ما که زیاد پست گذاشتیم که بچه هایی که دارن استفاده میکنن نظرشون رو بگن و عکس بذارن ولی خبری نشده!
ما که زیاد پست گذاشتیم که بچه هایی که دارن استفاده میکنن نظرشون رو بگن و عکس بذارن ولی خبری نشده!
سلام به همه بچه ها من یه چند روزی نبودم شرمنده مادر بزرگم فوت کرده بود نتونستم دیگه جواب بدم
اقا این 2285 که خریدم مانیتور عالیه ولی 23720 رو ترجیح میدم اینم صلیقست دیگه نه چیز دیگه.
در ضمن اصفهان مثل اینکه همه مانیتورارو داره این فروشنده اینجا گفت تهران نداره ولی اصفهان دارن. در ضمن 2285 full hd هستش این دوست ما میگه نه
اقا تو ایران ما مانیتورای 23720 2285 2485 حتی این 27 اینچشم خوبه البته همشون با قیمت واقعیشون نه هرکی هرچی دوست داشت قیمت بده.
چند نفر موافقن؟
اولیش من!!!!
راستی شما چند خریدی؟؟؟
من فکر کردم 2485 خریدین!!!
میشه چند تا هم عکس از مانیتور بذارید دوستان استفاده کنن؟؟؟
اینم فعلن یه دونه عکس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این واسه خودته یا از اینترنت برداشتی؟؟؟؟خیلی شلوغه چیزی معلوم نیست!
عکس مستقیم بذار از حالت های مختلف وضوح تصویر مشخص باشه!خیلی ها تو این تاپیک سر در گم موندن!
دستت درد نکنه مال همسایه نیستش که مال منه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه اینا خیلی بهتر شد!
کاش لینک اصلی عکس رو میذاشتی بزرگتر میتونستیم ببینیم!![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم سایز اصلیشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کسی خواست بازم بزارم
سلام
دوست من توی کاتالوگ سامسونگ رو هم اگه ببینی زیر 23720 آرم FULL HD رو زده ولی برای 2285 نزده. یه جایی قبلا خوندم که FULL HD تو کمتر از 23 معنا پیدا نمیکنه یعنی حال نمیده! البته برای من هم این زیاد مهم نیست. من زیاد بازی نمیکنم.
راستی به عکسهات لینک مستقیم بده. توی همین سایتی که آپلود کردی هم لینک کوچیک شده رو میده هم لینک مستقیم برای تصویر بزرگ.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)