مسئله میرباقری نیست. تازه من شنیدم که خود ایشون هم دوست دارند چهره ها با نور پوشیده بشه. ولی رئیس صدا و سیما این اجازه رو نمی ده.
به جایی که این قدر به دیگران اعتماد داشته باشید خودتون یکم فکر کنید.
مسئله میرباقری نیست. تازه من شنیدم که خود ایشون هم دوست دارند چهره ها با نور پوشیده بشه. ولی رئیس صدا و سیما این اجازه رو نمی ده.
به جایی که این قدر به دیگران اعتماد داشته باشید خودتون یکم فکر کنید.
یکی هنوز قصه را ندیده مینویسد دروغ است، آن یکی شبهه میکند که اصلاً او در کربلا نبود [و اشاره نمیکند که آن موقع در زندان بود]، یکی دیگر نوشته بود که امام سجاد علیه السلام او را لعن کرد ... و برخی هم شایع کردند که قرار است تصویر حضرات عباس و زینب علیهاالسلام نشان داده شود و این تهمت و اهانت است(؟)
حال سؤال میکنیم که از کجا میدانید؟ و دیگر آن که مگر هر نمایشی اهانت است، باید دید که چگونه این تصاویر به نمایش در میآيد؟
جالب است که در فرافکنی این شبهه، با ایجاد سؤال «چگونه میتوان جلوی آن را گرفت» سعی دارند مقاومت ادراکی مخاطبین را به صورت غیر ملموس و ناخودآگاه تحریک کنند، تا مخاطب قبل از آن که جذب موضوع سریال و حقایق و وقایع شود، احساس کند که وظیفهی شرعیاش ایجاب می کند که جلوی آن را بگیرد؟
مطمئن باشید بسیاری از سایتها یا کسانی که این گونه جانماز آب میکشند، حتی تکه تکه کردن حضرت عباس علیهالسلام و آواره کردن حضرت زینب علیهاالسلام را اهانت به اهل بیت (ع) نمیدانند، چه رسد به نمایش تصویری منسوب به آنان را، بلکه هدف فقط دشمن کردن مخاطب با موضوع است. بسیاری دیگر از عوام [در اقشار و سطوح مختلف] نیز عکسهای لایتچسبکی به عنوان حضرت علی (ع) و یا ائمه دیگر در خانه و مغازهی خود دارند و برخی دیگر از عاشقان نیز عکسهایی مانند هنرپیشگان سینمایی به نام حضرت عباس (ع) بر سر در هیئتها آویزان میکنند و تا کنون صدایی از اهانت در نیامده بود! اما اکنون با پیشبینی نمایش، اذهان را به دنبال چارهجویی برای مقابله و جلوگیری هدایت میکنند(؟!)
يادم مياد تو سريال امام علي چهره عايشه كه زن پيامبر بود و براي ما شيعيان جايگاه خوبي نداره ،نشون ندادند و از پشت پرده نشون ميدادند،حالا بياند چهره حضرت ابوالفضل نشون بدند ،به نظر من نشون نميدند چون تو فرهنگ ما آقا حضرت ابوالفضل (ع) اونقدر جايگاهش بالا است كه كسي نتونه چهره اون به تصوير بكشه و نشون دادن چهره ايشون از بازي كردن سخت ترين صحنه ها سخت تر هست.
چرا قراره روز عاشورا رو هم به تصویر بکشن اینم یه عکس از نماز ظهر عاشورا در این سریال:
تو صفحه اول تاپیک هم هست.
ضمنا رضا رویگری هم یه مصاحبه کرده بود چند روز پیش و گفته بود گریه اورترین صحنه در کل سریال صحنه ای هست که حضرت عباس میره کنار رود فرات و میخواد آب برداره یه تو صفحات قبل تاپیک هست مصاحبش.تو تیتراژ اول سریال هم اخرش که دو دست رو نشون میده که داره آب برمیداره و توش می نویسه کارگردان داود میر باقری اون دستها ظاهرا همون دست های حضرت عباس هست.
پس اینا شواهدیه که نشون میده روز عاشورا رو هم نشون میدن.
البته مثل اینکه قرار نبوده روز عاشورا در این سریال نشون داده بشه و ظاهرا به درخواست ضرغامی ساخته و اضافه شده.
Last edited by errmii; 15-11-2010 at 18:54.
من 2 -3 قسمت ازین سریال دیدم
ولی این اصطلاحات و ضرب المثلاشون به اون موقع نمی خوره !!
این قسمت یکی از بازیگرا گفت : خاله زنکی![]()
هرگز در "مختارنامه" خسته نشدم/ نقش کیان را با عشق بازی کردم
رضا رویگری بازیگر نقش کیان در مجموعه "مختارنامه" تاکید کرد آنچه او را برای ایفای نقش ترغیب میکرد حجب و حیا و در عین حال دلاوریهای کیان ایرانی بود و او با علاقه بسیار این نقش را بازی کرده است. رضا رویگری، بازیگر نقش کیان در مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" درباره پذیرش بازی در این پروژه به خبرنگار مهر گفت: وقتی داود میرباقری با من تماس گرفت و پیشنهاد بازی در این مجموعه را به من داد با خوشحالی پذیرفتم، چرا که علاقمند بودم با او همکاری داشته باشم. از سوی دیگر وقتی برایم توضیح داد که قرار است نقش یک سرباز ایرانی دلاور با ویژگیهای مثبت را ایفا کنم جذابیت کار برایم بیشتر شد .
وی در ادامه افزود: وقتی فیلمنامه را هم خواندم احساس کردم قوام خوبی دارد و مشخص بود روی آن کار شده است. علاوه بر آن دیالوگها به زیبایی نوشته شده بود. مسائل نشان میداد میرباقری با وسواس زیادی کارش را انجام میدهد. این سریال مثل یک پازلی است که با دقت عوامل چیده شده بودند. برای هر پلان زحمت زیادی کشیده و با حوصله هم تدوین شده است.
بازیگر نقش کیان خاطرنشان ساخت: هر برداشت از این پلان ممکن بود یک صبح تا ظهر طول بکشد. میرباقری با ظرافت خاصی کار میکرد و حواساش به همه چیز بود تا تمام صحنهها برای مخاطبان به یادماندنی شود. آنچه من را برای ایفای نقش کیان جذب میکرد، حجب و حیای و در عین حال دلاوریهای او بود.
رویگری درباره اینکه زندگی پر فراز و نشیب کیان در سریال "مختارنامه" تا چه حد برایش جذابیت داشت، گفت: مسلماً هر چه فراز و نشیب در نقش بیشتر باشد کار بازیگر مشکلتر میشود، اما این دشواری برایم خیلی شیرین بود، چرا که جای کار داشت. سعی کردم با عشق نقش کیان را در "مختارنامه" بازی کنم.
شاید برای بازی در یک فیلم تلویزیونی که زمان زیادی هم نمیبرد خیلی خسته شوم، اما در مجموعه "مختارنامه" به هیچ وجه خسته نشدم، دلیل آن هم وجود نازنین میرباقری و فیلمنامه خوب بود
وی درباره اینکه برای سوارکاری در این مجموعه آیا دوره آموزشی گذرانده بود، توضیح داد: بله، دورههای آموزشی برای سوارکاری گذراندم، چون میخواستم همانند یک سرباز دلاور ایرانی سوارکاری کنم تا زمانی که بیننده سوارکاری من را میبیند، لذت ببرد و بداند برای ایفای نقش زحمت کشیدهام.
این بازیگر درباره بازی در نقشهای تاریخی گفت: مسلماً بازیگری در کارهای تاریخی دشواریهای خاص خودش را دارد، اما شاید باور نکنید در پنج سالی که در پروژه "مختارنامه" حضور داشتم اصلاً خسته نشدم. شاید برای بازی در یک فیلم تلویزیونی که زمان زیادی هم نمیبرد خیلی خسته شوم، اما در مجموعه "مختارنامه" به هیچ وجه خسته نشدم، دلیل آن هم وجود نازنین میرباقری و فیلمنامه خوب بود. از سوی دیگر همه چیز سر جای خودش قرار داشت و همه کارها با نظم خاصی دنبال میشد.
رویگری ادامه داد: واقعاً فیلمنامه با دقت نوشته شده بود و هر روز دیالوگهای آن برایم تازگی و جذابیت داشت. شاید باور نکنید اما گاهی سریالهای اجتماعی به حدی ضعف فیلمنامه دارند که بازیگر حتی اگر نقش کوتاهی هم داشته باشد، از کار خسته میشود، اما در "مختارنامه" میرباقری شرایط خوبی برای بازیگران فراهم کرده بود و همیشه بازیگران با نفسی تازه جلو دوربین میرفتند.
پخش صحنههای جذاب شروع نشده و بیشتر حالت معرفی داشته است؛ اما هر چه قصه جلوتر برود مطمئن هستم برای بینندگان هم جذابیت بیشتری خواهد داشت
وی با اشاره به همکاری با میرباقری گفت: قبلاً با میرباقری نمایش "معرکه در معرکه" را کار کرده بود و این نمایش در آلمان هم اجرا داشت. علاوه بر آن در فیلم مجموعه "مسافر ری" و مجموعه "معصومیت از دست رفته" هم نقشهای کوتاهی را ایفا کردم؛ اما "مختارنامه" تجربه سنگینی بود که با میرباقری داشتم و میتوانم بگویم اوج کارم با او بود. با توجه به شناختی که از قبل با میرباقری داشتم در این پروژه هم توانستم همکاری خوبی داشته باشم. کار با او در "مختارنامه" تجربه ارزشمندی برایم است و خیلی راحت بودم.
بازیگر نقش کیان در ارزیابی مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" گفت: گرچه پنج سال از عمرمان را برای این پروژه گذاشتیم، اما تجربه شیرینی بود. در حال حاضر پخش صحنههای جذاب شروع نشده و بیشتر حالت معرفی داشته است؛ اما هر چه قصه جلوتر برود مطمئن هستم برای بینندگان هم جذابیت بیشتری خواهد داشت و از دیدن این سریال لذت میبرنند.
وی در پایان افزود: درباره بازی من هم باید مردم قضاوت کنند که کارم خوب بوده یا نه؟ اما در مجموع خودم از بازی در این پروژه خیلی رضایت دارم و جزو کارهایی خوبی است که در کارنامهام به ثبت رساندهام.
آغاز دوبلهي «مختارنامه» براي پخش از شبکه سحر
«نردبام آسمان» «يوسف پيامبر(ع)» و «روزگار قريب» هم دوبله ميشوند
مراحل ترجمه و دوبله «مختارنامه» براي پخش از شبکه جهاني سحر آغاز شد.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، مهدي مجتهد، مدير شبکه جهاني سحر بر آغاز مراحل ترجمه و زبانگرداني سريال تلويزيوني «مختارنامه» از سيماهاي شش گانه شبکه جهاني سحر همزمان با پخش اين سريال از شبکه يک سيما خبر داد.
مدير شبکه جهاني سحر در ادامه به روند دوبله و زبانگرداني فيلمها و سريالها در سيماهاي مختلف شبکه جهاني سحر اشاره کرد و گفت: در زمينه روند دوبله در سيماهاي شش گانه شبکه سحر، در حال حاضر دو سيماي آذري و کردي، بهترين سطح دوبله را دارا هستند و دوبله فيلمها و سريال ها در سيماي فرانسه به تازگي با دوبله سريال «نردبام آسمان» آغاز شده و در سيماي انگليسي نيز در حال زمينه سازي است. همچنين در خصوص دو سيماي بوسني و اردو نيز، پخش نسخه زيرنويس فيلمها و سريالها در اولويت بيشتري نسبت به دوبله قرار دارند؛ البته در زمينه سيماي اردو در تلاشيم تا سرمايه گذاري لازم براي دوبله فيلم ها و سريال هاي ايراني به زبان اردو علاوه بر شهر قم، در منطقه شبه قاره نيز صورت گيرد.
مجتهد همچنين خاطرنشان کرد: در زمينه آثار معارفي، تلاش ميکنيم تا آثار فاخر توليد شده در شبکههاي داخلي را به صورت زيرنويس و يا دوبله براي مخاطبان پخش کنيم که از آن جمله ميتوان به دوبله و پخش سريال «يوسف پيامبر(ع)» براي جمهوري آذربايجان و کردستان اشاره کرد که با استقبال مخاطبان بسياري نيز مواجه شد.
به نقل از روابط عمومي شبكه سحر، مدير شبکه جهاني سحر خاطرنشان کرد: معرفي مفاخر ايراني، جزو برنامهها و اهداف اصلي شبکه به شمار ميرود که سريال پر مخاطب «روزگار قريب» با موضوع زندگي پروفسور قريب، در حال حاضر از سيماي کردي در حال دوبله و زبانگرداني است.
بازیگر نقش اباالفضل(ع) در مختارنامه کیست؟
«رضا استادی» مدیر روابط عمومی سریال مختارنامه در گفتگو با خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ به برخی شایعات و ابهامات درباره این سریال پاسخ گفت.
وی به برخی تبلیغات سوء علیه این سریال اشاره کرد و گفت: «پروژهی مختارنامه از ابتدای ساخت تاکنون با اظهارنظرها و شیطنتهایی مواجه بوده است که هدف آنها مقابله با اصل این سریال است؛ در حالی که کارگردان مختارنامه بسیار دقت کرده است که موضوع خلاف شرع و عرف در آن نمایش ندهد».
استادی درباره نظارت مذهبی بر این سریال اظهار داشت: «داوود میرباقری کارگردان و نویسنده متن نهایی مختارنامه، برای ساخت این سریال با کارشناسان، مورخان، روحانیون و افراد مطلع زیادی گفتوگو کرد؛ و در آخر نیز به همراه "حجتالاسلام والمسلمین رسول جعفریان" ـ که در این پروژه به عنوان مشاور و محقق تاریخ اسلام حضور داشت ـ طی سفر به قم و دیدار با علماء، نظر آنها را در خصوص این اثر جویا شد. دیدگاههای مختلفی درخصوص شخصیت مختار و این مقطع تاریخی وجود داشت که در مرحله نگارش مورد توجه واقع شد و در نهایت، متن اصلی نیز برای مطالعه و تأیید در اختیار برخی از بزرگان قرار گرفت و نظرات آنها مورد توجه قرار گرفت».
او دربارهی نشان دادن چهرهی شخصیتهای مقدس در این سریال نیز گفت: «چهره حضرت زینب(س) و حضرت علی اکبر(ع) نشان داده نمیشود. تنها چهرهی حضرت ابوالفضل(ع) در این سریال به تصویر کشیده شده است. این امر هم با نظر و موافقت آقای عزت الله ضرغامی رییس سازمان صدا و سیما صورت گرفت. قطعاً ایشان نیز ملاحظات فراوانی را لحاظ کردهاند و به عنوان رییس رسانه ملی، بر این مسأله نظارت داشتهاند».
مدیر روابط عمومی سریال مختارنامه، «کاوه فتوحی» را بازیگر نقش حضرت ابوالفضل العباس(ع) معرفی کرد و توضیح داد: «وی دورههای مختلفی را زیر نظر چند مربی گذراند تا برای حضور در این نقش مهم آماده شود. ضمن آنکه به دلیل اهمیت و حساسیت این نقش، تاکنون هیچ تصویری از چهرهی این بازیگر منتشر نشده و اساساً این موضوع رسانهای نشده است».
يك سوال
اونجايي كه مسلم براي ياري هاني قيام كرد گفت يك شعاري بدهند "يا منصور امت" اگه درست گفته باشم معني اين عبارت چي هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)