تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 109 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

درمورد فلسفه اسلامی چندتا سوال دارم دوستان
    به نظر شما لفظ خدا کامتر هست یا خدایه بخشنده و مهربان؟
    یعنی با صفت کاملتر میشه و یا بدون صفت
    سوال دومم
    در اسلام و فلسفه اسلامی گفته میشه که کفار باید کشته بشن
    سوال من اینکه اگر قرار بود کشته بشن پس چرا آفریده شدن و به وجود اومدن؟!
    با استناد با این حرف که خداوند دانای مطلق هست
    آیا نمیدونسته این فرد یک کافر میشه؟!
    اگر میدونسته چرا گذاشته بوجود بیاد و چرا از اون طرف دستور قتلش رو داده؟
    به نظر شما واقعا خدای مهربان اینو گفته؟
    به نظرتون نباید به کسی که خدا بهش فرصت زندگی داده و از آیندش هم خبر داشته و این کارو کرده
    ازش فرصت زندگی رو گرفت؟
    فرصتی که خدا بهش داده!
    سوال بعدیم اینکه
    آیا ممکنه خداوند در مورد پوشش دو جنس مخالف فرقی بزاره و در واقع تبعیض قائل بشه؟!
    خداوندی که همه رو آزاد گذاشته و خداوندی که به مساوات مشهوره!

2. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    آقا سعید جواب شما یک کلمه و دو کلمه یا یه جمله و دو جمله وو یه سطر و دو سطر نیست
    بنده هم نمی تونم خیلی تایپ کنم و هر روز سر بزنم که جواب طولانی بدم
    حقیقتا وقتش رو هم ندارم
    نمی دونم شما از کدم دسته آدما هستی
    اونایی که وقتی چیزی بهشون معرفی میشه با توجه به یه پیش فرض های ذهنی که داره در موردش قضاوت میکنه و بدون اونکه به اون چیزی که معرفی شده توجهی بکنه ، حکمش رو صادر میکنه و این همون بی توجهی به اون چیز هست
    یا از اون دسته آدمایی که زود قضاوت نمی کنن و و درصدی احتمال درستی به حرف مخاطب میدن مثل استاد فلسفه دانشگاه ما
    امیدوارم دسته دوم باشید

بنده دو کتاب به شما پییشنهاد میکنم
    لطفا این دو کتاب رو بخونید اگه مشکلی داشتید ، بفرمایید بنده در خدمت هستم
    کتاب عدل الهی ، انسان و سرنوشت از شهید مطهری

اما تا زمانی دارم فعلا به دو چیز سعی می کنم جواب مختصر و مفید بدم

1- میشه گفت فلسفه اسلامی اصولا غلطه
    چرا که فلسفه خرد گرایی است و ریشه اش به یک تعبیر آخه است که از تمدن غرب برخواسته
    با نگاهی به گذشته می بینید که دانشمند غرب گفت ریشه دنیا چیست که جوابهای مختلفی رو در زمانهای مختلف بهش داد و شاید یه روح رو در خودش حفظ کرد و به الان انتقال داد که اون مادیگری است
    در اسلام این چیزی که ما می گوییم فلسفه با تغییراتی می شود حکمت
    ریشه حکمت آیه (نشانه ای از پروردگار) است، برخواسته از تمدن شرق
    پس اصولا این دو با هم متفاوت هستن و جمع این دو به تعبیری جمع تناقض هاست که بر اساس منطق ممکن نیست

2- خداوند به عدل سزاوارتره تا به مساوات، البته اگه بگیم معنای مساوات یعنی تساوی و یکسان بودن
    متاسفانه معنای دقیق مساوات رو نمی دونم
    عدل هم به معنای قرار داشتن هر چیز سر جای خودشه نه یکسان بودن در همه چیز. که اگر این طور بود نباید اصولا دو جنس مختلف وجود می داشت که بعد پوشش متفاوت بخواد ایجاد تبعیض و نقض عدل بکند

علی علی

4. این کاربر از seyyedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سوال دومم
    به نظرتون نباید به کسی که خدا بهش فرصت زندگی داده و از آیندش هم خبر داشته و این کارو کرده
    ازش فرصت زندگی رو گرفت؟
    فرصتی که خدا بهش داده!
    سوال بعدیم اینکه
    آیا ممکنه خداوند در مورد پوشش دو جنس مخالف فرقی بزاره و در واقع تبعیض قائل بشه؟!
    من یک چیز فقط میگم:
    خدا حکم صادر نمیکنه.

...
    از اون مطهری معلومه چه کتابایی بیرون میاد.

6. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سوال دومم
    ازش فرصت زندگی رو گرفت؟
    فرصتی که خدا بهش داده!
    سوال بعدیم اینکه

سعید جان بزار من به نمایندگی از فلسفه اسلامی بگم بهت قضیه چیه ...

خدانوند این جهانو خلق کرده ، از ازل تا ابدشو خبر داره ، موقع خلق انسان فرشته ها بهش میگن بازم میخوای داستان درست کنی ، میگه به شما ربطی نداره. این از این. پس خدا می خواد یه امتحان راه بندازه. .... حالا اینکه به امتحان چه نیازی داره یا نداره رو یه بحثیه.

بعد حالا امتحان چیه ، میگه روش رو من براتون می فرستم. انتخاب با خودتونه . پس فردا که مردی اینجا نگاه نمی کنن کی بودی ، چی بودی. کلید بهشت همون چیزی که برات فرستادن. در واقع مثل معلمیه که با زور به دانش اموزاش درس یاد نمیده. ولی موقع امتحان ترم از دماغشون میکشه بیرون

اینکه فقط بگی خداوند مهربانه ، رحیمه .... حرف ماهاست. در کتابش که خشمش رو هم نشون داده. ولی ممکن یه جا ببینی که میگه رحمان ، ولی تو طلم میدونبش. اونجا حرف اینه که از دید تو ظلمه.ولی اون که اون بالاست درست تر از تو می دونه.

کلا موضوع اینه که یه خدا داریم ، هر چی گفته باید چشم و گوش بسته بگیم چشم. اگه نگفتی هم اشکالی نداره. ولی موقع امتحان پایان ترم همدیگرو می بینیم
    این میشه که بعضی ها در دنیا مصداق آیه سابقوا میشن و ویراژ میدن در بدست اوردن نیکی و ثواب.

امیدوارم منظورمو رسونده باشم. چیزی که من از حرف مذهبیون فهمیدم همینه.

بنابراین به نمایندگی فلسفه مذهب حرف زدم ...

8. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سوال دومم
    ازش فرصت زندگی رو گرفت؟
    فرصتی که خدا بهش داده!
    سوال بعدیم اینکه
    لفظ خدا خودش کامله همه صفاتو شامل میشه بخشنده و مهربان فقط واسه اشاره به این دو صفت که باهاش کار داریم

ولی این دو تا سوال بعدت واقعا غیر قابل قبوله این قدر مهربانیت خدا رو میگن بعدشم با یک دستورات غیر معقول زیر سوال بردن
    اسم کتاب نبرید ما بخونیم اگر جواب داری جواب بده !!!
    همین کارای مذهبی هاست که آدمو کشته هیچوقت جواب ندارن بدن میگن وقت نمیشه جواب داد خیلی پیچیست کلی باید بری دنبالش هر سوالی داشتی در خدمتیم آخرش می فهمیم یکی دیگه خامش کرده بود داره مارو خام میکنه

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

خدانوند این جهانو خلق کرده ، از ازل تا ابدشو خبر داره ، موقع خلق انسان فرشته ها بهش میگن بازم میخوای داستان درست کنی ، میگه به شما ربطی نداره. این از این. پس خدا می خواد یه امتحان راه بندازه. .... حالا اینکه به امتحان چه نیازی داره یا نداره رو یه بحثیه.

بعد حالا امتحان چیه ، میگه روش رو من براتون می فرستم. انتخاب با خودتونه . پس فردا که مردی اینجا نگاه نمی کنن کی بودی ، چی بودی. کلید بهشت همون چیزی که برات فرستادن. در واقع مثل معلمیه که با زور به دانش اموزاش درس یاد نمیده. ولی موقع امتحان ترم از دماغشون میکشه بیرون

اینکه فقط بگی خداوند مهربانه ، رحیمه .... حرف ماهاست. در کتابش که خشمش رو هم نشون داده. ولی ممکن یه جا ببینی که میگه رحمان ، ولی تو طلم میدونبش. اونجا حرف اینه که از دید تو ظلمه.ولی اون که اون بالاست درست تر از تو می دونه.

کلا موضوع اینه که یه خدا داریم ، هر چی گفته باید چشم و گوش بسته بگیم چشم. اگه نگفتی هم اشکالی نداره. ولی موقع امتحان پایان ترم همدیگرو می بینیم
    این میشه که بعضی ها در دنیا مصداق آیه سابقوا میشن و ویراژ میدن در بدست اوردن نیکی و ثواب.

بابا تو دیگه کی هستی
    کلا خوب بلدی مغلته راه بندازی

نماینده مذهبیون کی شده؟!!!
    علامه دهر محمد حسین بی دین (ع)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض دور ايستاده اي بيا نزديك تا بهتر مارا ببيني !

سوال دومم
    ازش فرصت زندگی رو گرفت؟
    فرصتی که خدا بهش داده!
    سوال بعدیم اینکه
    چند قسمت از فلسفه ي اسلامي رو مطالعه كرديد ؟
    سعيد جان اين كلمه برات آَشنا نيست :
    I am devil god
    دروغ رو بايد با يه صفت از راست جدا كرد!
    1400سال بحث درباره ي جبر و اختيار كه الان تبديل به يك كتابخانه شده رو نميتوان د ريك جمله توضيح داد! يك سرچ در مورد عالم ذر بايست داشته باشي و يك اطلاعات درست از آخرت و يك فكر درست در مورد دنيا !اين سه كمكت ميكنند كه دركش كني !
    وقتي دستت به جسم داغ بخوره چي كار ميكني ؟ وقتي يه سگ دستت روگاز بگيره چي كار ميكني ؟
    بعضي كارها رو بايد انجام دادبراي محافظت از خود! شما داري در مورد ديني حرف ميزني كه در جامعه ات هست نه اوني كه تو قرآن هست ! عمار ياسر ، بلال ،‌پيامبر اكرم و.....همگي ابتدا كافر بودند !‌ معني اون آيه اي كه شما ازش اين رو استنباط كردي و منظور از كافر كسي است كه به حق بقيه تجاوز ميكنه !آيا همچين كسي رو الان تو كشورهاي عدالت خواه توي پرقو ميخوابونند ؟ خوب معلومه كه نه !
    ميتونم اول در مورد اصل زن و مردبودن از شما بپرسم و توانايي هايي كه خدا به زن و مرد داده ؟
    ميزان قدرت بدني ، قدرت احساس ، طرز فكر ، نياز به ارتباط باديگران و.......
    چرا خداوند بايد در پوشش رييس جمهور امريكاو يك آمريكايي كنار ساحل فرق بگذاره ؟
    خدا اين فرق رو نگذاشته بلكه شخص براي حفظ شان ومقام خودش اين كار رو كرده ! يه سري هنجار هست ويه سري ناهنجار !
    مريم مقدس هم كه اين قدر انسان ها اورا پاك ميشمارند هيچگاه مجمسمه اش را بدون پوشش نميسازند چون پوشش احترام به شخص است !

---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------

خيلي جالب بود .......
    اصلا فلسفه ي سيستم آموزشي ايران هم اينه !
    به شما يه كتابي ميدن وميگن اگه بخوني آخر ترم نمره رو مياري و راحت ولي اگه نخوني كارت با ......
    اين كتابي است كه من فرستادم حالا ميخواي بخون ميخواي نخون ، اختيار خودته! من ميگم اين رو بخوني بهتره !

---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------

1- میشه گفت فلسفه اسلامی اصولا غلطه
    چرا که فلسفه خرد گرایی است و ریشه اش به یک تعبیر آخه است که از تمدن غرب برخواسته
    با نگاهی به گذشته می بینید که دانشمند غرب گفت ریشه دنیا چیست که جوابهای مختلفی رو در زمانهای مختلف بهش داد و شاید یه روح رو در خودش حفظ کرد و به الان انتقال داد که اون مادیگری است
    در اسلام این چیزی که ما می گوییم فلسفه با تغییراتی می شود حکمت
    ریشه حکمت آیه (نشانه ای از پروردگار) است، برخواسته از تمدن شرق
    اون دوتا كتابي كه فرموديدخيلي جالبه و خوندم ولي به درد اين دوستان نميخوره !اون جا سوال جواب نميدن !
    خرد گرايي از غرب برخواسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!ميدونم منظورتون كلمه ي خردگرايي است نه ؟؟
    قرآن ميگه هرچيزي روتونستي درك كني اسمش رو بگذار علم و هرچيزي رو كه نميتوني هم الكي براش دليل نيار و فقط بگو از حكمت خداست !
    Last edited by Hasan.M; 26-11-2010 at 10:37.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

خرد گرايي از غرب برخواسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
    خرد گرایی از غرب بر نخواسته؟؟؟
    فلسفه یونان باستان و تفکر مبتنی بر خرد فیلسوفان اون زمان. این از باستانش.
    رنسانس اروپا هم اگه رخ نمیداد هممون مثل گیج ها دور خودمون میپیچیدیم و هنوز دست به دعا بودیم و با علم کاری نداشتیم!

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بابا تو دیگه کی هستی
    کلا خوب بلدی مغلته راه بندازی

نماینده مذهبیون کی شده؟!!!
    علامه دهر محمد حسین بی دین (ع)
    منظور از مغلطه ؟؟

شما نگرفتی من واسه چی گفتم نماینده مذهبیون شدم ... اولا که یادم میاد تو گروهی قرار بود مناظره بشه ، یه جمعیت کثیری اومدن داشتن سنگ مذهب رو به سینه میزدن و آماده دفاع بودن ... اینجا هیچ کدومشون رو من ندیدم هنوز !! منم دیدم کسی نیست جواب سعید رو بده ، گفتم من دیدگاهی که خودم از مذهب برداشت کردم و دیدم رو می نوسم (خط اخر پستم رو نگاه کن ... متن رو بزرگ هم کردم که اونایی که دنبال بهانه هستن مثل شما نیان بگن که آقا چی داری میگی این مذهب نیست) . به نماینده از اونهایی که اینجا نیستن. شما هم بجای اینکه بحث رو به یمت اسپم و جروبحث بی خودی ببری ، اگه نقدی بر دیدگاه من داری، بنویس. من یکی مثال شما زیاد دیدم و استاد اینجور بازی ها هستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

خرد گرایی از غرب بر نخواسته؟؟؟
    فلسفه یونان باستان و تفکر مبتنی بر خرد فیلسوفان اون زمان. این از باستانش.
    رنسانس اروپا هم اگه رخ نمیداد هممون مثل گیج ها دور خودمون میپیچیدیم و هنوز دست به دعا بودیم و با علم کاری نداشتیم!
    فعلا نميتونم راجع به اين مطلب چيزي بنويسم ولي در آينده اي نزديك غرب را به شما نشان خواهم داد !(درمورد تاريخ بايد با سند حرف زد بايد برم چند تا سند بيارم )
    درضمن ما هنوز هم دست به دعا هستيم !‌باور نميكنيد بريد جمكران !
    درضمن خرد گرايي هم حتما نبايد اسمش فلسفه باشه و اين اسمي است كه افلاطون روي خرد گرايي گذاشت! وگرنه سالهاپيش از افلاطون به ما فرمودند كه پندار نيك !
    منظور از مغلطه ؟؟

شما نگرفتی من واسه چی گفتم نماینده مذهبیون شدم ... اولا که یادم میاد تو گروهی قرار بود مناظره بشه ، یه جمعیت کثیری اومدن داشتن سنگ مذهب رو به سینه میزدن و آماده دفاع بودن ... اینجا هیچ کدومشون رو من ندیدم هنوز !! منم دیدم کسی نیست جواب سعید رو بده ، گفتم من دیدگاهی که خودم از مذهب برداشت کردم و دیدم رو می نوسم (خط اخر پستم رو نگاه کن ... متن رو بزرگ هم کردم که اونایی که دنبال بهانه هستن مثل شما نیان بگن که آقا چی داری میگی این مذهب نیست) . به نماینده از اونهایی که اینجا نیستن. شما هم بجای اینکه بحث رو به یمت اسپم و جروبحث بی خودی ببری ، اگه نقدی بر دیدگاه من داری، بنویس. من یکی مثال شما زیاد دیدم و استاد اینجور بازی ها هستم.
    خوب شد باز اون مناظره رو يادم انداختيد !معناي اكثريت مخالف رو هم فهميديم (2نفر)درضمن آخر اون مناظره هم دوستان مخالف اصلا بدون خداحافظي رفتن
    دوست عزيزي هم كه گفتن مغلطه روي داده گمان كنم معناي مغلطه ر انميدانند !
    Last edited by Hasan.M; 25-11-2010 at 16:15.

15. 2 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •