بنیتس: انتظار این همه مشکل در اینتر را نداشتم
سایت گل- رافائل بنیتس، مربی اسپانیایی اینتر از مشکلاتی که تیم قهرمان ایتالیا و اروپا از زمان روی کار آمدن او در رختکن این تیم در تابستان با آن مواجه شده، به شدت متعجب است.
رافا بنیتس در کنفرانس خبری پیش از دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل لچه، به مشکلات نرآتزوری در هفته های اخیر اشاره کرد:« نه، واقعا انتظار این همه مشکل در تیمی که فصل گذشته را با کسب قهرمانی در تمام رقابتها به پایان برده، نداشتم. بازیکنان تیم خیلی خوب کار می کنند ولی مشکلات زیادی هم وجود دارد.»
این در حالی است که اینتر یکشنبه هفته آینده در داربی شهر میلان مقابل روسونری قرار می گیرد ولی بنیتس هنوز راجع به این بازی فکر نمی کند:« همیشه مهمترین بازی، بازی بعدی است. ما باید لچه را شکست دهیم و بعد از آن درمورد داربی فکر کنی.»
رانیری: هروقت آنچلوتی خواست مربی رم شود خودم برای استقبال از او به فرودگاه می روم
سایت گل- این طور به نظر می رسد که کلودیو رانیری، مربی باتجربه باشگاه رم از صحبتهای کارلو آنچلوتی، مربی کنونی چلسی و ابراز تمایلش برای هدایت باشگاه جلوروسی ناراحت نشده و در صحبتهایی اعلام کرده که آماده است تا اگر روزی کارلتو برای هدایت رم به ایتالیا سفر کرد به فرودگاه و به استقبال او برود.
این در حالی است که پس از شروع ضعیف جلوروسی در رقابتهای این فصل، رانیری به شدت تحت فشار قرار دارد ولی آنها در 4 دیدار اخیرشان در رقابتهای سری آ تن به شکست نداده اند.
رانیری در صحبتهایی پیش از دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل فیورنتینا به این نکته اشاره کرد که اگر آنچلوتی جانشین او شود خوشحال خواهد شد و به آنسا گفت:« من خودم برای استقبال از او به فرودگاه می روم و اولین نفری خواهم بود که از این خبر شادی می کند.»