تو جاده ورامین هم یه همچین جایی هست (سر پل فیروز اباد) ولی واقعا اونجا ماشین خلاص باشه میره سربالایی کور مادر زاد هم اونجا رو ببینه میفهمه سر پایینی رو ماشین سربالایی میره.
تو جاده ورامین هم یه همچین جایی هست (سر پل فیروز اباد) ولی واقعا اونجا ماشین خلاص باشه میره سربالایی کور مادر زاد هم اونجا رو ببینه میفهمه سر پایینی رو ماشین سربالایی میره.
با سلام
مدتی هست که میخوام دستگاه تصفیه اب خانگی بخرم
میخوام بدونم مرکز فروش دستگاه تصفیه اب کجای تهران هست؟؟؟
ساکن تهران هستم
اگر کسی هم تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم بگه
بستگی داره عقده مربوط به چی باشه ، به تعداد انسان های راه هست برای خالی کردن عقده![]()
فک میکنم تو این جور مسافتای طولانی در خلاف جهت چرخش کره زمین پرواز میکنن تا سوخت کمتر مصرف بشه
از کجا میدونی خطای دید نیست تراز گذاشتی یا با دوربینای مهندسی اازمایش کردی؟در ضمن خطای دید رو دست کم نگیرید این حرفارم میزنید الان نیوتن تو قبر ویبره میکنهنوشته شده توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
سلام دوستان
تهرانيها پاسخ بدهند لطفاً یا هر کسی که اطلاعاتِ کافی داره :
در تهران خیابانی هست که کنار یک پارک هست (فکر کنم شهر بازی باشه ) .
این خیابون شیبدار هست اما جاذبه ی زمین در اون برعکس کار میکنه . ماشین تو سرپایینی زور میزنه اما تو سر بالائیش خودش آروم آروم میره بالا !!!!!!
آب هم ریختیم رو زمین دیدیم سر بالا میره !!!!
خطایِ چشم هم نیست . از این بابت مطمئن شدیم .
کسی میدونه جریان چیه ؟
پست مدرنیسم یعنی چی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by moh72; 14-06-2011 at 16:49.
سلام
ممنون از شما برای اطلاعاتی که زحمت کشیدین و درج کردین
بله کاملا درسته . خیابون سئول هست . کنار شهر بازی .
شیبِ این خیابون حدوداً 10-12 درجه هست .
وقتی تو خیابون بایستین بطوری که پارک سمت چپتون باشه , شما باید سر بالایی برید .
ما با دو تا تکه مقوا چپ . راستِ صورت رو پوشاندیم تا مناظر اطرافِ خیابون روی دیدمون تاثیر نذاره و فقط خیابون رو ببینیم . کاملاً مشخص بود که بالایِ خیابون کدوم طرفه پایینش کدوم طرفه بعد آب ریختیم رو آسفالت شروع کرد به بالا رفتن .
حتی خودتون هم احساس میکنین که جاذبه شما رو متمایل میکنه به سمتِ سربالائی .
حالا واسه اینکه موضوع بیشتر روشن بشه شما دوستانِ تهرانی سری به این خیابون بزنین و کنار شهر بازی تو خیابون سئول وایسین .
با دست دوطرفِ صورتتون رو بپوشونین تا فقط خیابون رو ببینین .
سعی کنین تعیین کنین که کدوم سمت بالاست و کدوم سمت پایینِِ خیابون هست .
بعد با یک بطری آب بریزین رو آسفالت و ببینین چی میشه .
حتی موقع وایسادن و راه رفتن به سما بالا و پایین ببینین تاثیر جاذبه بر شما چطوری هست .
فقط یادتون باشه مهمترین چیز اینه که بتونین دقیقاً مشخص کنین که سربالائی به کدوم سمت هست .
آزمایش کنین و نتیجه رو به ما هم خبر بدین لطفاً
با تشکر
![]()
نزدیک جم یه کوهی هست که میگن قلش نزدیکترین نقطه زمین به خورشیده و به خاطر مغناطیس خیلی بالاش ماشین رو به سمت خودش میکشه!
شاید خیابان سئول هم مغناطیس بالاست!3. مغناطيس فوق العاده قوي کوه در جهان زبانزد است و اگر در فاصله 50 تا 100 متري کوه يعني تقريبا انتهايي ترين نقطه مشخص اسفالت با ماشين توقف کني و ترمز دستي را بخوابانيد ، ماشين بجاي سر پائيني به نرمي به سمت کوه کشيده مي شود که البته همين مغناطيس براي رانندگان نا آشنا بسيار دردسر ساز بوده و تا کنون تعداد زيادي از خودروها بي اختيار با کوه تصادف کرده اند .
اینکه میگن قله کوه نزدیکترین نقطه زمین به خورشید دروغه
من هم حدس می زنم خطای دید باشه ... گاهی توی پروژه های راه سازی که حضور داریم ، مسیر کاملا سربالایی یا سرازیری دیده میشه بدون هیج شکی ... ولی وقتی شیت های برداشت نقشه بردار رو قرائت می کنیم چیزی خلاف این رو می بینیم . گاهی خطای دید اصلا باور کردنی نیست ولی دستگاه های مهندسی می تونن اون رو مشخص کنند .
پیشنهاد ساده من ... استفاده از تراز بنایی . توی بساط دست فروش های اکثر میدان های شهر هم هست به قیمت بسیار بسیار نازل .
شاد باشید .
پی نوشت : یک جاده ای هم هست اطراف "دره شهر" که فکر می کنم استان ایلام بود ... توی سفر همچین چیزی رو مشاهده کردیم که به نظر خودرو بر خلاف شیب حرکت می کرد .
پی نوشت 2 :
نزدیک ترین نقطه به خورشید کاملا اشتباه هستش !! ارتفاع تمام نقاط روی زمین نسبت به سطح دریاها که ثابت هستش سنجیده میشه یعنی همه نقاط نسبت به یک تراز کلی ... و همین که میگیم ارتفاع قله اورست 8 هزار و خرده ای هست و بلند ترین نقطه جهان به این معنی هستش که هیج نقطه ی دیگری روی زمین نسبت به سطح تراز دریا ها از این قله اورست بلند تر نیست که شامل همین قله مورد نظر شما هم میشه .
Last edited by masoud glx; 14-06-2011 at 19:52.
خیر....!! اونجا گله جاز هستش که اکثر ماشین ها توش هنگ میکنن و نمیتونن سراپایینی رو بیان پایین ولی ماشین هایی که به سمت بالا میرن،مثل برق و باد رد میشن.....!!!پی نوشت : یک جاده ای هم هست اطراف "دره شهر" که فکر می کنم استان ایلام بود ... توی سفر همچین چیزی رو مشاهده کردیم که به نظر خودرو بر خلاف شیب حرکت می کرد .
ظاهرا مغناطیسی اونجا و باعث میشه که ماشینا بهش جذب بشه و اینا!! چه میدونم....شاید همون خطای دید هستش!
نشد بپرسم: حکایت این اینترنت در سایه چیه که امریکا میخواد راه اندازی کنه؟چجوری کار میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)