نه فعلا کسی از لینک بازی و کرک بازی پست اول دانلود نکنه مشکل داره
ایشالا به همین زودیا لینک سالم قرار داده میشه که همه بتونن با خیال راحت دانلود کنن![]()
نه فعلا کسی از لینک بازی و کرک بازی پست اول دانلود نکنه مشکل داره
ایشالا به همین زودیا لینک سالم قرار داده میشه که همه بتونن با خیال راحت دانلود کنن![]()
دوست من فعلا ساده ترین و مطمئن ترین راه برای بدست آوردن این بازی خرید بازی هست که البته توی فروشگاه ها خیلی خیلی کم هست ولی میتونین از این سایت خریداری کنید
maniyasoft
دوستان اگه میشه یکی دو روز واسه خرید بازی دست نگه دارین من بازی رو که خودم از مانیا سافت خریدم رو دادم یکی از دوستام آپلود کنه طی یکی دو روز آینده فکر کنم درست بشه اون دیگه 100% سالم و هیچ مشکلی نداره
![]()
رضا جان اون لینک بازی وکرک رو از پست اول فعلا حذف کن که تا چند روز آینده که لینک سالم رو میذاری فعلا کسی اون لینک خراب رو دانلود نکنه
پاکش کردم آخه یه آدم مطمئن تو پی سی این کرک گذاشته بود.رضا جان اون لینک بازی وکرک رو از پست اول فعلا حذف کن که تا چند روز آینده که لینک سالم رو میذاری فعلا کسی اون لینک خراب رو دانلود نکنه![]()
دلیل نمیشه چون آدم مطمئنی هست لینک هایی که میذاره خراب نباشه شاید تست نکرده فقط پیدا کرده گذاشته توی تاپیک ولی به هر حال زیاد مهم نیست خودت بازی رو آپلود کن بذار که دیگه مشکل نصب واجرا نداشته باشیم فقط به مد و بزک کردن کامیون ها بپردازیم تا Euro truck simulator 2 بیاد ببینیم چه جوری هست
موفق باشی![]()
من هم به همین دلیل که مطمئن بود دیگه بدون امتحان گذاشتم
ولی بدبختی اگه یورو تراک2 بیاد باید دنبال کرک اون باشیم![]()
خوب این یه درس عبرتی شد که تمام لینک هایی رو که هرکسی میزاره تست بکنی که بعدش به مشکل بر نخوری
حالا بذار یوروتراک 2 بیاد برای کرکش هم یک فکری میکنیم
من که تا بیاد دانلود دیگه نمیکنم چون به دردسرش نمی ارزه سریع سفارش میدم و میخرم که با خیال راحت بازی کنم![]()
کسی اطلاعی از تاریخ دقیق بازی Euro truck simulator 2 داره![]()
دوستان من تو سایتای خارجی که میرم برای دانلود 370 MB هستش ولی نوشته دمو چون قیمت فول ورژنش 44$ هستش
حالا اینی که شما ها بازی میکنین همین دموشه؟؟؟بعد با کرک هم میشه فول ورژنش کرد؟؟؟
(چون بعضی دموها با کرک کار نمی کنن!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)