به طور کل آسان ترین راه برای بدست آوردن برد تقریبی یه هواپیما ملاک قرار دادن گنجایش سوخت ، و تقسیم آن به مصرف سوخت در حال کروز (و نه افتر برنر) میباشد. سپس این عدد را ضرب در سرعت واقعی هوایی میکنید.
به طور کل آسان ترین راه برای بدست آوردن برد تقریبی یه هواپیما ملاک قرار دادن گنجایش سوخت ، و تقسیم آن به مصرف سوخت در حال کروز (و نه افتر برنر) میباشد. سپس این عدد را ضرب در سرعت واقعی هوایی میکنید.
دوست داری چیزی بشنوی که دلت میخواد اما حقیقت همینه که جنگ با کشوری مثل ایران که مردمش دین مشترک و واحدی دارن ممکن نیست و بعد از تغییر نظام سیاسی یه کشور هم چیزی به آمریکا نمیرسه که خودش رو بندازه تو این دردسر و تجربه هم نشون داده آمریکا دلش واسه کسی نمی سوزه وگرنه ما مردم عادی رو تحریم نمیکرد من به عنوان یک شهروند بی دلیل زیر شدیدترین تحریم ها قرار گرفتم این دیکتاتوری آمریکا رو نشون میده پس فردا هم یه بهانه دیگه جور میکنه واسه تنبیه مسئولین بمب اتم میندازه رو سر ما مردم مثل هیروشیما. حالا خوبه قبول کردی آمریکا خیرش به کسی نرسیده تا حالا. کشور هم مثل خانواده تف سر بالاست چه بد باشه چه خوب با جنگ و دشمنی درست نمیشه اگه جنگ داخلی و دشمنی تو یه خانواده جواب داد و اون خانواده به سعادت رسید یه کشور هم با این مسائل عاقبت به خیر میشه.
آره ایران هم نمیخواست جنگ بشه. تنها کسی که واقعا میخواست بجنگه جان بولتون بود که اونم چون زیاد اصرار کرد انداختنش بیرون
والا سیاست تحریم توی کوبا و شیلی خوب نتیجه داد و این کشورها پس از عوض شدن نسل گذشته بلافاصله با امریکا دوست شدند. حالا روی ایران و کره داره پیاده میکنه.
متوجه هستم ما قربانی هستیم چه از داخل چه از خارج درکت میکنم. داریم بهای دشمنی با دنیا را پس میدیم.
مذهب هم داخل یکپارچه نیست، صدای اهواز و سیستان در آمده.
امریکا بدون خسارت و تلفاتی اهدافش رو اجرا کرد، دوستی اسراییل با منطقه هم نتیجه داد حالا برید سفارت عربستان آتیش بزنید مرگ بر بش بگید.
وقتی مغز درست عمل نکنه نتیجه جز بر عکس چیزی نیست.
راستش رو بخوای من کلا هدف ایران رو درک نمیکنم اگر هدف نابودی اسراییل و حذف امریکا از منطقه بود که برعکس شده.
اگر میخواهید اسراییل نابود بشه خوب بسم الله مشکل چیه؟! چرا نابود نمیشه؟! برعکس داره بزرگتر و منطقه ای تر میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی مطهری نماینده مجلس دهم و فعال سیاسی در یک توییت با اشاره به برقراری رابطه بین امارات و اسرائیل نوشت: در برقراری رابطه امارات با اسرائیل، گذشته از خیانت حکام امارات، ما نیز مقصر بودهایم
خلاصه کنم:
امریکا: کسب در آمد از فروش تجهیزات نظامی و غیره به کشورهای هم پیمان و کسب در آمد.
داشتن پایگاه و اخذ هزینه به منظور حفاظت و فلان و کسب در آمد.
استفاده از منابع کشورها مانند نفت و...و کسب در آمد.
ایران: دقیقا برعکس از دست دادن درآمد و ارسال آن به گروه ها.
چرا از این موشکها به اسراییل نمی زنید؟! همش حرف و حرف ....اخه چرا؟! کسی میدونه؟!
Last edited by italodance; 31-08-2020 at 16:55.
من اینجا فقط از آمریکا انتقاد میکنم حرفی از طرفداری ایران و حتی دشمنی با اسرائیل نزدم. دلیل نمیشه چون از آمریکا گله میکنم حتما عقایدم نابودی اسرائیل و این چیزها باشه یا بخوام طرفداری مسئولین ایران رو کرده باشم هیچ ربطی نداره. اینکه جنگ ساده نیست و آمریکا جرات حمله به ایران رو نداره هم طرفداری از کسی نبود حقیقته که نمیشه با کشوری مثل ایران به این سادگی جنگید
در مورد آمریکا همین بس که بعد از این همه سال افغانی ها هنوز تو سپر ماشین مخفی میشن بیان ایران و آمریکا اونجا داره برای آزادی زندانی های طالبان قرارداد می بنده که توازن قدرت خدایی نکرده بهم نخوره که افغانستان بخواد پیشرفت کنه. تا زمانی این کرکس تو منطقه داره میچرخه مشکلات ایران رو باید عاقلانه تر حل کرد نه کینه و جنگ و دشمنی
والا اگر نظر شما حمله امریکا به ایران هست که امریکا نیازی به اینکار نمیبینه چون خسارت و خرج بیخودیه
ایران از نظر تحریم و از نظر غرب شرق جنوب در محاصره است. وقتی که همه چی داره طبق یک برنامه دراز مدت مانند کوبا و شیلی و ونزوئلا پیش میره نیازی به خرج نمیبینه.
چیزی به اصل ترس نیست. شما کره شمالی رو هم ببین اندازه یک استان ایران هست ولی به آن هم حمله نکرد چون میترسه؟! نه چون با تحریم و نمایش بازی میتونه اونو یک زمانی تسلیم کنه. کوبا هم اندازه یک استان ایرانه و دهه ها فیدل کاسترو و نسل پیشینش هی رجز و تهدید....
میگم تغییر نسل خیلی مهمه و امریکا منتظر تغییر نسله.
البته زاخارت این همه بدبختی و رنج و تحمل و استرس را به مردم ایران و کرهو ونزوئلا فقط تحمیل میکنه. واقعا خاک بر سرش.
Last edited by italodance; 31-08-2020 at 18:47.
جنگ فقط این نیست که طرف مقابل شما رو بصورت نظامی و مستقیم مورد تجاوز قرار بده. وقتی اقتصاد کشور ما فلج شده و کم ارزش ترین واحد پول رو داریم، وقتی به لحاظ فرهنگی حرفی برای گفتن نداریم، وقتی به لحاظ سیاسی منزوی ترین کشور دنیا هستیم و حتی پیش همسایه های خودمون هم آبرویی برامون نمونده یعنی جنگ رو باختیم، بد هم باختیم. جامعمون روز به روز داره بیشتر به قهقرا میره. شما وجدانن کلاه خودت رو قاضی کن و بی طرف نظر بده. کشوری با این وسعت و موقعیت اینجوری باید اداره بشه؟ من نمیدونم شما چند سالته ولی این رو بدون که عمر و جوونی انسان های زیادی توی این شرایط تباه شده. آمریکا چه خوب چه بد سر جای خودش هست و رشد اقتصادی خودش رو داره و حداقل اینکه به مردمش رسیدگی میکنه وگرنه در خیلی از زمینه ها پیشرو نبود. آخه ما چی مون در حد و اندازه آمریکا هست که بخوایم باهاش بجنگیم؟ به چه قیمت؟ نابودی یه کشور و مردمش؟ آدم بعضی وقت ها نمیدونه چی باید بگه توصیف بعضی اشتباهات اصلا در هیچ جمله ای نمیگنجه.
دقیقا همینه هست که شما میگی و من بالا اشاره کردم، امریکا براحتی و بدون هزینه ای ایران را تحمیل به باختن کرده و ایران مانند کره و ونزوئلا تبدیل به یک جزیره ای دور افتاده شده که هر روز از لحاظ اقتصادی فرهنگی امنیت سیاسی داره بدتر میشه خوب این نمونش نوعی جنگ و رقابت محسوب میشه ، اگر به حرف و دهن بود که اسمش رقابت نمیشود.
آمریکا داره کسب درآمد از همین بودنش در خاورمیانه و فروش تجهیزات نظامیش رو میکنه.
ایران چی؟! دقیقا برعکس داره کسر درآمد میکنه.
نتیجه ایران چیه؟! کلا بی مشخص بلاتکلیف؟! انتخابات؟!!
انتخابات هم بیاد و بره مجلس جمهوری خواه امریکا هست که تصمیم ایران را میگیره نه یک فرد، خیلی این ذهنیت ایران متاسفانه چی بگم....برای خودمون تاسف می خوریم.
امریکا دیده ایران همون که نمیتونه با موشک مردم خودش رو نزنه براش کافی بود ، اشاره به هواپیما دارم.
زندگی و جوونی ما تلف شد پای آرمان های انقلابی یه سری شیادد
یه دوستی بابام داشت تو کار قاچاق ویدئو بو د اون موقعی که ممنوع بود.
کلی براش زندان بریدن حالا خفت کیو بچسبه بگه حالا که ماهواره هم آزاده !؟
زمانی که خاتمی رئیس جمهور بود یه نفر تو تهران با ماشین اش دیش و ----- میبرده بهش ایست دادن واینستاد بهش شلیک کردن مرد
همین چیزایی هم امروز ممنوعه پس فردا چندتا از این پیر پاتال های مملکت میفتن میمیرن آزاد میشه
اون موقع ما خفت کیو بچسبیم بگیم جوونی مون را نابود کردین
درود
حرف های شما و کاربر @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملا درسته
این کسی ک میگید ک توی کار قاچاق ویدئو بوده ی نوع خلاف مجازی محسوب میشه؛ درسته؟
ولی (مرحوم) خانوم جوان "رومینا" ب دست پدرش چند روز پیش توی تخت خواب ب قتل رسید؛ پدرش با داس کاملا سرش رو برید
همسرش (مادر رومینا) گفت نمیخوام اصلا ببینمش.نمیتونم شوهرمو ببینم...فقط قصاص میخوام.همین
پدر بی همه چیز مرحوم رومینا از اعدام نجاتش دادن و گفتن ک 5.6 یا 7 سال حبس باید بکشه
ولی اونی ک توی کار قاچاق ویدئو هستش چرا باید مجازاتش بدتر از این باشه؟
رومینا توسط ی پسر بیناموس گول خورد و گفت باید با هم فرار کنیم و بریم ازدواج کنیم (رومینا 13 یا 14 سالش بود) گفت نمیام و پدرم منو میکشه و... گفت اگه نیای آبروتو میبرم با عکس هایی ک قبلا با هم گرفتیم (عکس های ساده و سلفی)..رومینا میترسه و قبول میکنه
جالب اینه ک معلم رومینا خانم هم گفته بود ک: این پسر همیشه میومده در ورودی مدرسه و واسه دخترا مزاحمت ایجاد میکرده.رومینا نا خواسته وارد این موضوع شد (چون گول خورد)
اصل ماجرا توی سایت "روزیاتو" هستش
بحثم اینه ک چرا قاچاق چی ویدئو (یا حتی لباس) چرا باید مجازاتش بیشتر از کسی باشه ک دختر خودشو ب قتل رسونده..(اونم وقتی دختر خواب بوده و برادر 6 سالش کنارش خوابیده..بخدا همینجوریه ک میگم..توی روزیاتو دقیقا موضوع رو نوشته)
ی لحظه خودتون تصور کنین ک ی دختر 13 ساله با برادر 6 ساله اش توی تخت خوابیدن بعدش باباشون بیاد با داس سر دخترشو توی خواب ببره و خونش هم بریزه روی داداش کوچیکش..تروخدا اعصابتون خراب نمیشه؟
انشالله روز مرگ همه ی مدیریت های ایران برسه..چیکار مردم و ما کردن!!.زندگی مون رو نابود کردن
![]()
Last edited by CORTANA; 01-09-2020 at 06:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)