دوستان این سیستم پیش بینی شدس فکر کنم مثل کرایسیس 2 باشه
دوستان این سیستم پیش بینی شدس فکر کنم مثل کرایسیس 2 باشه
خب این اشتباهه دیگه! از این پیش بینی ها زیاد میاد باید صبر کرد یکی دو ماهه مونده به انتشار بازی سیستم مورد نیاز اعلام میشهدوستان این سیستم پیش بینی شدس فکر کنم مثل کرایسیس 2 باشه
همین یه پست بی مورد باعث میشه که یه سری پست داده بشه که پای یه قضیه دیگه وسط بیاد که اصلا ربطی هم به این تاپیک نداشت و به خاطر همین الکی یه صفحه تاپیک جلو میره! خواهشا رعایت کنید و سرنوشت این تاپیک مقدس رو مثل تاپیک بعضی بازی ها دچار نکنید که 300 صفحه میرن جلو ولی یه ذره بار فنی ندارن! سعی کنید اینجا مسائل فنی رو مطرح کنید و به جای اینکه بازیو با یه بازی کوچیکتر مقایسه کنید فقط در مورد همین بازی پست بدین....
دوستان راستی اگه بخوای گرافیک یک گیگ بزاری بید رمت DDR3 باشه؟
اون تریلر 10 دقیقه ای رو از لایو دان کردم دیدم هرچند بیشترش تکراری بود اما واقعا ارزش بارها دیدن داره . خیلی عالی درست کردن . کاری ندارم میتونه بهترین گرافیک باشه یا نه اما بدون شک واقعی ترین گرافیک خواهد بود . کاملا حس جنگ واقعی رو منتقل میکنه حتی تو همین تریلرها . بدون شک یه شاهکار به تمام معنا خواهد بود .
الان یکیو دیدم شبکه هفت اومده بود، مثلا کارشناس گیم بود
خیلی جالبه که بعد از این همه بازی جدید و قشنگ تر که جای بحث بیشتری داره ... هنوزم گیر دادن به سام ماجراجو که چقد نکته ی انحرافی داره اگه بازی کنید کافر میشید![]()
حالا کاری به این ندارم ... یه نکته ای داشت که یه کم به این بازی ربط داره.
میگفت کشورایی مثل آمریکا که میخوان با یه کشور بجنگن مثلا لبنان، قبلش میان بازیشو میدن بیرون تا افکار رو به سمت هدف خودشون بکشن ...
بنابراین آماده ی جنگ آمریکا و ایران باشید سال 2014![]()
گفتم بگم که آماده باشید تا اون موقع شاید میدان نبردمون دیگه مجازی نباشه![]()
!!!BUG
از یه همچین بازیی یه همچین باگی واقعا جای بحث داره، هرچند Pre-Alpha باشه!!
منتظر جنگ جهانی باید باشیم نه یه جنگ بین دو کشور!بنابراین آماده ی جنگ آمریکا و ایران باشید سال 2014
خودتون دارین میگین Pre-Alpha.تا تاریخ انتشار زمان زیادی مونده،حتما این مشکلات حل میشن...از یه همچین بازیی یه همچین باگی واقعا جای بحث داره، هرچند Pre-Alpha باشه!!
معمولآ تریلر بازیها که نمایش داده میشه اونم اگر با تاریخ منتشر شدنش فاصله زیاد داشته باشه یه سری از این مشکلات دیده میشه و چیز جدیدی نیست.مهم نسخه اصلی و نهایی بازی هست.از یه همچین بازیی یه همچین باگی واقعا جای بحث داره، هرچند Pre-Alpha باشه!!
یعنی توی این بازی باید ایرانی ها رو هم بکشیم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)