توی ولنجک که برای دیدن کلاسای عمومی باید بریم دانشکده معارف اونجا زده که کلاسای عمومی چی به چی و کی به کیه
حالا تا آشنا بشی یه هفته ای میکشه فوقش یه جلسه از هر کلاسی غیبت میخوری.![]()
توی ولنجک که برای دیدن کلاسای عمومی باید بریم دانشکده معارف اونجا زده که کلاسای عمومی چی به چی و کی به کیه
حالا تا آشنا بشی یه هفته ای میکشه فوقش یه جلسه از هر کلاسی غیبت میخوری.![]()
این علوم پزشکی همه چیش قاطیه من شنبه کلاس دارم ولی:
هنوز انتخاب واحد نکردم سه شنبه ما رو کشوندن دانشگاه بیاین اتنخاب واحد اون وقت مسئولش وزارت خونه جلسه داشت هیچ کس هم نه ازشون شماره داشت نه خبر دیگه ای!!!
کلاس شنبه معلوم نیست طالقانیه یا امام حسین؟ رفتم توی بخش مربوط میگم کلاس استاد فلانی کجا برگزار میشه؟ میگه فلانی رو نمیشناسم!!!(حالا طرف مدیر گروه اون بخش هستش ها)
دیگه خدا بخیر کنه
واسه چی باید جلو نشت؟؟؟؟من تا حالا تو عمرم جلو ننشستم.
یه جورایی آدم معذبه.
راست میگی جلو خیلی تو چشمه
ما که معمولا دو ردیف آخر میشینیم(گفتم که از 24 تا فقط 8 تاییم)
جلو بشینی هم استاد باهات آشنا می شه هم درس رو خیلی بهتر می فهمی
به اميد خدا پا ميشيم شنبه ميريم دانشگاه ببينيم چي ميشهاین علوم پزشکی همه چیش قاطیه من شنبه کلاس دارم ولی:
هنوز انتخاب واحد نکردم سه شنبه ما رو کشوندن دانشگاه بیاین اتنخاب واحد اون وقت مسئولش وزارت خونه جلسه داشت هیچ کس هم نه ازشون شماره داشت نه خبر دیگه ای!!!
کلاس شنبه معلوم نیست طالقانیه یا امام حسین؟ رفتم توی بخش مربوط میگم کلاس استاد فلانی کجا برگزار میشه؟ میگه فلانی رو نمیشناسم!!!(حالا طرف مدیر گروه اون بخش هستش ها)
دیگه خدا بخیر کنه
ميدونيد چيه من بيشتر از اين ميترسم موقع ثبت نام كه پيش يكي از ميز ها نرفتم همون جا يه اطلاعاتي راجع به كلاسا داده باشن حالا اگه اينجوري باشه تو دانشگاه بدجوري ضايع ميشم ميگن طرف ....![]()
لطفا آقایون ریشاتونو مرتب کنید برید دانشگاه :(
لطفا آقایون موهاتونو مرتب کنید برید دانشگاه :( وگرنه روسری بزنید :|
همگی یه روز در میون حموم برید پلیز :(
لطف خانوما 2 ساعت قبل از شروع کلاس نرین تمام ردیفای جلو رو پر نکنین ! عقب هم بشینین درس بهتون میرسه : )
لطفا خانوما صداتونو انقدر نازک نکنین وقتی میخواین از استاد سوال کنین ! خیلی رو مخه ! : )
لطفا خانوما کلا سر کلاس کمتر سوال کنین دیگه بابا ! یذره فک کنین اگه نفهمیدین از استاد بپرسین ! : )
( تو یه هفته ای که رفتم فعلا این درخواستارو ازتون دارم !)
تا بعد...![]()
حالا شما یه هفته رفتی اینا رو فهمیدی ! منم یه چی میگم که تجربه چند ترمه !
لطفا خانوم ها اینقدر از مواد آرایشی استفاده نکنن ! یا اگه هم استفاده می کنن یه جوری باشه که بو نداشته
باشه !! خداوکیلی بعضی از این دخترها اینقدر کرم و پودر و عطر و ادکلن و هزار جور میزانپیلی (!) دیگه میزنن به
خودشون که وقتی از کنار آدم رد میشن آدم از بوی گندش سرگیجه میگیره !
خداوکیلی قصد توهین و اینا ندارما ! ولی بعضی دخترها از لحاظ بالا ! دانشگاه رو با جای دیگه اشتباه گرفتن !
به نظر من مشک آن است که خود ببوید ! نه آنکه عطار بگوید![]()
لطفا آقایون ریشاتونو مرتب کنید برید دانشگاه :(
لطفا آقایون موهاتونو مرتب کنید برید دانشگاه :( وگرنه روسری بزنید :|
همگی یه روز در میون حموم برید پلیز :(
=)))))))) مگه حموم نمیرن پسرای آی تی تون =)))))
سامان خدا بهت صبر بده 4ساللطف خانوما 2 ساعت قبل از شروع کلاس نرین تمام ردیفای جلو رو پر نکنین ! عقب هم بشینین درس بهتون میرسه : )
لطفا خانوما صداتونو انقدر نازک نکنین وقتی میخواین از استاد سوال کنین ! خیلی رو مخه ! : )
لطفا خانوما کلا سر کلاس کمتر سوال کنین دیگه بابا ! یذره فک کنین اگه نفهمیدین از استاد بپرسین ! : )
( تو یه هفته ای که رفتم فعلا این درخواستارو ازتون دارم !)
تا بعد...![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)