آن جایی که علی صادقی جریان را فهمید . کاملا من را یاد سریال خانه بدوش انداخت . اصل و محتوای کلی داستان همان سریال خانه بدوش هست فقط جزئیاتش را تغییر دادند .
ولی خوب تیکه پرانی های خوبی داره و لااقل آدم باهاش میخنده . روند ماجرایی داستان هم خوبه
آن جایی که علی صادقی جریان را فهمید . کاملا من را یاد سریال خانه بدوش انداخت . اصل و محتوای کلی داستان همان سریال خانه بدوش هست فقط جزئیاتش را تغییر دادند .
ولی خوب تیکه پرانی های خوبی داره و لااقل آدم باهاش میخنده . روند ماجرایی داستان هم خوبه
از اردشیر خیلی بدم اومد وقتی که خواستگاری یونس رو بهم زد![]()
كريمي: «خوشنشينها» يك مجموعه شاد بيادعا است
خبرگزاري فارس: يك منتقد با بيان اينكه «خوشنشينها» يك مجموعه شاد بيادعاست، گفت: «خوشنشينها» را بايد از زاويه سرگرمي ديد.
«پژمان كريمي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «خوشنشينها» ساخته سعيد آقاخاني، اظهار داشت: اين مجموعه به شادي و سرگرمي صرف بها داده است و نميتوان آن را در عين حال يك اثر صرفا طنزآميز تلقي كرد.
وي با بيان اين كه سريال «خوشنشينها» يك مجموعه شاد بيادعاست، تاكيد كرد: به نظر من اشكالي ندارد كه اثري صرفاً شاد باشد. اما به شرط اين كه خنده برانگيزي، به مسلخ ابتذال برده نشود.
كريمي تصريح كرد: در سريال «خوشنشينها»، گاه مرز بين لودگي، ابتذال و خنده برانگيزي از ميان ميرود و در خيلي مواقع مجموعه روي لبه تيغ حركت ميكند.
اين منتقد در ادامه به فارس، گفت: سريال «خوشنشينها» را بايد از زاويه سرگرمي ديد. اثري كه تلاش ميكند در شباهنگام پاييزي، مخاطبان را از روزمرگي دور كند و بايد گفت به رغم ضعفها و نقايص، در اين زمينه نيز موفق است.
كريمي در ادامه در مورد «سعيد آقاخاني» نيز اظهار داشت: او در عرصه كمدي و ساخت آثار سرگرمكننده توانايي بالايي دارد اما بايد هشيارتر باشد و سعي كند از ابتذال فاصله بگيرد.
اين منتقد در ادامه در مورد بازيهاي سريال «خوشنشينها» نيز خاطرنشان كرد: «مرجانه گلچين» بعد از سالها دوباره فعال شده و نشان ميدهد اساساً از معدود بازيگراني است كه در حيطه كمدي و طنز حرفي براي گفتن دارد.
همچنين «سيروس گرجستاني» نيز بازي خوب و رواني دارد اما تا حدودي ضعف شخصيتپردازي مجموعه، در چگونگي ايفاي نقش و بروز توانايي او تأثير گذاشته است.
دوستان کسی میدونه چند قسمت از این سریال مونده؟
فکر کنم تا هفته دیگه باید تمومش کنن
فرق طتز و هجو همینه.![]()
خاک عالم....يك منتقد با بيان اينكه «خوشنشينها» يك مجموعه شاد بيادعاست، گفت: «خوشنشينها» را بايد از زاويه سرگرمي ديد.
منتقد مملکت مارو نگاه کن...
این قسمت سریال خیلی قشنگ بود مخصوصاً اون سکانسی که حمید لولایی دستش رو از جای چراغ ماشین میکنه تو و علی صادقی هم دستش رو گاز میگیرهاون آخرش هم که اردشیر میگه دور بزن خیلی قشنگ بود
درسته خیلی سریال پرمایه ای نیست.ولی به نظرم ساعت و روزهایی که پخش میشه خوبه!!!!حداقل بهتر از کانالهایی که پشت هم یه نفر داره با یه نفر یا چند نفر دارن با چند نفر دیگه ادای کارشناسارو درمی یارن
خلاصه یه جورایییی وقت می گذره دیگههههههههههههه
آره قشنگ بود.ولی به نظرم اون قسمتی که صدری به جای اردشیر برای سهامدارا چایی می یاره!!!!
می ریزه روی میز چند تا چک ÷شت هم به اون آقا که از بالا براش هماهنگ می کنن,می زنه اونم جالب بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)