سلام .چرا این be a pro تموم شد ؟ من 4 فصل رفتم تموم شد . تو pes اینطوری نبود
سلام .چرا این be a pro تموم شد ؟ من 4 فصل رفتم تموم شد . تو pes اینطوری نبود
دوستان فرق بین سری بازی های pesبا fifa چیه؟
دوستان مبازي وقتي اجرا ميشه صفحه اوليه مياد كاكا بعد ميژره بيرون؟
هم در وستا و هم در ايكس پي
مشكل از چيه؟ فايلهاش خرابن؟
اينم بگم كه درايور كارت گرافيك رو هم اپديت كرديم!
دوست عزيز من واسه فيفا ميخوام نه واسه پي اي اس.
راستي چرا من وقتي تنظيمات دسته رو انجام ميدم تو بازي عمل نميكنه و فقط تو منوي بازي عمل ميكنه؟ وقتي هم مثلا يه بار بالا يا پايين رو روي دسته ميزنم تو منو خودش همين جوري حركت ميكنه و به بالا وپايين ميره!!!
لطفا كمك كنيد. اگه پچي چيزي هم اومده كه اينو درست كنه لينكشو بزارين.
با تشكر.
آخه گفتی تنظیمات پیش فرض دسته رو مثل pes می خوای.... من هم گفتم از بچه های pes باز بپرسی بهتر می دونن
کسی که pes بازی می کنه می تونه print screen بگیره از تنظیمات و برات بذاره
باز خوبه شما حداقل می تونی تنظیمات رو انجام بدی..... برای من که اصلا قسمت تنظیمات باز هم نمی شه!! بازی رو دارم، انگار ندارم
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
این سوالی که می پرسی یک سوال کلی هست ... که سال هاست سرش بین طرفداران pes , fifa بحث و جدل وجود داره
والا من هم درست فرقشون رو متوجه نمی شم. هر چی هست، بیشتر مربوط به game play و اینجور چیزاش می شه
بقیه موارد بیشتر سلیقه ایه.... من به شخصه FIFA رو از همون اول ترجیح می دادم و میدم
دوستان ما بعد عمری یه بازی fifa گرفتیم!!!...ولی من که نفهمیدم این بازی اصلا چجوری اجرا میشه بازی رو به طور صحیح نصب کردم و رفتم توی بازی ولی وقتی میگه نوع کنترلر رو مشخص کن تا مشخص میکنم میگه نمیتوه به سرور EA وصل بشه و مستقیم میره توی یه مسابقه تمرینی که خودتی و دربازه بان!!!
نه دمویی نه منوی تنظیمات ومشخص کردن نوع بازی.....یعنی چی؟؟؟
نکنه من اصلا نسخه دموی بازی رو خریدم خودم خبر ندارم!!
دوست عزیز اونجا arena هست که واسه تمرین کردن هست
شما استارت بزن و اگه میخوای تورنمنت بزنی یا بازی معمولی بکنی یا ..... از داخل منو انتخاب کن
به همین سادگی![]()
خوب این دیگه چه روشیه!!!!!
آخه یه دمویی چیزی نباید داشته باشه؟؟
همینجوری یهو میره توی arena که چی بشه؟؟!!
والا این اولین بازی فوتبالیه که میبینم اینجوری شروع میشه...اصلا برام خیلی عجیبه![]()
دوستان من یه سوالی فنی داشتم خداییش کسی میدونه کمک کنه.الان من دارم نسخه دموروتو XP sp3 بازی می کنم ولی بازی اصلا روان نیست وبه شدت دچارلرزش میشه وحسابی زده توذوق.فکرنکنم مشکل ازسیستمم باشه چون pes 11 رو روان دارم بازی می کنم. سیستم هم اینه vga 880 gt ram 2GB CPU:Amd 5600 x2
دوستان لطف کنید وبگید چه جوری میشه بدون کاهش گرافیک این مشکل روحل کرد.البته این مشکل خیلی ازعزیزان هست.
باتشکر.![]()
داور وقتی کارت میده کارتش نیست!!! دستش خالیه!
کی این مشکلو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)