خداروشکر
آقا من فکر مینم اگر تو مسابقاتی که نماینده ما طلا نمیگیره ژاپنیها و کره ای ها و چینیها طلا بگیرن خیلی به نفعمون میشه چون فرصت رقیبامون که تو توزیع مدال بازیهای آسیایی دنبال ما هستن از دستشون میره
حميدرضا قليپور در ووشو
خديجه آزادپور در ووشو
محسن محمد سيفي در ووشو
عليرضا نصرآزاداني در تكواندو
يوسف كرمي در تكواندو
محسن شادي در قايقراني
محمد باقري معتمد در تكواندو
بهداد سليمي در دسته +105 كيلوگرم وزنهبرداري
سعيد عبدولي در كشتي فرنگي
اميد نوروزي در كشتي فرنگي
بابك قرباني در كشتي فرنگي
طالب نعمتپور در كشتي فرنگي
ذبيحالله پورشيب در كاراته
جمال ميرزايي در كشتي آزاد
صادق گودرزي در كشتي آزاد
احسان حدادي در پرتاب ديسك
احمدرضا طالبيان در قايقراني
سجاد مرادي در دوي 800 متر
رضا يزداني در كشتي آزاد
جاسم ويشگاهي در كاراته
خداروشکر
آقا من فکر مینم اگر تو مسابقاتی که نماینده ما طلا نمیگیره ژاپنیها و کره ای ها و چینیها طلا بگیرن خیلی به نفعمون میشه چون فرصت رقیبامون که تو توزیع مدال بازیهای آسیایی دنبال ما هستن از دستشون میره
نعمت پور و قرباني بردند و به فينال رسيدند
نعمتپور به فینال رسید فینال با کره بازی داره
بابک قربانی هم برای طلا با حریف قزاق بازی میکنه
کره ایه سخت تره قزاقه هم آسون اومد بالا تو نیمه با اردنی داشت
در مورد خانم توکلی ایشون در مسابقات 7 گانه هستند یعنی در 7 ماده دو میدانی مسابقه می دند و جمع انها برندگان را مشخص می کند . بله ! ایشون در ماده پرش ارتفاع اول شد . (در کل شرکت کنندگان نه در گروه) . من مسابقه شو دیدم تماشاچی ها کلی تشویقش می کردند . در اخرین پرش هم می خواست 1/77 رو بپره گزارشگر می گفت اگه بپره رکورد ایران رو می زنه که متاسفانه نتونست . در ماده 100 متر هم 6 ام شد . تا اینجا در مجموع دوم هست اما فکر کنم در ادامه کار خیلی سختی برای کسب مدال داره . ظهر حدود ساعت 12:30 به وقت خودمون باید در پرتاب وزنه شرکت کنه . ساعت 14:20 هم در 200 متر مسابقه می ده.
کسانی هم که می خوان از طریق رادیو ورزش دنبال کنند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوچرخه سواری جاده بعد از 4 ساعت تموم شد مقام نیوردن البته فاصله ها نزدیک بود
میگم بچه ها کسی سایتی سراغ داره که دوره های گذشته بازیهای آسیایی مخصوصاً 2006 و مدالاهای کشورا تو رشته های مختلف رو زده باشه ؟
چون با این کار ببینم کشورایی که دنبالمون هستن ورزشای مدال آورشون مونده یا نه حساب کنیم ببینیم چقد شانس موندن در رده 4 رو داریم
ویکی پیدا متاسفانه کشور خودمونو زده بقیه رو چیزی ننوشته (تو چه رشته مدال آورده بودن)
کشتی آزاد و کاراته در بخش زنان و مردان هنوز مونده که امید کسب مدال طلا در هر دو بخش برامون خیلی بالاس. به نظرم ایشالله که به راحتی میتونیم همین رتبه ی 4 ام رو نگه داریم. رشته هایی مث والیبال و فوتبال و تا حدودی بسکتبال هم امید کسب مدال طلا دارند.
دوستان میتونید از مسابقه های مختلف عکس بگذارید؟
ممنون.
البته هنوز خیلی ورزشا باقی موندن الان تونستم آمار دوتا از کشورای برتر دوره قبل رو ببینم چین تایپه اکثر ورزشاش تموم شده ولی هند ورزشای مدال آورش زیاده و هنوز کلیش مونده تایلندم معلوم نیست طلا چندتا شانس طلا داره خلاصه باید دعا کنیم اونا خراب کنن تو دوره قبل به جز سه تیم اول 5 تا کشور بالای 10 تا طلا داشتن ! ایران خیلی خوب کار کرد و 6 ام شد البته واقعاً جای خوشحالی داره قزاقستانی که دوره قبل 23 طلا آورده بود این دوره وضعش خوب نیست ایشالا بقیشونم موفق نمیشن مثل گذشته ظاهر بشن
همچنان منتظرم اگر سایتی تو زمینه آمار دوره های قبل دارید معرفی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)