تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 132 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1317

نام تاپيک: Atrix | گوشي قدرتمند موتورلا با پردازنده ي دو هسته اي و صفحه نمايش 4 اينچي

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

بعدش هر چی فکر میکنم بغیر از این آتریکس نمیتونم گوشی دیگه ای رو بگیرم هر کدوم یه نقطه ضعفی دارن ولی این هم سخت افزار و هم طراحیش عالیه اندازه اش هم خیلی خوبه خدا کنه زودتر بیاد تو بازار ایران
    ببخشید میشه ایراد های lgo2 و sgs2 رو بگی چون من بین این 3تا گوشی موندم کدوم رو بگیرم

2. این کاربر از arashbi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jabarmandumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سامسونگ اس2 از نظر سخت افزاری ظاهرا که خیلی عالیه ولی از نظر طراحی تا حدود زیادی همون طراحی اس9000 رو تداعی میکنه وبا سابقه ای که از سامسونگ دارم جنس بدنه اش زیاد با کیفیت نیست و مشکل دیگه اون اندازه اونه که به نظر من بزرگه و به راحتی تو جیب جا نمیگیره شاید بگین این نقطه ظعفها زیاد مهم نیست ولی در عمل و هنگام استفاده خیلی مورد توجه فرار میگیره مخصوصا که از نظر طولی حدود7.5 سانتی متر با هم اختلاف دارن از نظر پردازنده هر دو دو هسته ای هستن و درسته که اس2 1.2 هست و آتریکس 1 گیگا هرتز ولی در عمل مطمئن باشید تفاوتی با هم در اجرای نرم افزارها ندارن که بخوایم پول بیشتری رو هزینه بکنیم.
    در مورد lgo2xهم میشه گفت همون عیبهای سامسونگ شامل اون میشه همون اندازه به اضافه ضخامت بیشتر و از نظر مشخصات سخت افزاری برابر با آتریکس .
    میمونه دو مورد اول صفحه نمایش دوم دوربین درسته که صفحه نمایش اس2 سوپر امولید هست و عمق رنگ مشکی تو این نوع صفحه زیاد ولی هنگام کار که تجربه اس9000 و آیفون 4 رو داشتم با هم دیگه اختلاف خیلی جزیی داشتن و یه نکته مهم تو آتریکس رزولوشن بالای اونه که تقریبا اولین گوشیه هست که داره به رزولوشین رتینا نزدیک میشه و از سامسونگ و ال جی بالاتر هست تازه مهمتر اینه که این رزولوشن تو یه صفحه 4 اینچی به دست اومده در حالی که صفحه ال جی و سامسونگ 4.3 هست .
    در مورد دوربین ال جی و سامسونگ هر دو بهتر عمل کردن ولی ملاک انتخاب من برای خرید یه گوشی هیچوقت دوربین نیست و اعتقاد دارم که یه گوشی هیچوقت نمیتونه جای یه دوربین رو بگیره هر چند 8 و5 و12 مگا پیکسل روی گوشیها بیشتر عدد هستن تا واقعیت چون اگه تجربه چند گوشی مختلف رو داشته باشین قبول دارین که بیشتر دوربین های 8 مگا پیکسل روی گوشیها با وجود جدیدتر بودن توان رقابت با ان95 نوکیا و کا850 سونی رو ندارن

4. 3 کاربر از jabarmandumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jabarmandumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ببخشید اشتباها در پست بالا اندازه صفحه نمایش ال جی رو 4.3 گفتم که 4 هست
    یه نکته دیگه که یادم رفت بگم باطریه این سه گوشیه که برای آتریکس1930 اس2 1650و ال جی 1500 میلی آمپره که طبیعتا اینجا هم آتریکس موفق تره
    . نکته آخر هم همیشه کیفیت گوشیهای موتورولا خیلی بالا بوده و قابل قیاس با بقیه نیست ولی متاسفانه تو ایران به علت یه سری دلایل خیلیها تجربه استفاده از موتورولا رو نداشتن

6. 2 کاربر از jabarmandumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

سامسونگ اس2 از نظر سخت افزاری ظاهرا که خیلی عالیه ولی از نظر طراحی تا حدود زیادی همون طراحی اس9000 رو تداعی میکنه
    این برای من زیاد مهم نیست و نبوده
    و مشکل دیگه اون اندازه اونه که به نظر من بزرگه و به راحتی تو جیب جا نمیگیره
    یکی از دلایلی که بین این 3 تا گیر بودم همین بود چون من میخوام صفحه نمایشش بزرگ باشه ((هرچی بزرگتر بهتر))
    اعتقاد دارم که یه گوشی هیچوقت نمیتونه جای یه دوربین رو بگیره هر چند 8 و5 و12 مگا پیکسل روی گوشیها بیشتر عدد هستن تا واقعیت چون اگه تجربه چند گوشی مختلف رو داشته باشین قبول دارین که بیشتر دوربین های 8 مگا پیکسل روی گوشیها با وجود جدیدتر بودن توان رقابت با ان95 نوکیا و کا850 سونی رو ندارن
    اینو 100% باهات موافقم . حتی گوشی N95 هم باز نمیتونه کار یه دوربین عکس برداری حرفه ای 5 مگاپیکسل رو بکنه خودم دیدم تفاوت یه دوربین و موبایل رو
    یه نکته دیگه که یادم رفت بگم باطریه این سه گوشیه که برای آتریکس1930 اس2 1650و ال جی 1500 میلی آمپره که طبیعتا اینجا هم آتریکس موفق تره
    یکی از دلایلی که هنوز از اتریکس خوشم میاد اینه ((خدایش باتری رو حال کنید))
    ولی متاسفانه تو ایران به علت یه سری دلایل خیلیها تجربه استفاده از موتورولا رو نداشتن
    متاسفانه تو شهرستان ((که من هستم)) کلا موتورولا نمیارن اگه هم بیارن به هیچ عنوان خدمات پس از فروش گارانتی و تعمیر نداره ((این خیلی بده که اگه خراب شد باید تا خود تهران بیام بدم تعمیر))

8. 3 کاربر از arashbi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zare57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همه اين گوشي ها به اندازه خودشون خوب هستند و ادم دلش ميخواد از هر كدومش داشته باشه .
    ولي دل رفته به سمت اتريكس جون ، ديگه نميشه كاريش كرد.
    اميدوارم هر چه زودتر به داخل برسه و همه شما و اونايي كه ميخوان اين گوشي را داشته باشن بتونن بخرنش.
    Last edited by zare57; 14-04-2011 at 22:29.

10. 4 کاربر از zare57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

و بالاخره بررسی تخصصی آتریکس در gsmarena . آتریکس وارد میشود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آتریکس حتی با آندروید 2.2 هم به گالاکسی2 با 2.3 برتری پیدا کرد . به قول بعضی ها گالاکسی 2 هم به زانو در آمد

atrix

lg optimus

samsung gs2
    Last edited by fire159; 16-04-2011 at 09:56.

12. 6 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anonymous13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یک نگاه سطحی به این رویوو کردم . زیاد کامل نبود . اما من رو کاملا" قانع کرد که آتریکس از لحاظ قدرت رقیب نداره .و تو خریدش دیگه شک ندارم .
    چون تو اکثر تست ها اول و دوم بود و تازه آتریکس با آندروید 2.2 به این رکوردها رسیده که خیلی جالبه .
    ال جی هم نمایش خوبی داشت .

14. 5 کاربر از Anonymous13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عالیه!
    البته با توجه به این که قراره پردازنده گالکسی 2 به 1.2 گیگاهرتز ارتقاء پیدا کنه، بعید میدونم آتریکس از پسش بر بیاد.
    هر چند از موتورولا اصلاً بعید نیست!
    Last edited by matin_vv; 16-04-2011 at 15:21.

16. 2 کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

والا حاج اقا مورتازین که بنچش از گالاکسی 2 این هست.حالا کدومشون روی زانو هستن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر از mahroo_z1
    Last edited by hoha881; 16-04-2011 at 16:43.

18. 2 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

اقا gsm که نوشته صفحه این گوشی از نزدیک پیکسل انداخته بوده ! مگه میشه ؟!

20. 2 کاربر از sltavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •