باسلام
آیا می شه back light کیبورد این مدل رو
فعال کرد البته منظورم اضافه کردن سنسور یا از لحاظ سخت افزاری
یه سوال دیگه
در هنگام استفاده از برق (وقتی باطری رو سیستم نصب است)
آیا راهی است که باطری شارژ نشه
باتشکر
باسلام
آیا می شه back light کیبورد این مدل رو
فعال کرد البته منظورم اضافه کردن سنسور یا از لحاظ سخت افزاری
یه سوال دیگه
در هنگام استفاده از برق (وقتی باطری رو سیستم نصب است)
آیا راهی است که باطری شارژ نشه
باتشکر
Last edited by ali-u; 11-01-2011 at 06:09.
در مورد چراغ کیبورد اونقدر خارجیش رو نمیدوم در ضمن نشنیدم که کسی این کار و کرده باشه
ولی در مورد شارژ:
شما کلید F3 رو بزنید و از تب دوم یعنی Battery Life گزینه ی Disable Battery Charging رو تیک بزنید.
سلامی دوباره
دوستان من همیشه لپ تاپم به شارژر وصله حتی مواقعی که خاموشه میخواستم ببینم آیا 24 ساعت له شارژر وصله باطریش صدمه میبینه؟؟؟؟
لطفا کمی راجعبه نوع خراب شدن باطری ها کمی توضیح بدید دوستان
علیک سلام
درباره ی اینکه همیشه به شارژ وصلی:
اگه لپ تاپت در حال شارژ شدنه که مشکل سازه ولی اگه نه شارژ لپ تاپ رو دیسیبل کردی و داری از برق شهری استفاده میکنی هیچ مشکلی نیست.
نمیدونم منظورت از نوع خراب شدنشون چیه ولی خوب دیگه شارژ و نگه نمیدارند دیگه!
دیسیبل نکردم ولی اون چراغ سفید که به معنی شارژ شدن هست خاموشه نیازی هس که دیسیبل کنم؟؟
راجعبه خراب شدن هم منظورم عمر باطری هست
و در کل چه جور استفاده از باطری رو پیشتهاد میکنید؟
ببخشید که من وارد مساله شدم!
شما چه با باتری و چه بی باتری , چه در حال اتصال به برق و چه در حال اتصال به باتری از دستگاه استفاده کید بعد از اینکه باتری فول شارژ شد اتصال بین باتری و مدار شارژ ((کاملا")) قطع میشه و باتری شما اصلا دیگه با برق هیچ اتصالی نداره. این در مورد تمامی لپتاپها صدق می کنه
برای اطلاعات بیشتر این پست رو بخونید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
بک لایت یه ویژگی سخت افزاریه که علاوه بر وجود نور زیر کیبورد باید خود کیبورد هم این ویژگی رو داشته باشه پس این کار غیر ممکنه.البته میشه یه چیزایی از توش در آورد ولی کمی خلاقیت میخواد!
سلام
من دوستم 1558 داره و ویندوز اوریجینالش پرید، بک آپ هم نداشت. الان میخواد ویندوز کپی نصب کنه. با درایور ها مشکلی پیش نمیاد؟ درایور هاش رو از اینترنت بگیره یا همونایی که تو سی دی همراش بود رو بنصبه؟
مرسی.
[QUOTE=HAMID.MCI;5762956]ببخشید که من وارد مساله شدم!
شما چه با باتری و چه بی باتری , چه در حال اتصال به برق و چه در حال اتصال به باتری از دستگاه استفاده کید بعد از اینکه باتری فول شارژ شد اتصال بین باتری و مدار شارژ ((کاملا")) قطع میشه و باتری شما اصلا دیگه با برق هیچ اتصالی نداره. این در مورد تمامی لپتاپها صدق می کنه
برای اطلاعات بیشتر این پست رو بخونید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
خوب اینی که شما میگی درسته منتها:
صحبت درمورد اتصال مداوم باتری به برق نیست صحبت سر شارژ و دشارژ شدن باتریه که اگه ادامه داشته باشه باعث صدمه به باتری میشه.
زیر لپتاپش یه شماره سریال هست
وقتی میخواد ویندوز رو نصب کنه دقت کنه که همون ویندوزی باشه که روزاول روش نصب بوده
64بیت بوده یا 32 بیت؟ توی کدوم دسته بوده؟
home premium
ultimate
profesional
.......
میتونه با مراجعه به سایت دل پیداش کنه بعد بره همون ویندوزو بخره و به جای شماره سریالروی سی دی شماره سریال پشت دستاه رو وارد بکنه
توجه داشته باش که با این روش دیگه نیازی به کرک کردن ویندوز نداره!!
[QUOTE=tanatos;5772935]این که کاملا" درسته ولی خوب دیگه کاریش نمیشه کرد!
فکر نکنم 90هزار تومن (حالا 20تومن بالا پایین) ارزش داشته باشه که توی 2سال اینقد اذیت کنه! فوقش خراب شد یکی دیگه! لپتاپ واسه استفادس!![]()
سلامی دوباره
دوستان وقتی ویندوز بالا میاد یک ارور میاد وسط صفحه میخوام ببینم ویروسه یا ایراد از ویندوز هست ؟؟ عکسشم پایین گذاشتم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)