شما داری به اسرائیل و آمریکا میگی نمیتونن یه شماره پرواز رو با Q شروع کنن؟
یه جستجوی محکم تر بکنید.
شما یه جستجو بکنین در مورد این شماره پرواز و صحبت سایتهای مختلف رو بشنوین. یه مسآله کاملآ حل شده هست توی اینترنت و اکثرآ میدونن یه hoax بزرگ بوده ولی خب توی ایران به عنوان یه حقیقت پذیرفته شده و کسی دنبالش نرفته. ربطی هم به اسرائیل نداره. توی هر کشور قوانینی وجود داره که یکی از این قوانین توی آمریکا در مورد شماره پروازهای مسافربری هست که اکثرآ با حرف N شروع میشن. همون طور که قبلآ هم گفتم اون روز پروازهای انجام شده در اون بخش اینها بوده :
N334AA
N612UA
N644AA
N591UA
که اولی همون هواپیمای مورد بحث هست و هیچ Q و NY توش وجود نداره.
در مورد شماره های پرواز هم میتونین خیلی راحت صفحه ای که لینک میکنم رو ببینین که همه شماره های آمریکا با N شروع میشن و Q مفهومی نداره. کلآ به جز فیجی و مالدیو و یکی دو تا کشور داغون دیگه هیچ جایی در جهان وجود نداره که هواپیمای مسافربریش با کد Q شروع بشه ! البته میدونم همه این حرفها رو با دو تا وبلاگ یا سایت غیرمعتبر دوباره زیر سوال میبرین ولی حقیقتی هست که نمیشه انکارش کرد.
توضیحات کامل در مورد شماره های پرواز و کدها :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون یه مثال بود.
ولی مطمعناً این صهیونیزم بود که موهای فشن و خرابی اخلاقی توی اسلام ایران به وجود اورده برای همین آمار طلاق رفته بالا.
الان هر کسی دوست دختر یا پسر داره.
خوب اینا معلومه فردا طلاق میگیرن.
شرمنده ولی کسی که به خاطر موهای فشن و این چیزها بخواد طلاق بگیره , اگه بمیره خیلی بهتره. تشکر میکنم از صهیونیزم که باعث میشه این آدمهایی که به خاطر مدل مو طلاق میگیرن رو بشناسیم !