سلامکی گفته؟!!!؟؟!؟ خودش تعداد زیادی صدا داره که میشه از بین اونا انتخاب کرد!
خارج از اونها منظورم بود !!!!!!!
سلامکی گفته؟!!!؟؟!؟ خودش تعداد زیادی صدا داره که میشه از بین اونا انتخاب کرد!
خارج از اونها منظورم بود !!!!!!!
یه پوشه به نام media بساز تو مموری کارتت
و بعد توی اون پوشه های
alarm
audio
notificationes
ringtones
بساز
ok حالا هر آهنگی دوست داری برای زنگ گوشی - اس ام اس - زنگ ساعت و.. بریز تو قسمتهایی که ساختی
حالا گوشیت رو ریست کن و از آهنگهایی که خواستی استفاده کن و حالشو ببر
هاییه پوشه به نام media بساز تو مموری کارتت
و بعد توی اون پوشه های
alarm
audio
notificationes
ringtones
بساز
ok حالا هر آهنگی دوست داری برای زنگ گوشی - اس ام اس - زنگ ساعت و.. بریز تو قسمتهایی که ساختی
حالا گوشیت رو ریست کن و از آهنگهایی که خواستی استفاده کن و حالشو ببر
نشدها.....
کسی تست کرد به ما هم بگه
ویرایش:
باید ترتیب به این صورت باشه
media/audio/notifications
البته هنوز تست نکرده ام
Last edited by zahedy2006; 06-02-2011 at 00:42.
سلام
وب گردی و کلا اتصال به اینترنت وایلد فایر چطوره ؟
شما که هنوز تست نکردی چرا میگی نشد !؟
من خودم این کارو کردم شد . رو اکثر گوشیها جواب میده .
جانشما که هنوز تست نکردی چرا میگی نشد !؟
من خودم این کارو کردم شد . رو اکثر گوشیها جواب میده
ترتیب زمانی جملا را بخونید
اون جمله اول مربوط میشه به آدرس پوشه هایی که باید ساخت و من این کار را کردم و جواب نداد
بعد سرچ زدم در اینترنت دیدم باید پوشه بندی به صورت اونی باشه که در قسمت ویرایش نوشته ام (نه اونی که شما نوشته اید) که گفتم این ترتیب پوشه ها هنوز تست نشده که تست کردم جواب داد
توی اون ویرایش نوشتم که باید درون پوشه media پوشه ای به نام audio باشد و درون آن پوشه های دیگر
شما نوشته اید دورن پوشه media باید 4 پوشه باشد
سلام دوستان
من ميخواستم اين گوشي رو بخرم فقط چندتا سوال داشتم
1)با ايرانسل ميشه اينترنت رفت؟
2)اس ام اس فارسي ميشه داد؟
3)سايتاي فارسي رو چي؟
4)به 2.2 ميشه ارتقا داد؟
خب دوستان دارم با گوشی ور میرم تا براتون ریویو بزارم
فعلاً مطمئن نیستم با x6 مقایسه کنم ولی ریویو 100% هست
براتون بخش بخش بصورت جداگانه ریویو میکنم با عکس و اطلاعات کامل...
اگه کم و کسری یا اشکالی دیدید حتماً بگید تا ویرایش کنم
ممنون
دمت گرم میلاد خان
کی منتظرت باشیم ؟
![]()
بخش اول
ظاهر و استایل گوشی
اولین بار که گوشی رو از تو جعبه در میارید با یه گوشی خیلی جمع و جور و خوش دست برخورد میکنید
از دست یه طفل 2 ساله تا یه کشاورز 40 ساله با دستای گندش با اندازه ی گوشی حال میکنه!
چرا؟ برای دستای کوچیک مناسبه چون ارتفاع زیادی نداره و برای دستای بزرگ هم خیلی خوبه چون به اندازه کافی پهن هست
از طرف دیگه ضخامت گوشی انقدر مناسب هست که تو دست هی تکونش ندید و راحت بگیرید و باهاش کار کنید
همونطور که تو عکس میبینید پایین گوشی یکم جلو اومده
همین خاصیت یکی از نقاط قوت گوشی هست که راحت میتونید انگشت کوچیکتون رو بگیرید زیرش
تا انگشت شصتتون راحت با trackball و صفحه ی گوشی بازی کنه
صفحه نمایش گوشی 3.2 اینچ هست ولی به خاطر رزولوشن پایین، طول و عرض صفحه تغییر کرده
چه تغییری؟ صفحه پهن تر شده و همین یه نقطه قوت به حساب میاد و لطف رزولوشن پایین(!) دکمه ها و آیکن ها درشت تر از یه صفحه نمایش که 3.2 اینچ هست و رزولوشن بالاتری داره دیده میشن.
جالبه بدونید قسمت سیاه رنگ پایین گوشی هم تقریباً جزئی از صفحه ی گوشی حساب میشه
و از اونجا که صفحه نمایش گوشی از نوع لمسی خازنی هست اون 4 دکمه ی لمسی پایین هم به کوچکترین فشاری واکنش نشون میدن ولی بین دکمه های back و menu مثلا اگه دستتون رو از روی صفحه بکشید و تا اونجا (بین دکمه های back و menu) ادامه بدید باز هم لیست بالا و پایین میشه! تقریبا اندازه صفحه گوشیتون 3.3 اینچ هست!!
ولی همین لمسی بودن دکمه ها اذیت میکنه چون مثلا میخواید گوشه پایین سمت راست صفحه کلیک کنید که یهو دستتون میخوره به دکمه search و باید چندبار بک بزنید (چون سرعت گوشی زیاد بالا نیست) تا دوباره به صفحه قبلی برگردید.
نا امید شدید؟ نه! صبر کنید!
پایین گوشی روی برامدگی یه optical trackball میبینید که این روزا همه بهش میگن موس.چون رفتارش دقیقاً مثل موس کامپیوتر هست. به چه درد میخوره؟ توی خیلی از بازی ها! وقتی یه آیکون یا عبارت اسم طولانی داره ولی همش معلوم نیست و شما میخواید بخونید. کافیه انگشتتون رو روی موس به سمت مورد نظر بکشید و روی اون عبارت برید تا متن شروع به حرکت کنه...
به خاطر همین ویژگی های ظاهری لقب desire mini ه به این گوشی دادند!
میریم سراغ قسمت بالای گوشی طراحی خیلی زیبایی داره
آرم hTC با اندازه همیشگیش بالای صفحه نمایشه که در دو سمتش سنسور های خاموش شدن صفحه و تنظیم نور صفحه قرار گرفتند
و بالای اون هم شما 2تا earpiece میبینید که همون اسپیکر برای مکالمه تلفنی هست و شاید کمی منحصر به فرد باشه چون دو تیکه شده! و یه امتیاز دیگه به ظاهر گوشی میده...
پشت گوشی شما در بالای صفحه یه دوربین بزرگ با لنز کوچیک! میبینید که یه حلقه ی نفره ای رنگ دورش هست و واقعاً سکسکه ای(!!) هستسمت راست دوربین که فلاش led هست که خیلی قوی کار میکنه و واقعاً برای این گوشی خیلیه!
اگه دو تا فلاش داشت صراحی این تیگه گوشی میشد شبیه به desire hd !
سمت راست هم یک لایه گوچولو اسپیکر هست که صداش بلند نیست ولی خیلی کیفیت داره (تو بخش مولتی مدیای گوشی کامل راجبش بحث میشه)
و اما زیر دوربین شرکت htc خلاقیت به خرج داده و گوشی ارزون و نسبتاً ضعیفی رو با ظاهر فوق العاده رو توسط آرم زیبای شرکتش طراحی کرده. این آرم رو تقریبا درشت گذاشته و خیلی خوب به چشم میاد
طراحی قسمت پایین این آرم هم بیشتر شبیه به nexus هست.چرا؟
به خاطر نواری که از جلو اومده و از پشت گوشی بطور باریکتری رد شده و به سمت دیگه ی گوشی متصله
پس الان 3تا گوشی داریم: desire - desire hd و nexus one !!!!
زیر گوشی هم خیلی باریک و کوچیک نوشته with htc sense رو مشاهده میکنیم که زیاد به چشم نمیاد ولی از هیچی بهتره
زیر اون هم یه سوراخ ریز برای قلاده بستن به گوشیتون هست
وقتی از بغل به گوشی نگاه میکنیم سمت راست هیچی نداره! طراحی خیلی ساده و خلوت!
و اما سمت چپ گوشی بالاش یه نوار نقره ای رنگ هست که طبیعتاً برای م و زیاد کردن صداست...
کمی پایین تر از اون هم ورودی شارژر گوشی قرار گرفته که تو رنگ سیاه گوشی گم شده و زیاد معلوم نیست
خب میریم سراغ بالای گوشی
یه دکمه ی نقره ای رنگ دیگه برای خاموش کردن و قفل صفحه نمایش گوشی هست که فشار دادنش خیلی آسونه و اصلاً اذیت نمیکنه. سمت چپش هم ورودی جک 3.5 میلیمتری صدا هست که چیز خاصی برای گفتن نداره
این بود طراحی این گوشی. حالا بستگی به سلیقه ی خودتون داره که ببینید مواردی که من گفتم درست بود یا نه؟!
مثلا خیلی ها میگن آرم htc خیلی درشته و گوشی رو زشت میکنه!!!
بعضی میگن وقتی گوشی تمام لمسی تازه خازنی هست دیگه ترکبال چرا؟! و...
بگذریم...
حالا میایم درب باطری گوشی رو در میاریم (خیلی شبیه کفش های زنونه ساختنش!!)
طراحی این قسمت هم خیلی جالب هست! چون خوده گوشی مثل پایی که از کفش در میاد از تو قاب باطری برداشته میشه
جالبه ولی خطرناکه! ممکنه یک آن موقع در اوردن گیر کنه و بشکنه! جلوی گوشی شما لخت شد!!
وقتی درب باطری درآورده شد میبینیم که پشت گوشی کلاً باز میشه و همه چیزاش معلومه
درب باطری که جدا شده دارای 3تا سوراخ هست:
یکی برای دوربین - برای فلاش دوربین و برای اسپیکر
میریم سراغ خود گوشی...پایین سمت چپ جای مموری کارت رو میبینید که خوشبختانه زیر باطری نیست!
باطری خیلی بزرگ که تقریبا 70% پشت گوشی رو گرفته!! و سیم کارت که زیرش جا میشه...
این بود طراحی کامل این گوشی
اما ویژگی که برای خیلی ها از جمله خودم مهمه: جنس بدنه
بدنه گوشی کامل پلاستیکه:
نقاط قوت: گوشی زیاد داغ نمیشه - با عرق دست رنگش نمیره
نقاط ضعف: اگه دست عرق کنه بدجور جاش میمونه! - جای اثر انگشت خیلی سخت از روش پاک میشه
بخش اول تموم شد
امیدوارم چیزی کم نمونده باشه...ممنون
![]()
Last edited by rawen.west69; 06-02-2011 at 23:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)