کلا به درد همون کنسول میخوره روی پی سی که عذاب باهاش بازی کردن.
واسه کسایی خوبه که دوست دارن موقع بازی کردن زجر بکشن نه مثل ماها که دوست داریم از بازی کردن لذت بریم![]()
کلا به درد همون کنسول میخوره روی پی سی که عذاب باهاش بازی کردن.
واسه کسایی خوبه که دوست دارن موقع بازی کردن زجر بکشن نه مثل ماها که دوست داریم از بازی کردن لذت بریم![]()
نخیر اشتباه به عرضتون رسوندن.
واسه کسانیه که قابلیت و توانایی انجام بازی های دشوار رو دارن و به عزیزان نوب توصیه میشه که طرف این بازی نرن![]()
قربان شما من برم با این توانایی های منحصر به فردتون
اصلا شما خداوندگار گیم و ما نوب کال آو دیوتی باز اونم با ترینر و روی مود تووووووووو ایزی![]()
ممنون امین جان یه سوال دیگه اینکه واسه رفتن تو dlcبازی باید چیکار کرد؟
سلام اول باید Lordvessel رو در جای خودش قرار داده باشی بعد باید درDarkroot Basin جای اون اژدهای هفت سر (Hydra) از تو آبا بری سمت چپ بعد اون جا یک Golden Crystal Golem هست که باید بکشیش و وقتی ناپدید شد از داخلش یک زن به نام Dusk of Oolasile آزاد میشه بعد باید باهاش صحبت کنی و جواب yes بدی کلا تو این بازی این طور که من احتمال میدم برای اینکه سیر داستانی هر کسی (NPC) طی بشه باید باهاش صحبت کنی تا جایی که حرفاش تموم بشه و حرف تکراری بزنه خلاصه بعدش که باهاش صحبت کردی باید بازی یک بار reload بشه مثلا بیای بیرون از بازی و بعد دوباره بری تو یا اینکه بمیری یا از homward bone یا جادوی homward که miracle هست استفاده کنی و بازم کلا تو این بازی برای اینکه اتفاقی بیافته یا کاری که کردی اثرش رو بزاره باید یک بار بازی reload بشه.بعد اگه دوباره بیای همین جا یه آیتمی اون ته آبا دیده میشه که ست لباس زنه هست بعدا هم اگه بری جلوی همون جا که Hydra بوده کنار یه سنگ بزرگ یه summon sign میبینی که میتونی اونجا اون زنه رو ظاهر کنی که جادوهای sorcery خوبی میفروشه که البته باید قبلش Hydra رو بکشی وگرنه زنه رو میکشه البته برای رفتن به dlc فکر نکنم صحبت کردن با Dusk of Oolasile در اونجا لازم باشه بعد از این کارا اگه آیتمی به نام broken pendant داشته باشید انتهای همون آبا همون جایی که آیتم ست لباس رو پیدا کردی یک دریچه ی سیاه باز میشه از اونجا وارد dlc میشی که اولین محلش اسمش Sanctuary Garden هست اما برای پیدا کردن آیتم broken pendant باید بری به The Duke's Archives بعد از اولین bone fire که آسان سور سوار میشی میری بالا بعد از چند تا Undead Crystal Soldier یک Crystal Golem گوشه ی دیوار هست که اگه بکشیش broken pendant رو بدست میاری تمام! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aminkhoob; 12-08-2013 at 07:03.
البته بازی اونقدرها هم سخت نیست . حتی نسخه prepare to die .
من یه چند ساعتی فقط زمان برد که به سختی بازی عادت کنم و بعدش دیگه راحت میشه بازی رو بازی کرد . غولهای بازی که کلا اسونن مگه یکی دوتاشون مثل کالامیت یا مانوس که باید خوب جاخالی بدی و من که دور اول بازی فقط توی مبارزه با کالامیت بود که بیشتر از دو بار باهاش جنگیدم تا شکستش دادم . البته بستگی به بیلدت هم داره دیگه که کدوم غول واست سخت یا اسون باشه .
دشمنهای معمولی مخصوصا گنده هاشون که هی respawn میشن بدترین دشمنهان . حتی مینی باس ها هم راحتن . اما من بیشتر از همه توی این بازی به خاطر پرتگاههای بدش افتادم . خدا میدونه چند بار توی crystal cave یا tomb of the giants افتادم پایین . چقدر امتیاز از دست دادم .
به هر حال بازی واسه من لااقل توی دور اول خیلی سخت نبود و فقط افتادن ها روی اعصاب بود که بعضی وقتها میخواستم دسته رو بشکونم .
با سلام من این رو تازه دارم میرم
بازی خوبیه با گیم پلی اش حال کردم
کمی ابداعات جدید وجودداره
که در آینده فکر کنم بر یازی های دیگه تاثیر باره
در حد بازی هایی مثل فال آوت و هالف لایف بود که نو آوری های خوبی
برای صنعت دنیای بازی به همراه داشتن
dark souls ii هم این ماه فکر کنم برای ps3 میاد منتظرم کی نسخه pc بیاد سریع بگیرم
فقط بازی سختیه
باید دست گرمی زیاد بازی کنید تا دستتون روون بشه کمی هم فکرکنم زبان لازمه بلد باشید
اگه میشه این فایل مد رو دوباره در یک مرکز آپلود ایرانی آپلود کنید ممنون میشم
چون مدیافایر برداشته از اینجا
ویک راهنمایی کنید فایل رو کجا کپی کنیم مرسی![]()
Last edited by mahpesar; 07-10-2013 at 01:48.
توی فایلهای قدیمیم که گشتم اینو پیدا کردم فکر کنم همین باشه . البته واسه من که fps رو میاورد پایین . چون به صورت پلاگینه . اگه سیستمت نسبتا خوبه اینو نصب کن . توی پوشه خود بازی هم باید کپی کنی محتویاتش رو .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام میشه دوستان راهنمای کنن
مجیک رو چطور باید از منو فعال کرد من با کلاس THIF دارم میرم
TALISMAN هم خریدم دو تا جادو FORCE و SEEK GUIDANCE هم دارم
ولی نمیدونم چطور کار میکنن لول فیس من هم از بالای 12 شده
اول اینکه شما باید بدونی که سه نوع مجیک تو بازی هست :
1- Sorcery که با عصای جادو کار می کنه
2- Miracle که با Talisman کار می کنه
3- Pyromancy که با دستکش مخصوصش کار می کنه
شما احتمالن جادو های نوع دوم رو برداشتی :
باید به جای سلاح اون Talisman رو بگیری دستت، و جادو ها رو هم توی Bonfire ها می تونی تعیین کنی چون تعداد محدودی جادو می تونی برداری .
حالا شما با زدن دکمه ی بالا می تونی جادوی خودتو (از بین اونایی که توی بون فایر انتخاب کردی) برداری و با اتک دادن با اون دستی که Talisman رو گرفتی اون جادو رو اجرا می کنی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)