اون عکسو خودم دستکاری کردم اینکه خیلی تابلوست خودشم فاکه خواستم یه شوخی کرده باشم. ولی خودمونیم بعضیها آیکیوشون خیلی در سطح پایین قرار داره
کامینگ اکتبر![]()
اون عکسو خودم دستکاری کردم اینکه خیلی تابلوست خودشم فاکه خواستم یه شوخی کرده باشم. ولی خودمونیم بعضیها آیکیوشون خیلی در سطح پایین قرار داره
کامینگ اکتبر![]()
Last edited by morteza_m2n; 06-08-2007 at 10:13.
سلام
اولا فاک نه و فِیک! دوما خودتون سوتی دادین تقصیر را میندازین گردن آی کیوی ملت!!
اوووووووووووووووووووووووو ووه بابا من یه شوخی کردم هر بچه ی کوچولویی میفهمه که این عکس الکیه حالا شما هی اولا دوما کنفاک فیک مگه اینجا کلاس درسه؟ سوتی چیه اصلا سوتی ندادم یه شوخی کردم ولی مثل اینکه شما نتونستی اینو درک کنی بیخیال بابا
![]()
سلام.ببخشید که نتونستم همه صفحات تایپیک را بخونم و ممکنه سوالام تکراری باشه.
1- سیستم مورد نیاز یرای بازی؟
2- چقدر دیگه میاد تو ایران؟
چند عکس:
![]()
1- برای پی سی نمیاد. فقط X360 و Ps3.سلام.ببخشید که نتونستم همه صفحات تایپیک را بخونم و ممکنه سوالام تکراری باشه.
1- سیستم مورد نیاز یرای بازی؟
2- چقدر دیگه میاد تو ایران؟
چند عکس:
2- به محض اینکه لینک دانلود نسخه ی X360 روی نت قرار بگیره. برای Ps3 به محض اینکه از کشورهای همسایه سیدی ارجینال بیاد.
سلام
من چند روز پيش رفته بود سيرجان خونهي خالم
پسر خالم يك بازي داشت به اسم Gta6 اول فكر كردم همون Gta5 هسا كه دستكاري شده ولي وقتي كمي بازي كرديم ديدم نه كلي با Gta5 فررق داره ميشه يكي توضيح بده اين بازي چي بود؟
احتمالا یا Vice city Stories بوده یا liberty City Stories.سلام
من چند روز پيش رفته بود سيرجان خونهي خالم
پسر خالم يك بازي داشت به اسم Gta6 اول فكر كردم همون Gta5 هسا كه دستكاري شده ولي وقتي كمي بازي كرديم ديدم نه كلي با Gta5 فررق داره ميشه يكي توضيح بده اين بازي چي بود؟
شاید هم ازین بازیهای رایترهای ایرانی بوده.
این بازی تا آپریل پخش نمیشه!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
میدونین چرا؟
شرکت سونی لعنتی T2 رو مجبور کرده(یعنی پول داده)که ورژن X360 و PS3 باید با هم بیان
برای چی واسه pc نمی آید.مگه ما چه گناهی کردیم.واسه pc اصلا نمی آید یا فعلا؟
قیمت X360 و PS3 چنده؟
معلوم نیست. شاید هم اومد اما 1 سال دیگه.برای چی واسه pc نمی آید.مگه ما چه گناهی کردیم.واسه pc اصلا نمی آید یا فعلا؟
قیمت X360 و PS3 چنده؟
قیمت PS3 حدود 800000 تومن هست و X360 معمولی 300000 تومن. میتونی از فروم سایتهایی مثل بازی سنتر برای خرید کمک بگیری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)