تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 97 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 962

نام تاپيک: آموزش ورود به منوی مخفی تلویزیون های جدید LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام مجدد من براساس راهنمایی شما کشور را به ترکیه تغییر دادم وحالا کانالها از شماره یک شروع می شود ضمنا تلویزیون دارای سیبستم دیجیتال می باشد فقط راه تغییر کشورهای اروپایی به اسیا وایران را نمی دانم در منوی مخفی ان ez adjust وجود دارد و tool option 1 راانتخاب می کنم قسمت کانتری را نمی اوردبه نظرخود م باید راهی برای تغییر کشورهای اروپایی پیدا شودمثلا فایل اپدیت ان اگر وجود داشته باشدشاید مشکل حل شود بهر صورت من منتظر راهنمایی های شما می باشم واز شما متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام چگونه متوجه بشوم که قابلیت پخش hd را دارد یا نه ضمنا اگر راهی برای حذف کشورهای اروپایی هست لطفا راهنمایی بفرمایید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام چگونه متوجه بشوم که قابلیت پخش hd را دارد یا نه ضمنا اگر راهی برای حذف کشورهای اروپایی هست لطفا راهنمایی بفرمایید
    دوست عزیز
    مطلب زیر را بدقت بخوانید
    برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدل‌ها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبه‌روی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR اینکار برای فارسی کردن است(در برخی مدل‌ها به AU) که آسیا است تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانال‌ها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و می‌توانید با جستجوی کانال‌ها بدون هیچ واسطه‌ای شبکه‌های دیجیتال را دریافت نمایید.
    نکته: در برخی مدل‌ها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته می‌شود.
    توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

یک تلویزیون LED LG مدل 50LN540S-ZA دارم که زبان فارسی را پشتیبانی نمی کند.
    برای افزودن زبان فارسی چه باید کرد؟
    راهی هست؟
    گارانتی نداره؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

یک تلویزیون LED LG مدل 50LN540S-ZA دارم که زبان فارسی را پشتیبانی نمی کند.
    برای افزودن زبان فارسی چه باید کرد؟
    راهی هست؟
    گارانتی نداره؟
    دوست عزیز
    وقتی که وارد منوی مخفی شدید از مطلب بالا استفاده کنید

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز
    وقتی که وارد منوی مخفی شدید از مطلب بالا استفاده کنید
    یعنی برای این مدل هم که LED هست، روش های گفته شده در این تاپیک جوابگو خواهد بود؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یعنی برای این مدل هم که LED هست، روش های گفته شده در این تاپیک جوابگو خواهد بود؟
    دوست عزیز
    بله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

باسلام منوی مخفی ez adjust می باشد ولی tool option1 را دارد وtool option3 را من ندیدم چگونه به ان قسمت بروم
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان ؛ tv بنده که از بانه خریدم 55LM7610 بوده و دارای منوی فارسی است. برای فعال سازی گیرنده دیجیتال با سرویس کار الجی تماس گرفتم اومد وقتی با کنترل مخصوص وارد منوی مخفی شدیم گزینه country Grroup کلاً غیرفعال بود و امکان تغییر نداشت. دوستمون جناب rajabi748 هم این مشکل رو دارند. لطفا اگه کسی راهی بلده راهنمایی کنه ممنون میشیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اساس کار احتیاط به همان شیوه قبلی است و به سرویس منو دست نزنید که اکثر فروم ها میگویند با احتیاط وارد اس ام شوید . سرویس منو از تجارب افرادی که سالیان دراز تخصص لازم را کسب نمو ده اند تشکیل شده از . تعداد سال هایی به اندازه 1000 سال تجربه همه این افراد .شما میتوانید از راه های دیگری دیجیتال را بگیرید بدون آنکه تی وی خور را اوراق کنید . موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •