اقا بالاخره میشه یه کاراکتر خودمون بسازیم یا خود بازی کاراکتر خاص داره؟
اقا بالاخره میشه یه کاراکتر خودمون بسازیم یا خود بازی کاراکتر خاص داره؟
کاراکتر خودتون رو کاملا میتونید بسازید. از نژاد گرفته تا لباس و هر چیز دیگری...
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
آره راحت میتونی روی High بازی کنی.
شما هم همینطور. راحت میتونی بازی کنی.خو یکی جواب ما رو هم بده![]()
Last edited by aristocrat; 01-11-2011 at 21:35.
[QUOTE=aristocrat;6596263]کاراکتر خودتون رو کاملا میتونید بسازید. از نژاد گرفته تا لباس و هر چیز دیگری...
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
بابا خیالم راحت شد اخه تو تریلرا فقط یک کاراکتر بیشتر نبود.
میگم این winterhold کجاست؟!یعنی توش چی کارا میشه کرد؟
اون 8 صفحه رو خوندم یارو آخرش رسیده بود به اینجا و خیلی خوشحال بود ولی 3 ساعتش تموم شده بود بعد که داشت میرفت مسئول ازش پرسید چطور بود گفت تازه رسیده بودم اونجا داشتم حال میکردم!یارو گفته جالبه!به فکرت نزد اسب گیر بیاری؟!3 ساعت راه رفتی!
یارو از همه چیز تعریف کرده جز Companion سیستم!گفته بود هوش پایینی دارن یاراتون تو 3 ساعتی که بازی کرده دیده فناناپذیرن اصلا یارش قابل مردن نبوده!یه جایی رسیده با 3 تا موجود خفن یارش عقب مونده از این رفته با موجودات بجنگه ولی زنده مونده خودشو رسونده!ایکاش این AI رفقارو زیاد کنن!اینطوری خیلی بد میشه!فناپذیر باشن حس واقعی بودن بهتون دست میده!
زبانت خوبه هاتوی آبلیویون هم companion داشتیم اما زیاد ازشون استفاده نمیکردم آخه دلم براشون میسوخت
راستی اسکایریم 4 گیگ رم میخواد پس باید ویندوزت سون 64 بیت باشه تا 4 گیگ رم رو ساپورت کنه.
Last edited by aristocrat; 01-11-2011 at 21:49.
میگم این winterhold کجاست؟!یعنی توش چی کارا میشه کرد؟
Winterhold:.
Winterhold is a major city located on the northeastern tip of Skyrim. It is the home of the College of Winterhold
College of Winterhold
The College of Winterhold is a faction that the player has the option of joining. It is the equivalent of the Mages Guild from earlier Elder Scrolls games, in that it is the guild with the most relevance for magically-inclined players
The College is located in Winterhold and contains the Ysmir Collective which is a large library, attracting many scholars from all over Tamriel and making the College quite a multi-cultural location.
Achievements related to the College of Winterhold are:
Gatekeeper -- Join the College of Winterhold
Revealing the Unseen -- Complete "Revealing the Unseen"
Eye of Magnus -- Complete "The Eye of Magnus"
یه نصیحت :
هرگز در مورد بازی که بازی نکردی اینجوری نظر نده حتی اگه Skyrim باشه
هیچوقت یادم نمیره که EVIL 5 رو قبل از اومدن بهترین بازی تاریخ میدونستم !
هروقت اونم بازی کردم میام نظرمو در مورد بهترین نقش آفرینی سال میدم .
+
نه نیستم ، یه لینکی ، دعوتنامه ای ، چیزی بده ما هم بیایم![]()
ممنون!یعنی اونم این مشکل بود؟!نکنه برطرفش نکنن؟!سایتا برای ضعف AI راحت نمره پایین میدن!زبانت خوبه هاتوی آبلیویون هم companion داشتیم اما زیاد ازشون استفاده نمیکردم آخه دلم براشون میسوخت
![]()
مطمئنی؟!عوض نکنم رو High نمیکشه؟!بدبختی من 64 دوست ندارمراستی اسکایریم 4 گیگ رم میخواد پس باید ویندوزت سون 64 بیت باشه تا 4 گیگ رم رو ساپورت کنه.
32 بیت مگه رم 4 گیگ منو ساپورت نمیکنه؟!
موافقم
خیلی از بازی ها بودن که فکر میکردیم بهترین بازیه اما.........
ولی بیاید نفوذ بد نزنیم ( انشالله که بعد از ریلیز بازی همه اینجوری باشیم :)
-----------------
من هنوز Oblivion رو تموم نکردم تازه به حذب Dark Brotherhood پیوستم
خیلی قشنگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)