تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 284 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب دوستان بزرگوار
    ببخشيد داشتم توي نت سرچ ميکردم براي خريد ريش تراش؛ اتفاقي اينجارو ديدم خيلي خوشحال شدم

ممنون ميشم از دوستان عزيز يکي راهنماييم کنه در مورد خريد يه ريش با ايجادکمترين حساسيت روي صورت؛ قيمتش مهم نيست هرچقدر باشه فرقي نداره فقط صفر بزنه و بدون کمترين حساسيت!

چند نفر به من مدلهاي پاناسونيک اي اس-ال اي62 و 92 رو پيشنهاد کردن؛ اين دو مدل مورد تاييد شما دوستان مطلع براي صورت من ميباشد يانه؟ ضمنا اين دو تفاوتشون فقط در پايه هاي شستشودهندشون هست؟ و اينکه اين پايه هاي شستشو دهنده واقعا به کار ميآد يا يه چيز بيشتر تزئيني محسوب ميشه و نبودنش هم فرق چنداني نداره؟
    باتشکر از دوستان عزيز

ولي بدون حساسيت چون صورتم خيلي حساسه!

ضمنا تفاوت(ES-LA panasonic) اي اس - ال اي 62 و 92 آخرين مدلهاي پاناسونيک در چيه؟ فقط در پايه هاي شستشو دهندشون هست؟

و آيا به نظر شما اين پايه ها کارآمد هستند يا بيشتر يه چيز دست و پاگير محسوب ميشه و تزئيني وتبليغي هستن؟
    ممنونم موفق باشيد
    Last edited by Ezel; 25-07-2011 at 20:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

دوستان تو محدوده 50 تومن ریش تراش چی پیشنهاد می کنید؟
    فقط ميتونين از ريش تراشهاي فيليپس بخريد.

سلام و عرض ادب دوستان بزرگوار
    ببخشيد داشتم توي نت سرچ ميکردم براي خريد ريش تراش؛ اتفاقي اينجارو ديدم خيلي خوشحال شدم

ممنون ميشم از دوستان عزيز يکي راهنماييم کنه در مورد خريد يه ريش با ايجادکمترين حساسيت روي صورت؛ قيمتش مهم نيست هرچقدر باشه فرقي نداره فقط صفر بزنه و بدون کمترين حساسيت!

چند نفر به من مدلهاي پاناسونيک اي اس-ال اي62 و 92 رو پيشنهاد کردن؛ اين دو مدل مورد تاييد شما دوستان مطلع براي صورت من ميباشد يانه؟ ضمنا اين دو تفاوتشون فقط در پايه هاي شستشودهندشون هست؟ و اينکه اين پايه هاي شستشو دهنده واقعا به کار ميآد يا يه چيز بيشتر تزئيني محسوب ميشه و نبودنش هم فرق چنداني نداره؟
    باتشکر از دوستان عزيز

ولي بدون حساسيت چون صورتم خيلي حساسه!

ضمنا تفاوت(ES-LA panasonic) اي اس - ال اي 62 و 92 آخرين مدلهاي پاناسونيک در چيه؟ فقط در پايه هاي شستشو دهندشون هست؟

و آيا به نظر شما اين پايه ها کارآمد هستند يا بيشتر يه چيز دست و پاگير محسوب ميشه و تزئيني وتبليغي هستن؟
    ممنونم موفق باشيد
    ببينيد در مورد تفاوت اين دو مدلي كه شما گفتين بايد عرض كنم كه فرقشون فقط در پايه هاي شستشو هستش.مدل 62 اين پايه رو نداره ولي 92 داره.پايه شستشو به هيچ وجه دست و پاگير نيست و خيلي هم كارآيي داره.تفاوت قيمت اين دو مدل هم 100 تومنه.در ضمن اينو بگم كه شما ميتوني مدل سفارش آمريكا اين دو مدل يعني 63 و 93 رو خريد كنين.با كيفيت خيلي بهتر و قيمت بسيار كمتر.
    براون سري7 هم ريش تراش خوبيه ولي به پاي اين نميرسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

فقط ميتونين از ريش تراشهاي فيليپس بخريد.

ببينيد در مورد تفاوت اين دو مدلي كه شما گفتين بايد عرض كنم كه فرقشون فقط در پايه هاي شستشو هستش.مدل 62 اين پايه رو نداره ولي 92 داره.پايه شستشو به هيچ وجه دست و پاگير نيست و خيلي هم كارآيي داره.تفاوت قيمت اين دو مدل هم 100 تومنه.در ضمن اينو بگم كه شما ميتوني مدل سفارش آمريكا اين دو مدل يعني 63 و 93 رو خريد كنين.با كيفيت خيلي بهتر و قيمت بسيار كمتر.
    براون سري7 هم ريش تراش خوبيه ولي به پاي اين نميرسه
    سلام عزيزم
    ممنونم ازينکه جوابم رو داديد؛ خيلي لطف کرديد
    آيا اون مدل 63 و 93 که فرموديد سفارش آمريکاست توي ايران پيدا ميشه؟ و از همه مهمتر قطعات مصرفي که داره توي ايران پيدا ميشه؟
    اخه اصولا اين ريش تراشها بعد يه مدت لازم ميشه که بعضي از قطعاتشون تعويض بشن؛ لوازم يا قطعات يدکيش پيدا ميشه؟
    ضمنا آيا طبق فرمايش شما اين سفارش آمريکا توي ايران گارانتي معتبر دارن يا نه؟
    ممنون ميشم بفرماييد از کجا ميتونم اين مدلهاي 63-93 پاناسونيک رو تهيه کنم؟
    ممنونم داداش گلم
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سلام عزيزم
    ممنونم ازينکه جوابم رو داديد؛ خيلي لطف کرديد
    آيا اون مدل 63 و 93 که فرموديد سفارش آمريکاست توي ايران پيدا ميشه؟ و از همه مهمتر قطعات مصرفي که داره توي ايران پيدا ميشه؟
    اخه اصولا اين ريش تراشها بعد يه مدت لازم ميشه که بعضي از قطعاتشون تعويض بشن؛ لوازم يا قطعات يدکيش پيدا ميشه؟
    ضمنا آيا طبق فرمايش شما اين سفارش آمريکا توي ايران گارانتي معتبر دارن يا نه؟
    ممنون ميشم بفرماييد از کجا ميتونم اين مدلهاي 63-93 پاناسونيک رو تهيه کنم؟
    ممنونم داداش گلم
    موفق باشيد
    سلام
    بهتون پيغام خصوصي زدم.چك كنيد

داره خودمونی میشه samira065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من هنوز بین بروان 7 و پاناسونیک گیر کردم
    آخه بروان 7 هم خیلی طرفدار داره و ظاهرا برای پوستهای حساس عالیه
    فقط نمی دونم کدومشون برای اصلاح زیر گلو و چانه و اینها .. راحت ترن؟

در ضمن از ریش تراشایی که از ته ته اصلاح می کنند اصلا خوشم نمیاد.
    چیه صورت آقایون رو هم مثل صورت زنها نرم و سفید می کنند!

مهمترین فاکتور اینه که نرم و راحت بزنه. جوش نزنه . درد نیاد. قرمز نشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

اينكه ميگين خوشتون نمياد صورت آقايون هم مثل خانوما باشه براون سري 7 هم همينطور اصلاح ميكنه.
    ميدونيد چرا براون سري 7 تو ايران خيلي طرفدار داره؟ چون پاناسونيك هنوز جا نيفتاده.در صورتيكه پاناسونيك دور موتورش نسبت به براون خيلي بالاتره( 14000 دور در دقيقه) و هم از تيغهاي بهتري براي اين ريش تراش نسبت به راون استفاده شده. هر دو مورد هم براي پوستهاي حساس خوب هستند. نه جوش ميزنه نه قرمز ميكنه و نه درد داره

7. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Youssoph's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من سری ۷ براون خریدم و پشیمان هستم و حس میکنم که پولمو دور ریختم. به پوست هرکی سازگار هست به من یکی نمیسازه و دقیقا مثل پاناسونیک ۱۰ سال پیش میمونه با این تفاوت که صفر هم نمیزنه. (من دو روز یه بار استفاده میکنم) روی گردن و زیر چونه منو خوب نمیزنه (از پاناسونیک هم بدتر. ۱۰ بار باید بکشی رو پوست تا کامل بزنه) و باز هم جوش میزنه و سوزش دارم. از افتر شیو استفاده میکنم و مسائل بهداشتی پوست رو هم کاملا رعایت میکنم. فروشنده میگفت به طور کامل ضد آب نیست و فقط میتونی فویلشو زیر آب بگیری. (راست و دروغشو نمیدونم). بعد از سه بار اصلاح باتری مزخرفش کاملا خالی میشه. من واقعا تعجب کردم که دوستان از یه همچین جنس آشغالی انقدر تعریف کردن که ما هم رفتیم و خریدیم!

9. این کاربر از Youssoph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samira065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من سری ۷ براون خریدم و پشیمان هستم و حس میکنم که پولمو دور ریختم. به پوست هرکی سازگار هست به من یکی نمیسازه و دقیقا مثل پاناسونیک ۱۰ سال پیش میمونه با این تفاوت که صفر هم نمیزنه. (من دو روز یه بار استفاده میکنم) روی گردن و زیر چونه منو خوب نمیزنه (از پاناسونیک هم بدتر. ۱۰ بار باید بکشی رو پوست تا کامل بزنه) و باز هم جوش میزنه و سوزش دارم. از افتر شیو استفاده میکنم و مسائل بهداشتی پوست رو هم کاملا رعایت میکنم. فروشنده میگفت به طور کامل ضد آب نیست و فقط میتونی فویلشو زیر آب بگیری. (راست و دروغشو نمیدونم). بعد از سه بار اصلاح باتری مزخرفش کاملا خالی میشه. من واقعا تعجب کردم که دوستان از یه همچین جنس آشغالی انقدر تعریف کردن که ما هم رفتیم و خریدیم!
    جدی؟؟
    ای بابا....
    خیلی بد شد که , حالا چقدر هزینه کرده بودین؟
    شاید ازین چینی ها بوده..؟

نقل قول نوشته شده توسط schumi_268
    اينكه ميگين خوشتون نمياد صورت آقايون هم مثل خانوما باشه براون سري 7 هم همينطور اصلاح ميكنه.
    ميدونيد چرا براون سري 7 تو ايران خيلي طرفدار داره؟ چون پاناسونيك هنوز جا نيفتاده.در صورتيكه پاناسونيك دور موتورش نسبت به براون خيلي بالاتره( 14000 دور در دقيقه) و هم از تيغهاي بهتري براي اين ريش تراش نسبت به راون استفاده شده. هر دو مورد هم براي پوستهاي حساس خوب هستند. نه جوش ميزنه نه قرمز ميكنه و نه درد داره
    پاناسونیکو میشه جوری تنظیم کرد که از ته ته نزنه؟
    Last edited by samira065; 27-07-2011 at 18:45.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

پاناسونیکو میشه جوری تنظیم کرد که از ته ته نزنه؟
    نميدونم ولي فك نكنم كه بشه تنظيمش كرد.اگه نميخواايد از ته بزنه فقط و فقط بايد موزر يا فيليپس و با رمينگتون رو بخريد.موزرو كه فك كنم بدونين چيه.قيمت آلمانيش حدود 35 تومنه.چينيش خيلي خيلي زياده تو بازار براي تشخيص جنس چينيش از اصلش راحترين راه و بهترين راه كابل برقشه كه بايد سفيد باشه.مشكياش هم چيني داره هم اصل هستند كه اين ديگه بايد خيلي دقت كنيد تشخيص بدين.

عكس از يه نمونه ماشين اصلاح فيليپس:

قيمت اين مدل حدود 120 تومنه و از ته هم نميزنه.
    عكس از يه نمونه ماشين اصلاح رمينگتون:
    رمينگتون BHT600 كه قيمتش حدود 90 تومنه.شارژيه و داراي سه تيغ براي اندازه اصلاحه.

اين هم عكس از ماشين اصلاح پاناسونيك.
    پاناسونيك ER 1611 كه قيمتش حدود 160-170 تومنه.شارژيه.

به جز اينگونه ماشينهاي اصلاح نميتونيد چيزي انتخاب كنيد كه از ته نزنه.به اين گونه ماشينها ميگن ماشين اصلاح نه ريش تراش

12. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان من سه ساله براون 360 كمپلت (8995) دارم به نظر شما ارزش داره با سري 7 مدل 790 تعويض كنم ؟ ريش تراش فعليم يه مقدار طول ميكشه گردن رو اصلاح كنه و كيفيت اصلاح گردن مثل صورت نيست ، البته فويل و تيغه سالم است و كند نشده .
    Last edited by 22arash; 31-07-2011 at 23:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •