عكس از اونجايي كه هستي بذار
دوستان سلام کمک کنید لطفا.
من تو یه مرحله موندم .
که تو یه اتاق یه کاپیتان ایستاده بعد یهو اون موجودات پرنده عجیب حمله میکنن و خلاصه دمو که تموم میشه تو این اتاق که تقریبا آتیش هم گرفته موندم با همون یارو کاپیتانه و یه عده آدم و یه زنه که داره یه مرده رو به هوش میاره فقط هم یه در هستش که بسته شده و یه کلت هم رو میزه نمیدونم چیکار کنم. همش تو اتاق میچرخم
با سلام به شما عزیزان.من در قسمتی از کرایسیس که از غار خارج می شوم و بعد به محلی از نقشه می روم .وقتی که می رسم از سقف خانه ای می یایم پایین که یه دمو میده که به همه جا نگاه میکنه بعد یه جونور به من حمله می کنه که یکی مثل خودم میاد و به اون شلیک می کنه بعد هم دمو تموم میشه که پرافیت رفته و میگه از پرافیت حفاظت کن اما نه منبع گرمایی هست نه هیچ چیز دیگه.خواهش می کنم کامل برام توضیح بدید حیاتی
منابع گرمایی همون اجسام در حال سوختن هستن. تو مسیرت راحت دیده میشن.
دوستان سلام کمک کنید لطفا.
من تو یه مرحله موندم .
که تو یه اتاق یه کاپیتان ایستاده بعد یهو اون موجودات پرنده عجیب حمله میکنن و خلاصه دمو که تموم میشه تو این اتاق که تقریبا آتیش هم گرفته موندم با همون یارو کاپیتانه و یه عده آدم و یه زنه که داره یه مرده رو به هوش میاره فقط هم یه در هستش که بسته شده و یه کلت هم رو میزه نمیدونم چیکار کنم. همش تو اتاق میچرخم
نه.منبع گرمایی نیست.همه جا سنگه پرافیت هم نیست.من یه جا خوندم باید یه اسلحه پیدا کنم درسته ؟ میشه یه سیو بعد از اینکه از اوجا خارج شدیم بذارید با تشکر.فقط بی زحمت راپید شیر نباشه.بازم ممنون که سریع جواب میدین
خودت رو در حالت "قدرت ماکسیمم" قرار بده. تنها راه خروجی یه در داغون شده هستش. با مشت بهش ضربه بزن!
Last edited by havas_1980; 16-12-2007 at 19:02.
تون اون منطقه که محاصره شدی 5 سری به تو و دوستت حمله میشه. سریع همشون رو بکش بعدش مسیر باترکیدن صخره ها باز میشه. از اسلحه دوستت استفاده کنی بهتره.
Last edited by havas_1980; 16-12-2007 at 19:32.
به خدا همه جارو گشتم اسلحه نبود . نیم ساعت هم واستادم چیزی حمله نکرد تورو خدا اگه سیو بعد از ترکیدن صخره هارو دارید بدید.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)