مرسیییی خیلی ممنون رد کردم.![]()
مرسیییی خیلی ممنون رد کردم.![]()
شما اون وسیله ایی که قدرت طناب رو زیاد می کنه رو گرفتید؟(وسیله ایی که از یک طرف غول هیکل میگیری)اگه گرفتید و تکون نیمخوری شما با یک باگ طرفی اینقدر از چک پوینت بیا تا درست بشه.اپدیت جدید رو هم بریزید
سلام .
دوستان من تو راحت ترین جای ممکن گیر کردم !
اونجائی که دستای لارا بسته داری فرار میکنه و لایه یه جای چوبی مخفی میشه اما پیداش میکنن ، وقتی یارو بش میگه بیا بیرون و یه دایره نمایش داده میشه که ما باید کلیک کنیم تا بش ضربه بزنه ، من رو هر جای اون دایره که میزنم فرقی نمیکنه و اون یارو خفش میکنه !چیکار کنم ؟!
![]()
وقتی دایره به کوچکترین حد خودش رسید اون موقع F رو بزن.
ای بابا من گیر یه سوتیه بزرگ افتادم فکر نکنم درست شه
من تو 51 درصد بازی هستم اونجایی که باید تو کشتی دنبال Alex بگردی ولی وقتی الکس رو پیدا کردم ظاهرا باید با تیرکمون اون قلاب روبروی در رو به او ن ترانس برق گیر بندازی که راه باز شه بری پیش الکس
ولی نکته قابل توجه اینه که من تیر تیرکمونم تموم شده و بدونه تیر تیر کمون هم نمیشه اینجا رو رد کرد و وقتی هم میخوام برگردم برم عقب تیر پیدا کنم راهی برای باز گشت نیست به خاطر اینکه از یه جای بلندی پریده پایین ودیگه نمیتونه بره بالا .
ترخدا یه کمکی بکنید با درجه هارد اومدم اصلا حسش نیست دوباره از اول برم یه بارم تو بازی دارکسایدرز 2 همچین مشکلی برام پیش اومدم
خواهشا اگه کسی سیو ی داره که تا 40 50 در صد رفته باشه برام اپ کنه کلا حدود 100KB هستش خیلی سریع اپ میشه ثواب داره
دوستان یه سوال دیگه داشتم !
اونجاهائی که نیاز به بردن مشعل به جاهای مثل زیر آبشاره چیکار کنیم ؟! یعنی طوری نشه که آب مشعل رو خاموش کنه !
هر وقت برسی به منطقه Base Exterior مشعل آپگرید میشه طوری که دیگه با نگه داشتن دکمه E لارا مشعل رو آتیش میکنه... یه چیزی مث سنگ چخماق میمونه.
بچه ها اینجا گیر کردم چیکار کنم ؟
همین جا که همه صف کشیدن و یه غول بزرگی هم هست . عکسش رو گذاشتم ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسیر دست چپ رو برین. باید آویزون بشین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)