن ولی الان که میدونن مردم با دیجی کالا آشنا شدن بیشتر لپ تاپ فروشیها لپ تاپ ها رو با گارانتی میارن که قیمت کل ایران یکی باشه.
    خدمت اون دوستمونم عرض کنم که خرید بالای 100 تومان فقط برای تهران هزینه پست رایگان نیست بلکه تمام شهرهایی که ساپورت میکنه رو رایگان تحویل میده.

2. 2 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

هه هه دیجی کالا اینجا هم جاسوس داره فقط قیمت هارد وسترن الترا را اورده پایین!خوبه اما بازم به قیمت بعضی از سایتا نمیرسه.

4. 2 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

واقعا سایت کیمیا آنلاین قیمتاش خوبه.قیمت هارداش حدودا بین 10 تا 25تومن اختلاف قیمت با دیجی داره!
    کول پد دیپ کول مدل N1 را از بازار به قیمت 35 تومن خریدم دیجی کالا 45 تومن میده!)جالبه!
    Last edited by dvd2010; 18-04-2015 at 14:14.

6. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

رو نماد اطمینان آل دیجیتال نمیشه چرا کلیک کرد؟ انگار فقط یه عکسه

8. این کاربر از boose_bar_khoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

من نمیدونم دوستانی که از سایتهای اینترنتی خرید میکنند چرا نمیروند از بازار به صورت مستقیم تهیه کنند هم میتونن مغازه های مختلف رو ببینن و هم میتونن سر قیمت چونه بزنن

10. این کاربر از حسام عدالت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من از این سایت دفاع نکردم، نظراتم را گفتم. در مقابل صحبتی که از نمایندگان نقل کردی هم موضع گرفتم، چون حرف بی منطقی بود.

بعضی وقت ها چیزهایی از یه سری فروشنده دیده میشود که آدم را مجبور میکند بدون روبرو شدن با فروشنده ها خرید کند.
    از جمله همین دروغ هایی که سر هم میکنند و مثلا میگویند که فلانی جنس تقلبی میفروشد و فقط من هستم که جنس واقعی میفروشم!
    من بین بحث شما وارد نشدم تا این صحبت رو کردید.
    خدا شاهده من دو بار تبلت لنوو خریدم که روی صفحه های هر دوشون جای اثر انگشت بود! بسیار واضح!!
    اگر فکر میکنی من از این سایت کم خرید کردم اشتباه میکنی!!من شاید نزدیک 20میلیون خرید کردم ولی واقعا مشکل دار هم توشون بوده.مثلا کارت بیمه این دو تا تبلت رو نگذاشتند و 1000 بار پیگیری کردم باز هم ارسال نشد!ولی الان چند ماهه دیگه خریدی ازشون نمیکنم چون واقعا فکر میکنم یکجای کار میلنگه و فقط به قیمت پایین فکر نمیکنم!
    گوشی آلکاتل 1042 خریدم همین الان پیشمه، روشن نمیشه!!!تبلت ایسوس me70 خریدم باتریش مشکل داشت!خدا شاهده به جان عزیزم همه اینا عین واقعیته!!

و چیزای دیگه که واقعا خاطرم نمیاد! این فروشگاه نمیتونه جنسی رو زیر قیمت وارد کننده از خارج و کف بازار بده مگر کاسه ای زیر نیم کاسه باشه.مثلا جنس های معیوب رو با تعمیر جزئی خیلی تمیز میفروشند یا چیزی شبیه به این!

12. این کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aryanco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

من یه ایفون سیکس پلاس خریدم ازشون همون روز باندش سوخت فرستادم برای تعویض 7 روز زنگ زدن گفتن مشکل نداره(احتمالا تعمیر کرده بودنش) گفتن میفرستیم امروز که نفرستادن از فردای اون روز هر روز زنگ میزدم میگفتن امروز میفرستیم ولی.... حدودا 8 روز هر روز گفتن امروز میفرتیم ولی نفرستادن الان که این پیغام رو میدم حدود 10 روز داره بسته از دی جی کالا میاد من یه بسته از چین خریدم با دی اچ ال 5 روز رسید ولی دی جی کالا خیلی بی نظم بی مسئولیت و بد قول هستند چند بار هم خواستم با مدیر خدمات صحبت کنم گفتن پشت میزشون نیستن بنده خدا 8 روزه نرفته پشت میز من که پشیمون شدم از این خرید و چون این گوشی هدیه و کادو بود یکی دیگه از محل خودمون با 100 تومان کمتر از دی جی کالا خریدم از همین جا تبریک میگم به مدیر دی جی کالا که تونست یا بی نظمی و خدمات بد قسمت خدمات پس از فروش این بی اعتمادی رو ایجاد کنه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    -------------
    دی جی کالا
    دیجی کالا
    اینم برای تگش

14. این کاربر از aryanco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دوستان امروز داشتم مرتکب اشتباه خرید از دیجی کالا میشدم.صبح یه هارد 4ترا وسترن سفارش دادم البته خدا را شکر زدم موقع تحویل کالا پول را بهشون بدم.بعد از چند دقیقه یه خانمی از دیجی کالا تماس گرفت که شما یه سفارش هارد دارید ما سه شنبه به شما تحویل میدیم.بش گفتم امروز شنبه است و باید یکشنبه تحویل بدید گفت نه ما این کالا را موجود نداریم وباید تا دوشنبه آخر وقت صبر کنید کالا را ما تحویل بگیریم و سه شنبه واسه شما میفرستیم .بش گفتم شما موجودی نداری چرا تو سایت زدی موجود است گفت دیگه روال کار ما اینه.بش گفتم کنسلش کن نمیخوام گفت باشه و لغوش کرد. البته هر 20 ثانیه ای حرف نمیزد معلوم نیست چی کار میکنن.خدا را شکر ازشون خرید نکردم همون هارد را از بازار با قیمت 490 خرید ولی دیجی کالا 510 میداد.واقعا خرید از دیجی یه اشتباه بزرگه.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان امروز داشتم مرتکب اشتباه خرید از دیجی کالا میشدم.صبح یه هارد 4ترا وسترن سفارش دادم البته خدا را شکر زدم موقع تحویل کالا پول را بهشون بدم.بعد از چند دقیقه یه خانمی از دیجی کالا تماس گرفت که شما یه سفارش هارد دارید ما سه شنبه به شما تحویل میدیم.بش گفتم امروز شنبه است و باید یکشنبه تحویل بدید گفت نه ما این کالا را موجود نداریم وباید تا دوشنبه آخر وقت صبر کنید کالا را ما تحویل بگیریم و سه شنبه واسه شما میفرستیم .بش گفتم شما موجودی نداری چرا تو سایت زدی موجود است گفت دیگه روال کار ما اینه.بش گفتم کنسلش کن نمیخوام گفت باشه و لغوش کرد. البته هر 20 ثانیه ای حرف نمیزد معلوم نیست چی کار میکنن.خدا را شکر ازشون خرید نکردم همون هارد را از بازار با قیمت 490 خرید ولی دیجی کالا 510 میداد.واقعا خرید از دیجی یه اشتباه بزرگه.
    قطعات کامپیوتر به هیچ وجه از دیجیکالا نخرید. سایت های بهتری مثل لیون و مقداد و.. هستن که تخصصشون فروش قطعات کامپویتر هست و البته قیمت هاشون هم بهتره.

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

البته قیمت بهتری از این هم میتوانستید پیدا کنید ولی خوشبختانه سایت سیاست کاملا گمراه کننده ایی در پیش گرفته ارسال کالا رایگان که اصلا به این شکل نیست و کاملا زیرکانه بر روی محصولات کشیده میشه چند روز پیش ال جی جی۲ را در قسمت پیشنهاد ویژه گذاشته بود ۹۹۹ هزار تومان در صورتی که در شهر ما قیمت این محصول با گارانتی ۹۱۵ تومان بود اینجاست که سود حاصل از محصول و ارسال رایگان به دست میاد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •