این پچ رو نسخه ی دارینوس نصب می شه؟
این پچ رو نسخه ی دارینوس نصب می شه؟
خیر ... امکان نصب این پچ رسمی بر روی نسخه های دستکاری شده وجود نداره.
البته که هست جناب مهدی خان
ممنون ... درسته
این یکی از سخت ترین تسک های مافیاست که باید خیلی سریع خودتو به لب دریا برسونی و با تیر قفل روی دست اون خانوم رو بزنی ...
و یکی از اجایب این گیم
دقیقا
اقا یکم توضیح بدین نقل قول بالایی چی بید ؟ زمان ما این قضایا نبود ! زن ، قفل ، اسمون ... جریان چیه ؟توی این قسمت فری راید یه زن هست که در کنار دریا روی یه چوب بسته شده و یه چیزی از آسمون میاد و میزنتش! اونجا رو باید چیکار کنم؟ اگه میشه راهنمایی کنید.
این ماله free ride extreeme که حتما توش نرفتی
ممنون ... خیلی مفصل و کامل بود ...این ماله free ride extreeme که حتما توش نرفتی
توی این فری راید چیکار باید بکنی ؟ ماموریت انجام میدی مثل بازی اصلی ؟
خوب کامله دیگه.یک سری ماموریت انحرافیه.فک کنم 20 تا بود یا 19 تا.هر ماموریتو که تموم کنی یک ماشین میده در حد تیم ملی.که تو فری راید ازش میشه استفاده کرد.ماموریتها رو هم یک آدمای لباس سفیدی کنار خیابون میدن
اهان ... این شد ، دستت دَد نکنهخوب کامله دیگه.یک سری ماموریت انحرافیه.فک کنم 20 تا بود یا 19 تا.هر ماموریتو که تموم کنی یک ماشین میده در حد تیم ملی.که تو فری راید ازش میشه استفاده کرد.ماموریتها رو هم یک آدمای لباس سفیدی کنار خیابون میدن![]()
بابا خیلی سخته این مرحله هاش- وقتتو هدر نده برا رد کردنشدر ضمن امضات به شدت تایید میشه
من توی مرحله آخر گیر کردم اه اعصابمو خورد کردهبرای اینکه همش جونم کم میشه و کشته میشم نمیشه یک کاری کنم که جونش بینهایت بشه شماها راهی ندارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)