من 24 مرداد نقدی 30 روزه نوشتم، تهران. هنوز آماده تخصیصه. هییییییییییچ خبری هم نیست
من 24 مرداد نقدی 30 روزه نوشتم، تهران. هنوز آماده تخصیصه. هییییییییییچ خبری هم نیست
راه اول جواب نداد دوست عزیز
اداره پست اصلا جواب آدمو نمیدن.
حالا این مدیریت بازاریابی و فروش مطمئنی جواب میدن؟ آدرسشو دقیق میگی بی زحمت؟
ببینم مگه نمایندگی قبل از 4500 کیلومتر مشکل ماشینو بر طرف می کنن؟ چجوری با 400 کیلومتر بردی واسه گارانتی؟
اگه اینجوریه منم ببرم . در ماشین انقدر سفت بسته میشه که 4 ستون ماشین می لرزه
سلام
دوست عزیز اگه وضعیت ماشین از آماده تخصیص تغییر کرد یا خودرو رو به سلامتی تحویل گرفتید خواهش می کنم اگه زحمتی نیست اینجا اطلاع بدین
این مشکل که ارزش نداره صبر کنین تا زمان سرویس اولیه!
ببرین بیرون پیش یه صافکار 5 تومن بهش بدین (شایدم کمتر) در ماشین رو رگلاژ کنه (مشکلی برای گارانتی هم پیش نمیاد خیالتون 100 درصد راحت)
ممکنه شما تا چند ماه کیلومتر ماشین به 4500 نرسه با این وضعیت کل اتاق ماشین به صدا می افته. تازه اگه یه مقدار اصرار کنید و محکم وایستسن خود نماینگی هم براتون انجام میده!
در ضمن نمایندگیها بعضی مشکلات حساس و اساسی رو حتی قبل از سرویس اولیه رفع می کنن ، فرض کنید بوستر ترمز ماشین مشکل پیدا کرد می توننن بگن صبر کن تا سرویس اولیه؟
دوستان عزیز *خبر جدید*
سایپا طرح فروش فوری تمام محصولات رو از رو سایت برداشته!
نزدیکترین تحویل رو هم آبان ما گذاشته!
در ضمن خبری از 131sx هم نیست فقط نوع 131sl و 131sl پایه گازسوز رو برای فروش گذاشته!
من احتمال میدم که به زودی شاهد تغییر در قیمتهای پراید عزیز باشیم و احتمالا دیگه پراید زیر 10 میلیونی نخواهیم داشت!
ولی در مورد اس ایکس کسانی که اطلاع دارن بگن چرا حذف شده؟ مشکل از کجاست؟
چه پست مسخره ای داره منطقه شما دوست عزیز.
آدرس دفتر فروش سایپا در لینک زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده هم مشکل مشابه داشتم که هرچی با شماره های فروش سایپا تماس گرفتم جواب ندادتد ولی وقتی با شماره 44196550 که مربوط به خود سایپا هست تماس گرفتم ، یه بنده خدایی گفت تماس تلفنی فایده نداره و به تلفن جواب نمی دهند ، باید حضوری بیای دفتر فروش تا کارت راه بیوفته.(من چون اونجا نبودم نیومدم و رفتم از مرکز پستی خواستم تا بسته ها را بگرده و پیداش کنه که پیدا شد)
همیشه در پیش فروش ها فقط تیپ پایه که همون SL هست را می گذارند و در توضیحات هم معمولا می نویسند که انتخاب آپشن در زمان صدور دعوتنامه و تکمیل وجه . پس در هنگام تکمیل وجه و صدور دعوتنامه می تونیید علاوه بر رنگ تیپ SX یا به عبارتی EX را انتخاب کنید.(احتمالا به خاطر قوانین از مهر تیب SX با کیسه هوا تولید می شود با نام تیپ EX)
اکثر نمایندگی ها اذیت نمی کنند و قبل از این کیلومتر هم پذیرش می کنند
ولی 131 sx ماشین خوبیه ها من 7 ماهی دارم اتاقش خوبه سرو صدا نداره برعکس پرایدهای سری قبلی (صبا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)