همه چیزش خوبه اما این ترنسفرش اصلا خوب نیست ... حتی یدونه بازیکن خوب هم نمیشه خرید
حتی یدونه
چطوری باشگاهو بخرم ؟
همه چیزش خوبه اما این ترنسفرش اصلا خوب نیست ... حتی یدونه بازیکن خوب هم نمیشه خرید
حتی یدونه
چطوری باشگاهو بخرم ؟
اين مسيرُ برو:
CAREER--Career Options--BUY THIS CLUB
من خودم صاحب باشگاهم. میتونید همون اول بازی انتخاب کنبد که صاحب باشگاه خودتون باشید
من که هروقت بودجه کافی داشتم تونستم بازیکن خوب بخرم
شما رو چه درجه ای بازی میکنید؟ تیمتون تو لیگ و جام باشگاه ها چندمه؟ چون اینا خیلی مهمه تو خریدن بازیکن
کسی اینو نمی تونه بهم بده ؟
دوستان واسه خرید بازیکن خیلی راه های دیگه هم هست مثلا یه سری بازیکن ها یه گزینه دارن تو قراردادشون offer abrod این خیلی خوبه بازیکن مفتی میگیرییه راهه دیگه هم داره که وقتی نقل و انتقالات نیم فصا تموم شد یه سری بازیکنا قراردادشون رو تمدید نمی کنن تو قسمت سرچ بازیکن بزنی قرارداد کمتر از یک سال میشه بگیریشون مثلا من تو میلانم سال 2013 اشنایدر - تورس - همسیک رو از همین راه دوم گرفتم
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم![]()
دقیقا منم بازیکنای خوبم رو با همین روش و با قیمت کم میخرم
کسی تا حالا تو جام باشگاه ها قهرمان شده که ببینه چقدر بابت قهرمانی پول میدن؟؟؟؟
سللام به مربی ها ! :دي
خیلی قهرمان شدم ولی یادم نمی اد ! :دي
من اخرین بازی که بازی کردم سال 2023 بودم ! :دي
یه اشکالی هم داره این بازی همه بازیکنای قدیمی بعد چند سال 99 می شن ..
Last edited by SAMCRO; 13-05-2011 at 01:15.
سلام من ابتدای فصل دومم FIFA11 ,ازیکن بخرم ولی بودجه کم دارم کمکم کنید PATH یا TRAINER اگه هست میخوام تو سایتهای خارجی خیلی گشتم ولی هیچکدوم بدرد نمی خورد
اصلا استهاده نکنی بهتره ... سعی کن همین جوری گلیمتو از اب بکشی بیرون ...
برو توی جایی که بازی رو نصب کردی سرچ کن Luxury ... بعدش با نوبپد بازش کنین یکی از قیمتاش رو منفی کنید برید توی بازی بخریدش ...
البته اوولش باید بزاری خانواده باشه ...
آپدیت 3 رو استفاده نکردم،حالا آپدیت 4 هم براش اومد!
این آپدیتاش به جز ترنسفر های جدید دیگه چه ویژگی هایی اظافه میکنه؟؟؟
سلام،
دوستِ عزيز چيزي به اسمِ آپديت 4 نيومده؛
فقط يه ديتا بيس 30 مگي رو گذاشتن تو سايتِ رسمي واسه دانلود...
از اينجا ميشه دانلودش كرد:
اينجا هم نوشته كه تو اين ديتابيس چه چيزايي اضافه ميشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)