دوست عزیز در درجه ی اول که هر چی آدم بیشتر درس بخونه به نفع خودشه و اصلاً به سربازی ربطش نده.
ببین من یه چیزایی رو از نیروی انتظامی میدونم و همونا رو هم اینجا بهت میگم. (سپاه و ارتش هم زیاد تفاوتی نباید داشته باشه)
نیروی انتظامی به دیپلم و پایین تر از اون سردوشی میدن. همون سرباز صفر.
به لیسانسا الان دیگه سنگ بترکه ستوانسوم میدن. اونم خیلی بعیده. چون درجه ها رو کم کردن
تو نیروی انتظامی. به لیسانسا بیشتر استوار یکم میدن. (یه درجه پایین تر از ستوانسوم)
به ارشد هم والله دقیق نمیدونم ولی فک نمیکنم تو شرایط فعلی بیشتر از ستوانسوم بدن.
حقوق اینا هم بسته به هر درجه افزایش فک کنم 5 هزار تومن ِ نا قابل افزایش پیدا میکنه.
----------
در رابطه با راحتی و اینا هم تو نیروی انتظامی همه چی به شانس ربط داره و به این چی بلد باشی.
الان منی که سرباز دیپلم هستم پشت کامپیوتر هستم و تایپ میکنم ولی میشناسم آدمایی رو که
با لیسانس و درجه ستوانسوم تو کلانتری خدمت میکنن. دو تا لیسانس پیش خودمون هستن که تو
کار بایگانی و اینا هستن.
خلاصه تو نیروی انتظامی درجه زیاد مهم نیست. اهمیتی برای درجه قائل نمیشن زیاد.
ولی خوب یه خوبی که داره اینه که اگه درجه دار باشی و تو شهر خودت باشی به احتمال خیلی
زیاد سرباز تایم اداری میشی. (7 صبح تا 2 ظهر) . مثل خود من که با دیپلم تایم اداری هستم الان.
بازم میگم خود من به شخصه خدا و شانسم کمک کرد که با دیپلم این شرایط برام پیش اومد.
---------
یه چیز دیگه هم از نظر خودم میگم. درسته بالا گفتم هر چی بیشتر درس بخونی به نفع خود شخص
میشه تو آینده ی زندگی آدم ولی خوب یه چیز دیگه هم در مورد سربازی بگم که هر چی آدم زودتر
و با سن کمتر بره سربازی براش راحت تر میگذره و فشار کمتری بهش وارد میشه.
مسلماً یه شخص 20 ساله خیلی راحت تر میتونه غرورشو زیر پا بگذاره تا یه شخص 28 ساله.
تو خدمت کلی نا ملایمتی و سختی هست و کلی حرف بعضی وقتها کادریا بار ِ آدم میکنن که
هر چی سن پایین تر باشه قابل هضم تره تحمل اون سختی ها.