چیسيد افشين قطبي![]()
منم نگفتم بهترین تیم تاریخ
گفتم یکی از بهترین تیمامون
بعدشم من اصلا قبول ندارم که اون تیم،تیم داغونی بودش
اتفاقا تیم خیلی خوبیم بود که قلعه نوعی با تاکتیک و ارنج اشتباهش به بادش داد
در ضمن تنها کسیم که حاضر به زدن پنالتی نشد علی کریمی بود که اصولا تو بازیای ملی پنالتی نمیزنه،حتی تو نیمه نهایی جام ملتا بین ایران و چین هم پنالتی نزدش،هم مهدوی کیا پنالتی زد هم زندی پنالتی زد،نکونام هم مامور زدن پنالتی پنجم بود که بهش نوبت نرسید پس الکی فرافکنی نکنه
من نگفتم فقط فدراسیون مقصره ولی از دید من مقصر اصلی فدراسیون و سازمان تربیت بدنی هستش با انتخابای اشتباهشون در درجه اول
به بهانه حذف سوال برانگیز تیم نوجوانان
این مربی چگونه روی نیمکت ایران نشست؟
تیم فوتبال نوجوانان کشورمان که عنوان قهرمان دوره گذشته مسابقات آسیایی را یدک می کشید، اینبار حذف شد تا باز هم خیلی ها بپرسند «اکبر محمدی» از کجا آمد و چگونه سر مربی تیم ایران شد؟!
سرویس ورزشی برنا
آنهایی که طی ماههای اخیر به دفعات پیرامون عملکرد غلامحسین پیروانی لب به انتقاد گشوده اند و در کمیته فنی فدراسیون فوتبال به موشکافی درباره این تیم دست زده اند، حالا پس از شکست تیم نوجوانان سکوت اختیار کردهاند!
«اکبر محمدی»، همان فردی که هدایت تیم نوجوانان را در مسابقات اخیر عهده دار بود، پس از حذف نوجوانان کشورمان به عذرخواهی اکتفا کرده است اما ایکاش آنهایی که این مربی گمنام را ناگهان روی نیمکت تیم ایران نشاندند، از ره صد ساله ای که این مربی یک شبه طی کرد سخن بگویند.
آقایان کفاشیان، تاج و معینی که در مصاحبه کردن ید طولایی دارند،امروز نباید سکوت اختیار کنند.
حذف تیم قهرمان از مرحله گروهی عجیب است اما نه به اندازه انتصاب فردی که سابقه روشنی در مربیگری ندارد و ناگهان سرمربی تیم نوجوانان ایران می شود لذا منتظر هستیم تا آقایان مسئول، درباره این عجایب توضیحات قانع کننده ای ارائه بدهند.
پيشنهاد 2 ميليون دلاري رايکارد براي هدايت تيم ايران
سرمربي اخراجي گالاتاسراي ترکيه پيشنهاد 2 ميليون دلاري براي هدايت تيم ملي ايران داده است.
خبرآنلاین ، سرمربی اخراجی گالاتاسرای ترکیه پیشنهاد 2 میلیون دلاری برای هدایت تیم ملی ایران داده است.
در حالی که هنور کمیته مورد نظر برای انتخاب سرمربی جدید تیم ملی ایران پس از جام ملتها تشکیل نشده است بسیاری از واسطهها در تلاشند تا با دادن پیشنهاد به مسئولان فدراسیون فوتبال مربیان مورد نظر خود را جانشین افشین قطبی در تیم ملی کنند.
در این بین مدیر برنامههای فرانک رایکارد سرمربی اسبق بارسلونا که قرار بود شرایط حضور این مربی را در استیلآذین را فراهم کند مذاکرات با این مربی معروف هلندی برای هدایت تیم ملی ایران را آغاز کرده است.
طبق شنیدهها در همان مذاکرات اولیه رایکارد مبلغ دو میلیون دلاری را پیشنهاد داده است.
این در حالی است که رایکارد چند هفته پیش و به دلیل عدم نتیجهگیری در گالاتاسرای از این تیم اخراج شده است.
چندی پیش هم شایعه شده بود که رایکارد قرار است جانشین پیم وربیک در تیم ملی استرالیا شود که عدم توافق طرفین مانع از این انتقال شد.
پيامدهاي بيانيه طعنهآميز افشين قطبي
آمادهباش به ابراهيمزاده براي جام ملتها!
انتشار بيانيه خداحافظي افشين قطبي از تيم ملي ايران پس از جام ملتهاي آسيا، مهمترين خبر آخر هفته فوتبال ايران بود.
سرمربي تيم ملي كه پس از علني شدن جستوجوي مديران ارشد ورزش كشور براي يافتن يك مربي تراز اول خارجي ودل بستن به او براي صعود به جامجهاني 2014 سكوت را ترجيح داد، ناگهان در اقدامي انتحاري اعلام كرد علاقهاي به حضور در تيم ملي پس از جام ملتهاي آسيا ندارد و ترجيح ميدهد از آن پس مسير ديگري را براي ادامه دوران مربيگرياش آغاز كند.
تهران امروز : قطبي در اين بيانيه اعلام كرده چشمهاي زيادي به دنبال صندلي اوست و با تفكر و تعمق فراوان و مشورت با دوستان نزديك خود تصميم به خداحافظي پس از جام ملتها گرفته است.
قطبي صبح ديروز در يك برنامه زنده تلويزيوني حاضر شد و با ادبياتي آميخته به احترام و كنايه دلايل اين تصميم ناگهاني را بازگو كرد. او كه گفته ميشد به دليل التهاب حنجره قادر به صحبت كردن نيست كاملا سلامت به نظر ميرسيد و از هر دري با مجري برنامه سخن گفت. سرمربي تيم ملي دور كردن حواشي از اطراف تيم ملي را دليل اصلي اين اقدام خود برشمرد و اين در حالي است كه بيميلي قطبي به ادامه همكاري با تيم ملي بيترديد از اين پس حواشي بيشتري را ايجاد خواهد كرد. با تمام اين حرف و حديثها به نظر ميرسد افشين قطبي در تصميم خود جدي است و در تفسير آن ميگويد: «اين يك فيلم هندي نيست.
من نميخواهم يك داستان در اين مورد درست كنم. چشم خيليها به اين صندلي است و اميدوارم پس از من بهترين فرد براي هدايت تيم ملي ايران انتخاب شود. برخي ميگويند من خارجي هستم. وقتي منافعشان به خطر ميافتد، ميگويند بايد مربي خارجي بياوريم. وقتي در آمريكا زندگي ميكردم من را ايراني ميدانستند اما حالا كه به وطن خودم آمدهام خيلي از كارشناسان و همكاران خودم مرا ايراني نميشناسند و اين من را دلشكسته ميكند. مشكل اصلي اين است كه ما همديگر را قبول نداريم. وقتي خودمان، خودمان را قبول نداريم، چطور توقع داريم خارجيها ما را قبول داشته باشند.»
قطبي با دفاع از كارنامهاش در تيم ملي ايران به نوعي مراسم خداحافظي را به جا ميآورد و اميدوار است قهرماني در جام ملتهاي آسيا نقطه پايان اين كارنامه باشد:«در سال 2010 ، 14 بازي ملي انجام داديم كه 13 بازي خارج از خانه بوده و 9 پيروزي بهدست آورديم. 12 بازي بدون باخت داشتهايم. ما در ايتاليا با لاتزيو بازي كرديم. همه آن موقع به ما انتقاد كردند اما همان تيم لاتزيو اكنون در صدر جدول ايتالياست. ارمنستان را برديم اما همه مسخرهمان كردند. در بازي با برزيل هم برخي كارشناسان اعلام كردند اين فقط نامي از برزيل بوده و احتمالا بازيكناني مانند پاتو، آلوز و نيلمار را كه از بازيكنان بزرگ و گرانقيمت دنيا هستند را نديدند.
من احساس ميكنم ما در كارشناسيهايمان بيشتر ديدگاههاي شخصي را داخل ميكنيم و اين به ورزش ضرر ميزند. متاسفانه پس از آن بازي خوب مقابل برزيل، وقتي ژاپن، آرژانتين را يك بر صفر شكست ميدهد، رسانههاي ما به اين بازي ميپردازند و ما را مورد انتقاد قرار ميدهند. آنها توجه نميكنند آرژانتين پس از 28 ساعت پرواز به ژاپن آمده و همه بازيكنانش را در اختيار نداشت. همان ژاپن چند روز بعد به مصاف كره رفت و در همان ورزشگاهي كه ما كره را يك بر صفر برديم، با اين تيم مساوي كرد اما راجع به اين بازي دوم هيچ رسانهاي سخن نگفت.»
بيانيه افشين قطبي بهطور حتم خوشايند مسئولان فدراسيون فوتبال و سازمان تربيتبدني نخواهد بود و بعيد نيست آنها مقابل اين اتفاق جبهه بگيرند. اين بيانيه به ظاهر محترمانه در واقع پاسخ كوبندهاي بود به شايعه قطع همكاري با افشين قطبي پس از جام ملتهاي آسيا و اكنون آقاي سرمربي يك قدم از سازمان و فدراسيون پيش است.
از فدراسيون فوتبال خبر ميرسد به زودي جلسهاي بين مسئولان سازمان و فدراسيون براي بررسي اين ماجرا برگزار خواهد شد و حتي به منصور ابراهيمزاده براي نشستن روي صندلي تيم ملي در جام ملتها آماده باش داده شده است.
tabnak.ir
سلام، من سرمربی تیم ملی هستم / قصه زیبای قطبی و رفتگر
برای رفتگر زحمتکش، کارش مهمتر از عکس گرفتن با افشین قطبی بود.
قطبی زیر پلاکاردی تبلیغاتی از بنیاد دل شیر ایستاده بود و عکاسان گرم عکس گرفتن از او بودند که چشمش افتاد به رفتگری که داشت از آن دور، زبالهها را جمع میکرد. او سوژهاش را یافته بود: «بچهها برویم سمت این مرد زحمتکش. او یک شیردل واقعی است.» افشین خودش را به رفتگر رساند و صدایش کرد. مرد که از این همه توجه ناگهانی و دوربینهایی که به سمتش گرفته بودند تعجب کرده بود به اطرافش نگاه میکرد. او نه افشین را میشناخت و نه اصلاً میدانست اینجا چه خبر است. اتفاقی که باعث شد تا افشین ناچار شود برایش توضیح دهد: «سلام من سرمربی تیم ملی فوتبال هستم، مرا میشناسی؟» پرسشی که پاسخی منفی داشت. اما او با درخواست گرفتن عکس یادگاری موافقت کرد. افشین برایش میگفت: «فردا عکس ما روی همه نشریات چاپ میشود.» و واکنش مرد همچنان بیتوجهی بود. او میخواست زودتر برود و کارش را انجام بدهد.
khabaronline.ir
------------------------------
قطبی و هنگامه قاضیانی و زباله زدایی از بام تهران!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم هیچ وقت ابراهیم زاده قبول نکنهحتي به منصور ابراهيمزاده براي نشستن روي صندلي تيم ملي در جام ملتها آماده باش داده شده است.
خاکپر میاوردن چی مشد![]()
كمك يك ميلياردي سازمان تربيت بدني به فدراسيون فوتبال
علي سعيدلو، رئيس سازمان تربيت بدني پس از بازديد از اردوي تيم اميد در كمپ تيمهاي ملي اعلام كرد: در جلسه ويژهاي كه عصر امروز با علي كفاشيان و افشين قطبي، رئيس فدراسيون و سرمربي تيم ملي برگزار شد، مبلغ يك ميليارد تومان به فدراسيون فوتبال اختصاص داده شد تا فدراسيون ديگر بابت مسائل مالي دغدغهاي نداشته باشد.
سعيدلو در هنگام ورود خبرنگاران به سالن اجتماعات در حالي كه جلسهاش با مليپوشان اميد به پايان رسيده بود به شوخي رو به كفاشيان كرد و گفت: رئيس فدراسيون فوتبال پولدار و وضع مالياش خوب است، چرا كه امروز يك ميليارد تومان به وي كمك كرديم.
در پايان اين جلسه ملي پوشان همراه با سعيدلو و كفاشيان عكس يادگاري انداختند.
فعلا اینو بخورید تا بقیش بیاد!![]()
به نظر من بهترین سرمربی تیم ایران برانکو بود و باید دوباره بیارنش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)